Locke_John Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες... 1.Οθονη LCD 17in LG 1752s χωρις καλωδια αποθηκευμενη 5 χρονια... https://www.e-shop.gr/lg-17-lcd-l1752s-sf-silver-p-PER.168297 2.Παλιο σμαρτφον HTC INNOVATION P3300 3.Παλιο σμαρτφον χωρις μπαταρια και φορτιστη VODAFONE SMART MINI 875 4.Παλιο σμαρτφον SAMSUNG XG-922 TIVI WIFI διγραμμο μαυρο.. 5.Παλιο σμαρτφον TURBOX G310s διγραμμο.. 6.Παλιο σμαρτφον TURBOX αγνωστων λοιπων στοιχειων... ΤΑ ΣΜΑΡΤΦΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ georgetso.. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Αν ειναι δυνατον πακετο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Με ενδιαφέρουν, στελνω pm. Αθήνα, κέντρο (Γκύζη): Αν υπάρχει ενδιαφέρον, διαθέτω έναν επιδαπεδιο καθρέφτη του οποίου όμως η μεταλλική βάση στήριξης έχει εμφανείς σκουριές. Διαστάσεις καθρέφτη περίπου 25*120. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από Locke_John
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, silou είπε Χαρίζονται συσκευές μέτρησης ζαχάρου... Αποσύρω το ενδιαφέρον μου 7 ώρες πριν, silou είπε Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από panagiotis1988
Silenzio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, silou είπε Χαρίζονται συσκευές μέτρησης ζαχάρου... επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, είναι έυκολο να πεις περιοχή ? ευχαριστώ.
orderlover Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, Nik1239 είπε Στείλε πμ Κρατημένη η μητρική για τον orderlover Ελεύθερη η μητρική απο εμένα, δυστυχώς ''τσάκισε'' η χέρι με χέρι παραλαβή.
silou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Silenzio είπε επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, είναι έυκολο να πεις περιοχή ? ευχαριστώ. Βέροια 🙂 1
exploi7ed Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, Noreak είπε Χαριζονται : 1. Κουτι COOLERMASTER RC-330 ELITE 330 , 2 fan Arctic F12 και ενα DVD-RW. Το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, μονο το κατω πλεγμα δεν εφαρμοζει καλα οπως θα δειτε και στην εικονα και ελαχιστες γρατσουνιες.Ο HDD δε διατιθεται, θα βγει πριν δοθει το κουτι. 2.Τροφοδοτικο Thermaltake TR-2 550W , Το τροφοδοτικο οταν βγηκε το συστημα που φιλοξενουσε λειτουργουσε κανονικα, πλεον μετα απο μισο χρονο περιπου δε γνωριζω και δε μπορω να τσεκαρω αν ειναι λειτουργικο η οχι.Ακομα και αν λειτουργει ειναι 11-12 χρονων, το ανεμιστηρακι κανει αρκετο θορυβο και γενικοτερα μπορει να τα τιναξει και να παρει το συστημα σας μαζι του, δε φερω καμια ευθυνη για οποιαδηποτε αστοχια. 3.Ψυκτρα Akasa για socket 775, νομιζω οτι ειναι αυτη : https://bit-tech.net/reviews/tech/cooling/akasa-blue-aurora/1/ Αν καποιος ενδιαφερεται για περισσοτερα απο ενα κομματια ή ολα ακομα καλυτερα, κυριως λογω ελλειψης χρονου να ασχοληθω με το θεμα.Μενω Ξανθη, οποιον τον βολευει ας επικοινωνησει με pm. Υ.Γ. Οχι αποστολες παιδια, μονο οσοι μπορουν να το παραλαβουν οι ιδιοι!! Δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω οπως ειπα πιο πανω. Υ.Γ 2 Τα πραγματα θα δοθουν σε οποιον νομιζω πως τα χρειαζεται πραγματικα συμφωνα με την κριση μου, σωστη ή λανθασμενη.Μακρια οσοι εχουν σκοπο να βγαλουν κερδος... Αποσύρω ενδιαφέρον, ας πάνε στον επόμενο.
georgios65 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες... 1.Οθονη LCD 17in LG 1752s χωρις καλωδια αποθηκευμενη 5 χρονια... https://www.e-shop.gr/lg-17-lcd-l1752s-sf-silver-p-PER.168297 2.Παλιο σμαρτφον HTC INNOVATION P3300 3.Παλιο σμαρτφον χωρις μπαταρια και φορτιστη VODAFONE SMART MINI 875 4.Παλιο σμαρτφον SAMSUNG XG-922 TIVI WIFI διγραμμο μαυρο.. 5.Παλιο σμαρτφον TURBOX G310s διγραμμο.. 6.Παλιο σμαρτφον TURBOX αγνωστων λοιπων στοιχειων... ΤΑ ΣΜΑΡΤΦΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ georgetso.. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Αν ειναι δυνατον πακετο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.... Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τήν ὀθόνη LG. Στέλνω προσωπικό μήνυμα.
MEGAS3250 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα Χαρίζεται η παρακάτω μητρική της Gigabyte με της μνημες της Kingston Rambus DRAM 2x128, το μοντέλο είναι αυτό: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8ITXE-rev-1x#ov Την θυμόμουν λειτουργική αλλα μετα από χρόνια που βρηκα συμβατό επεξεργαστή, λόγω μερικών πυκνωτών που είχαν σκασει οταν μπηκε στο ρευμα μετα απο λίγο άρχισαν να βγαζουν καπνούς οι εν λόγω πυκνωτές. Για όποιον θελει να την αναστήσει διοτι την θεωρώ δυσεύρετη. Είμαι στα Μέγαρα και μπορώ να στείλω, αλλα θα προτιμούσα χέρι χέρι στον σταθμό Φιξ. Πρώτα σχολιο και μετα πμ. 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. Έμειναν τα παρακάτω τα υπόλοιπα δόθηκαν σε φίλο 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 ((προς το παρόν κρατημένη η πρώτη)) Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω Ευχαριστώ Νίκος. pm
besddimo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Χαρίζω κωδικό Vodafone Thank You για Blue Star 2+2 EIΣITHPIA. IΣXYEI EΩΣ 18/07/2021 Όταν το πήρα νόμιζα πως ήταν το 1+1 (που τελικά είναι CU) αλλά στο τηλέφωνο μου είπαν είναι το Thank You που είναι για 4 άτομα κι έτσι δεν έκλεισα. Με ένα γκουκγλάρισμα βρίσκω αυτό https://thankyou.vodafone.gr/offer/151 Το μήνυμα γράφει ΠEΣ χχχχχ ΓIA THN ΠPOΣΦOPA 2+2 EIΣITHPIA. IΣXYEI EΩΣ 18/07/2021. MHN ΞEXNAΣ: ΠPEΠEI NA ΠAΣ ΣTO ΠPAKTOPEIO META TIΣ 11 TO ΠPΩI KAI YΣTEPA AΠO 24 ΩPEΣ AΠO TΩPA. TO TAΞIΔI ΘA ΠPEΠEI NA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI ENTOΣ 20 HMEPΩN. ΠPEΠEI NA ENHMEPΩΣEIΣ TO Blue Star TAΞ.ΠPAKTOPEIO AΠO THN APXH THΣ KPATHΣHΣ OTI EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI THN Vodafone Thank you ΠPOΣΦOPA 2+2! XPHΣIMOΠOIHΣE TON ΣE 24 ΩPEΣ AΠO TH ΛHΨH TOY KAI META TIΣ 11.00Π.M. ENHMEPΩΣE TO Blue Star TAΞ. ΠPA 3
Konstantin77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, Carrion είπε Xαρίζω ένα στρώμα για κούνια διαστάσεων 70*140cm πάχους 16cm (πάνω κάτω κοκοφοίνικας). Έχει χρησιμοποιηθεί 5 χρόνια από τον ένα γιο. Δεν έχει βραχεί ποτέ, κυριολεκτικά και μεταφορικά, δεν έχει μείνει σε αποθήκη ούτε έχει κλειστεί σε νάιλον για μεγάλο διάστημα. Αν το χρειάζεται κάποιος, πρώτα απάντηση εδώ και μετά τα υπόλοιπα σε pm. Παραλαβή από το σπίτι μου στην Αθήνα. Με ενδιαφέρει. Αθήνα, πού;
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες... 1.Οθονη LCD 17in LG 1717s χωρις καλωδια αποθηκευμενη 5 χρονια... 2.Παλιο σμαρτφον HTC INNOVATION P3300 3.Παλιο σμαρτφον χωρις μπαταρια και φορτιστη VODAFONE SMART MINI 875 4.Παλιο σμαρτφον SAMSUNG XG-922 TIVI WIFI διγραμμο μαυρο.. 5.Παλιο σμαρτφον TURBOX G310s διγραμμο.. 6.Παλιο σμαρτφον TURBOX αγνωστων λοιπων στοιχειων... ΤΑ ΣΜΑΡΤΦΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ georgetso.. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Αν ειναι δυνατον πακετο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ πολύ! Παρέλαβα, αν κάποιος θέλει τα 2 και 3 , διαθέσιμα. 1
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Locke_John είπε Ευχαριστώ πολύ! Παρέλαβα, αν κάποιος θέλει τα 2 και 3 , διαθέσιμα. Σε καποιον εδωσα ενα HTC πριν 2-3 εβδομαδες που ηθελε την συγκεκριμενη μαρκα αλλα δεν μπορω να τον βρω. Αν τον βρει καποιος ας του στειλει ενα μηνυμα....
Trigger Happy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 22 ώρες πριν, silou είπε Χαρίζονται συσκευές μέτρησης ζαχάρου... Περιοχή: Βέροια θα σου φανεί κουλό αλλά τις θήκες μαζεύω όταν πέσουν στα χέρια μου. αν ήσουν αθήνα θα ερχόμουν για καφέ. τα μηχανάκια δεν τα θέλω. 😁 2
frantan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Καλησπερα σας αδειασμα παταριου κ χαριζονται τα εξης: 1. κουκουλα αυτοκινητου autoplus για αυτοκινητο τυπου Punto κ παρεμφερη 2. σκηνη ιγκλου 2-3 ατομων για λατρεις του καμπινγκ (το μονο που εχει ειναι τα λαστιχα που τεντωνουν το απο πανω καλυμα εχουν ξεραθει αλλα πωλουνται φτηνα μεμωνομενα στ αντιστοιχα μαγαζια) 3. ψυγειακι νερου (ειναι μια χαρα ενα πλυσιματακι θελει μονο) 4. σκληρη θηκη πιατικων πλατης (μαζι με πιατακια κ μαχαιροπηρουνα) ειναι ΟΚ 5. 2 σπαστα καθισματακια καμπινγκ γραφουμε εδω πρωτα κ επειτα pm για σειρα προτεραιοτητας (κ αν ειναι πολλοι ισως κανω ψηφοφορια) παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (θελει αμαξι για ολα μαζι) προτιμαω αυτη τη Τριτη που καθομαι (επειδη σε καποιους χρωσταω γιατι μου εχουν δωσει στο παρελθον κ επειδη 1-2 μου εχουν φερθει απρεπως ισως να μην τηρηθει η σειρα προτεραιοτητας αν εμφανιστουν αυτα τα ατομα) ευχαριστω 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση