Dronegreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Στο εξοχικό έχω ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου έναν γείτονα που έχει καρφώσει μια κάμερα στο ξεστεκι του και καταγράφει τον δρόμο και μέρος από το σπίτι μου. Η κάμερα μάλιστα περιστρέφεται όταν πιάνει κίνηση οπότε όταν κινουμαι με το αυτοκίνητο με ακολουθεί κανονικά. Του είπα να της αλλάξει θέση και δεν συμμορφώθηκε Του το ξαναείπε η γυναίκα μου και την κορόιδευε. Τον πήρε μια δικηγόρος που έχει γνώση με τα προσωπικά δεδομένα ότι δεν είναι νόμιμο επίσης την αγνόησε. Σήμερα πήγα στην ασφάλεια και ήρθε περιπολικό στο οποίο είπε να του κάνω μήνυση αν θέλω. Η ασφάλεια θα καταγράψει ότι υπάρχει περιστρεφομενη κάμερα. Να σημειώσω ότι ο γείτονας είναι αστυνομικός. Πραγματικά νιώθω αβοήθητος. Έχει μείνει μόνο να απευθύνω στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά έχω απογοητευτεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, Dronegreece είπε Έχει μείνει μόνο να απευθύνω στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά έχω απογοητευτεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Αυτό. 1 1
fredd0 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, Dronegreece είπε Έχει κανείς να προτείνει κάτι; αυτο 26 λεπτά πριν, Dronegreece είπε να απευθύνω στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων 1
takoulou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Dronegreece είπε Παιδιά καλησπέρα. Στο εξοχικό έχω ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου έναν γείτονα που έχει καρφώσει μια κάμερα στο ξεστεκι του και καταγράφει τον δρόμο και μέρος από το σπίτι μου. Η κάμερα μάλιστα περιστρέφεται όταν πιάνει κίνηση οπότε όταν κινουμαι με το αυτοκίνητο με ακολουθεί κανονικά. Του είπα να της αλλάξει θέση και δεν συμμορφώθηκε Του το ξαναείπε η γυναίκα μου και την κορόιδευε. Τον πήρε μια δικηγόρος που έχει γνώση με τα προσωπικά δεδομένα ότι δεν είναι νόμιμο επίσης την αγνόησε. Σήμερα πήγα στην ασφάλεια και ήρθε περιπολικό στο οποίο είπε να του κάνω μήνυση αν θέλω. Η ασφάλεια θα καταγράψει ότι υπάρχει περιστρεφομενη κάμερα. Να σημειώσω ότι ο γείτονας είναι αστυνομικός. Πραγματικά νιώθω αβοήθητος. Έχει μείνει μόνο να απευθύνω στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά έχω απογοητευτεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Να το κανεις.. Ζητησε το...
Fotis_Greece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Και ποιο ειναι ακριβως το προβλημα με την κάμερα? Το οτι περιστρέφεται με την κινηση του δρομου? ή οτι κανει εγγραφή μερους του σπιτιού σου? Μήπως η περιοχή εχει θέματα με κλοπες κτλ?
greekfragma Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 minutes ago, Fotis_Greece said: Και ποιο ειναι ακριβως το προβλημα με την κάμερα? Το οτι περιστρέφεται με την κινηση του δρομου? ή οτι κανει εγγραφή μερους του σπιτιού σου? Μήπως η περιοχή εχει θέματα με κλοπες κτλ? εσύ στο συγκεκριμένο δε βρίσκεις κανένα πρόβλημα; όλα καλά δηλαδή όποιος γουστάρει να κοτσάρει μια κάμερα να κοιτάζει ΚΑΙ το διπλανό του; ειδικά επειδή πρόκειται και για αστυνομικό αντί να δείξει έξτρα τυπικότητα βάση γνώσης των νόμων, το παίζει και νταής για τους δικούς του λόγους. προφανώς και θα τον τρέξει και στην ΑΠΠΔ και προφανώς να ενημερώσει και την υπηρεσία που ανήκει το εν λόγω όργανο της ΤΑΞΗΣ. άντε γιατί μάθαμε όλοι να χώνουμε τη μύτη μας σε ξένες ιδιοκτησίες απλά και μόνο γιατί μπορούμε ή γιατί υπάρχει αδιαφορία-δυσκαμψία του κράτους και των ελεγκτικών μηχανισμών. 3
Pokemon640 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Dronegreece είπε Σήμερα πήγα στην ασφάλεια και ήρθε περιπολικό στο οποίο είπε να του κάνω μήνυση αν θέλω. [..] Πραγματικά νιώθω αβοήθητος. Έχει μείνει μόνο να απευθύνω στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά έχω απογοητευτεί. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο το 100, το να "πας" ασφάλεια ήταν λίγο λάθος γιατί μπορεί ο φίλος να είναι "συννενοημένος" με το εκεί τμήμα. Άμα τους έρθει εντολή από ψηλά (ΓΑΔΑ-ΕΥΠ) τα κουκιά τους είναι πολύ μετρημένα.
Dronegreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Ο κύριος δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που περιλαμβάνει και την άμεση δράση οπότε όταν πήρα το 100 υπήρχε μεταξύ τους συνεννόηση και απέφυγαν να στείλουν το περιπολικό. Μετά πήγα στην ασφάλεια επιτοπου που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο και πήραν επιτοπου την άμεση δράση ότι αυτό που έκαναν να μγν στείλουν περιπολικό ήταν λάθος κίνηση και να στείλουν αμέσως όπως και έγινε. Τα παιδιά εκεί κατάλαβαν αμέσως τι παίζει και όταν τους είπα και όνομα του είπαν να πάω να ενημερώσω και τον διοικητή του για να ξέρει (θα είναι καλό παιδί φαίνεται). Μίλησα με δικηγόρο θα στείλω εξώδικο και μετά καταγγελία στην ΑΠΠΔ ελπίζοντας να βρω το δίκιο μου. Δυστυχώς η τελευταία τρύπα της φλογέρας στην Ελλάδα επειδή δουλεύει κάπου που έχει γνωριμίες νομίζει ότι κάνει ότι θέλει. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Dronegreece
TuXaKoS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Dronegreece είπε Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Ο κύριος δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που περιλαμβάνει και την άμεση δράση οπότε όταν πήρα το 100 υπήρχε μεταξύ τους συνεννόηση και απέφυγαν να στείλουν το περιπολικό. Μετά πήγα στην ασφάλεια επιτοπου που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο και πήραν επιτοπου την άμεση δράση ότι αυτό που έκαναν να μγν στείλουν περιπολικό ήταν λάθος κίνηση και να στείλουν αμέσως όπως και έγινε. Τα παιδιά εκεί κατάλαβαν αμέσως τι παίζει και όταν τους είπα και όνομα μου είπαν να πάω να ενημερώσω και τον διοικητή του για να ξέρει. Μίλησα με δικηγόρο θα στείλω εξώδικο και μετά καταγγελία στην ΑΠΠΔ ελπίζοντας να βρω το δίκιο μου. Δυστυχώς η τελευταία τρύπα της φλογέρας στην Ελλάδα επειδή δουλεύει κάπου που έχει γνωριμίες νομίζει ότι κάνει ότι θέλει. Μια χαρά λειτουργεί η ΑΠΠΔ. Από εκεί έπρεπε να αρχίσεις. 1
chaosmaster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Έπρεπε να κάνεις κ αναφορά στο όργανο για παράβαση καθήκοντος. Όταν υπάρχει επίσημη καταγγελία είναι υποχρεωμένος να πάει. 1
tasoe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Τι σε πειράζει να σε τραβάει η κάμερα όταν παρκάρεις/ξεπαρκάρεις? Οδηγάς γυμνός ή έχεις σκοπό να βάλεις κανά πτώμα στο πορτμπαγκάζ? Η πιο λογική λύση είναι να αγνοήσεις την ύπαρξη της κάμερας. Δεν έπρεπε να πω "λύση", γιατί προϋποθέτει ότι υπάρχει πρόβλημα ενώ εδώ δεν υπάρχει. Έπρεπε να πω "δράση". 1 1 1 3
HateMe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, tasoe είπε Τι σε πειράζει να σε τραβάει η κάμερα όταν παρκάρεις/ξεπαρκάρεις? Οδηγάς γυμνός ή έχεις σκοπό να βάλεις κανά πτώμα στο πορτμπαγκάζ? Η πιο λογική λύση είναι να αγνοήσεις την ύπαρξη της κάμερας. Δεν έπρεπε να πω "λύση", γιατί προϋποθέτει ότι υπάρχει πρόβλημα ενώ εδώ δεν υπάρχει. Έπρεπε να πω "δράση". Γιατί να μη τον πειράζει; Δεν γουστάρουν όλοι να έχουν μια κάμερα να τους καταγράφει πόσο μάλλον έξω απ το σπίτι τους.
LawyerS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στην καλύτερη περίπτωση θα κάνει συστάσεις και απλή επίπληξη, στην χειρότερη πρόστιμο (γύρω στα 5000 €). Αλλιώς δικαστικά και ασφαλιστικά μέτρα.
StamTheMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Βαψε το φακο με σπρευ το βραδυ. Ετσι και αλλιως,με την καταγγελια που εκανες θα ερθουν τα αντιποινα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, tasoe είπε Τι σε πειράζει να σε τραβάει η κάμερα όταν παρκάρεις/ξεπαρκάρεις? Οδηγάς γυμνός? Πλάκα με κάνεις; ξεχνάς σε τι συνθήκες ζούμε? το πιο πιθανό, ο άνθρωπος να οδηγεί φορώντας μόνο τα απαραίτητα... δηλαδή χρυσή καδένα στο λαιμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις