Nik1239 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, rose from hell είπε καλησπερα ενδιαφερομαι για τις οθονες σε περίπτωση αποστολης thanks Στείλε πμ 18 λεπτά πριν, orderlover είπε Στέλνω πμ για χέρι με χέρι συνάντηση. Κρατημένη η μητρική για τον orderlover 1
Al_pacino Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Al_pacino
georgios65 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. 1: cpus 775 : pentium d 945 , pentium 4 630 x2 , core 2 duo e6400 , core 2 duo e4400 (μάλλον δουλεύουν ) 2: μητρική 775 που πήρα από το μέλος giannos7 και ανακάλυψα ότι δεν μου κάνει για την χρήση που την ήθελα και για αυτό την δίνω πάλι (φοράει πάνω έναν e4400 μια στοκ ψήκτρα ιντελ με χάλκινο πάτο και έχει από κάτω πάστα mx2 ) (δουλεύει) κρατημένη για τον orderlover 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 4: μνήμες ddr2 512mb και μια 1gb (2 είναι σίγουρα καμμένες αλλά δεν ξέρω ποιες είναι και οι άλλες δούλευαν τελευταία φορά ) 5: hdd 320gb toshiba mk3265gsx με προβληματικα sectors δουλεύει αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα 6: μια PCI d link ethernet card δεν ξέρω άμα δουλεύει 7: καλώδια σατα , ένα ide , και ένα molex to 2 molex και ένα usb a to micro usb ένα μέτρο 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 9: ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 10ετιας , όταν το έβγαλα δούλευε , μάρκα βομβεξ 10: ένας ποντικός usb SIGMA m212 Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Θα με βόλευε να τα πάρει ένας-δύο όλα και να τα μοιράσει ξανά οποία δεν θέλει Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω. *Νέα πράγματα* Alcatel one touch δεν θυμάμαι μοντέλο ανάβει αλλά μόλις πατάω κάτι κάνει restart Ευχαριστώ Νίκος. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό ποντίκι, ἐφόσον μπορεῖ νά ἀποσταλεῖ, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ.
Noreak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται : 1. Κουτι COOLERMASTER RC-330 ELITE 330 , 2 fan Arctic F12 και ενα DVD-RW. Το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, μονο το κατω πλεγμα δεν εφαρμοζει καλα οπως θα δειτε και στην εικονα και ελαχιστες γρατσουνιες.Ο HDD δε διατιθεται, θα βγει πριν δοθει το κουτι. 2.Τροφοδοτικο Thermaltake TR-2 550W , Το τροφοδοτικο οταν βγηκε το συστημα που φιλοξενουσε λειτουργουσε κανονικα, πλεον μετα απο μισο χρονο περιπου δε γνωριζω και δε μπορω να τσεκαρω αν ειναι λειτουργικο η οχι.Ακομα και αν λειτουργει ειναι 11-12 χρονων, το ανεμιστηρακι κανει αρκετο θορυβο και γενικοτερα μπορει να τα τιναξει και να παρει το συστημα σας μαζι του, δε φερω καμια ευθυνη για οποιαδηποτε αστοχια. 3.Ψυκτρα Akasa για socket 775, νομιζω οτι ειναι αυτη : https://bit-tech.net/reviews/tech/cooling/akasa-blue-aurora/1/ Αν καποιος ενδιαφερεται για περισσοτερα απο ενα κομματια ή ολα ακομα καλυτερα, κυριως λογω ελλειψης χρονου να ασχοληθω με το θεμα.Μενω Ξανθη, οποιον τον βολευει ας επικοινωνησει με pm. Υ.Γ. Οχι αποστολες παιδια, μονο οσοι μπορουν να το παραλαβουν οι ιδιοι!! Δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω οπως ειπα πιο πανω. Υ.Γ 2 Τα πραγματα θα δοθουν σε οποιον νομιζω πως τα χρειαζεται πραγματικα συμφωνα με την κριση μου, σωστη ή λανθασμενη.Μακρια οσοι εχουν σκοπο να βγαλουν κερδος... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από Noreak 7
retroman3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Noreak είπε Χαριζονται : 1. Κουτι COOLERMASTER RC-330 ELITE 330 , 2 fan Arctic F12 και ενα DVD-RW. Το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, μονο το κατω πλεγμα δεν εφαρμοζει καλα οπως θα δειτε και στην εικονα και ελαχιστες γρατσουνιες.Ο HDD δε διατιθεται, θα βγει πριν δοθει το κουτι. 2.Τροφοδοτικο Thermaltake TR-2 550W , Το τροφοδοτικο οταν βγηκε το συστημα που φιλοξενουσε λειτουργουσε κανονικα, πλεον μετα απο μισο χρονο περιπου δε γνωριζω και δε μπορω να τσεκαρω αν ειναι λειτουργικο η οχι.Ακομα και αν λειτουργει ειναι 11-12 χρονων, το ανεμιστηρακι κανει αρκετο θορυβο και γενικοτερα μπορει να τα τιναξει και να παρει το συστημα σας μαζι του, δε φερω καμια ευθυνη για οποιαδηποτε αστοχια. 3.Ψυκτρα Akasa για socket 775, νομιζω οτι ειναι αυτη : https://bit-tech.net/reviews/tech/cooling/akasa-blue-aurora/1/ Αν καποιος ενδιαφερεται για περισσοτερα απο ενα κομματια ή ολα ακομα καλυτερα, κυριως λογω ελλειψης χρονου να ασχοληθω με το θεμα.Μενω Ξανθη, οποιον τον βολευει ας επικοινωνησει με pm. pm
tolakos100 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Noreak είπε Χαριζονται : 1. Κουτι COOLERMASTER RC-330 ELITE 330 , 2 fan Arctic F12 και ενα DVD-RW. Το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, μονο το κατω πλεγμα δεν εφαρμοζει καλα οπως θα δειτε και στην εικονα και ελαχιστες γρατσουνιες.Ο HDD δε διατιθεται, θα βγει πριν δοθει το κουτι. 2.Τροφοδοτικο Thermaltake TR-2 550W , Το τροφοδοτικο οταν βγηκε το συστημα που φιλοξενουσε λειτουργουσε κανονικα, πλεον μετα απο μισο χρονο περιπου δε γνωριζω και δε μπορω να τσεκαρω αν ειναι λειτουργικο η οχι.Ακομα και αν λειτουργει ειναι 11-12 χρονων, το ανεμιστηρακι κανει αρκετο θορυβο και γενικοτερα μπορει να τα τιναξει και να παρει το συστημα σας μαζι του, δε φερω καμια ευθυνη για οποιαδηποτε αστοχια. 3.Ψυκτρα Akasa για socket 775, νομιζω οτι ειναι αυτη : https://bit-tech.net/reviews/tech/cooling/akasa-blue-aurora/1/ Αν καποιος ενδιαφερεται για περισσοτερα απο ενα κομματια ή ολα ακομα καλυτερα, κυριως λογω ελλειψης χρονου να ασχοληθω με το θεμα.Μενω Ξανθη, οποιον τον βολευει ας επικοινωνησει με pm. pm
George1300 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται γυαλιά οράσεωs. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από George1300 2
panosfl22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. 1: cpus 775 : pentium d 945 , pentium 4 630 x2 , core 2 duo e6400 , core 2 duo e4400 (μάλλον δουλεύουν ) 2: μητρική 775 που πήρα από το μέλος giannos7 και ανακάλυψα ότι δεν μου κάνει για την χρήση που την ήθελα και για αυτό την δίνω πάλι (φοράει πάνω έναν e4400 μια στοκ ψήκτρα ιντελ με χάλκινο πάτο και έχει από κάτω πάστα mx2 ) (δουλεύει) κρατημένη για τον orderlover 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 4: μνήμες ddr2 512mb και μια 1gb (2 είναι σίγουρα καμμένες αλλά δεν ξέρω ποιες είναι και οι άλλες δούλευαν τελευταία φορά ) 5: hdd 320gb toshiba mk3265gsx με προβληματικα sectors δουλεύει αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα 6: μια PCI d link ethernet card δεν ξέρω άμα δουλεύει 7: καλώδια σατα , ένα ide , και ένα molex to 2 molex και ένα usb a to micro usb ένα μέτρο 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 9: ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 10ετιας , όταν το έβγαλα δούλευε , μάρκα βομβεξ 10: ένας ποντικός usb SIGMA m212 Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Θα με βόλευε να τα πάρει ένας-δύο όλα και να τα μοιράσει ξανά οποία δεν θέλει Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω. *Νέα πράγματα* Alcatel one touch δεν θυμάμαι μοντέλο ανάβει αλλά μόλις πατάω κάτι κάνει restart Ευχαριστώ Νίκος. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το Alcatel στέλνω πμ
Carrion Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Xαρίζω ένα στρώμα για κούνια διαστάσεων 70*140cm πάχους 16cm (πάνω κάτω κοκοφοίνικας). Έχει χρησιμοποιηθεί 5 χρόνια από τον ένα γιο. Δεν έχει βραχεί ποτέ, κυριολεκτικά και μεταφορικά, δεν έχει μείνει σε αποθήκη ούτε έχει κλειστεί σε νάιλον για μεγάλο διάστημα. Αν το χρειάζεται κάποιος, πρώτα απάντηση εδώ και μετά τα υπόλοιπα σε pm. Παραλαβή από το σπίτι μου στην Αθήνα. 6
exploi7ed Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Noreak είπε Χαριζονται : 1. Κουτι COOLERMASTER RC-330 ELITE 330 , 2 fan Arctic F12 και ενα DVD-RW. Το κουτι ειναι σε καλη κατασταση, μονο το κατω πλεγμα δεν εφαρμοζει καλα οπως θα δειτε και στην εικονα και ελαχιστες γρατσουνιες.Ο HDD δε διατιθεται, θα βγει πριν δοθει το κουτι. 2.Τροφοδοτικο Thermaltake TR-2 550W , Το τροφοδοτικο οταν βγηκε το συστημα που φιλοξενουσε λειτουργουσε κανονικα, πλεον μετα απο μισο χρονο περιπου δε γνωριζω και δε μπορω να τσεκαρω αν ειναι λειτουργικο η οχι.Ακομα και αν λειτουργει ειναι 11-12 χρονων, το ανεμιστηρακι κανει αρκετο θορυβο και γενικοτερα μπορει να τα τιναξει και να παρει το συστημα σας μαζι του, δε φερω καμια ευθυνη για οποιαδηποτε αστοχια. 3.Ψυκτρα Akasa για socket 775, νομιζω οτι ειναι αυτη : https://bit-tech.net/reviews/tech/cooling/akasa-blue-aurora/1/ Αν καποιος ενδιαφερεται για περισσοτερα απο ενα κομματια ή ολα ακομα καλυτερα, κυριως λογω ελλειψης χρονου να ασχοληθω με το θεμα.Μενω Ξανθη, οποιον τον βολευει ας επικοινωνησει με pm. Υ.Γ. Οχι αποστολες παιδια, μονο οσοι μπορουν να το παραλαβουν οι ιδιοι!! Δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω οπως ειπα πιο πανω. Υ.Γ 2 Τα πραγματα θα δοθουν σε οποιον νομιζω πως τα χρειαζεται πραγματικα συμφωνα με την κριση μου, σωστη ή λανθασμενη.Μακρια οσοι εχουν σκοπο να βγαλουν κερδος... Στέλνω πμ, ενδιαφέρομαι για άμεση παραλαβή. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από exploi7ed
silou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται συσκευές μέτρησης ζαχάρου... Περιοχή: Βέροια Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από silou 4
TasSou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 3 και από το 8 την b154ew02 αν δεν έχουν φύγει ήδη. Μένω Αθήνα οπότε θα χρειαστεί αποστολή. Φιλικά,
Nik1239 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 3 και από το 8 την b154ew02 αν δεν έχουν φύγει ήδη. Μένω Αθήνα οπότε θα χρειαστεί αποστολή. Φιλικά, Στείλτε πμ
georgios65 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. ῞Υστερα ἀπό τήν ἀπουσία ἐνδιαφέροντος γιά τό laptop, πού χάριζε ὁ Kostas.karras καί γιά νά μήν καταλήξει στήν ἀνακύκλωση, τό παρέλαβα σήμερα ἐγώ. ᾿Ως ἐκ τούτου, θά ἤθελα νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν Kostas.karras γιά τήν εὐγενική του προσφορά. Τό laptop θά δωθεῖ γιά ἐπισκευή καί μετά θά προσφερθεῖ σέ μαθητή δημοτικοῦ πολύτεκνης οἰκογένειας, ἡ ὁποῖα ἀντιμετωπίζει σοβαρά οἰκονομικά προβλήματα. Κώστα σέ εὐχαριστῶ καί πάλι ἐκ βάθους καρδίας. 10 1
tigergreg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες... 1.Οθονη LCD 17in LG 1717s χωρις καλωδια αποθηκευμενη 5 χρονια... 2.Παλιο σμαρτφον HTC INNOVATION P3300 3.Παλιο σμαρτφον χωρις μπαταρια και φορτιστη VODAFONE SMART MINI 875 4.Παλιο σμαρτφον SAMSUNG XG-922 TIVI WIFI διγραμμο μαυρο.. 5.Παλιο σμαρτφον TURBOX G310s διγραμμο.. 6.Παλιο σμαρτφον TURBOX αγνωστων λοιπων στοιχειων... ΤΑ ΣΜΑΡΤΦΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ georgetso.. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Αν ειναι δυνατον πακετο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από tigergreg 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση