retroman3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 8:30 ΠΜ, Georgie2 είπε ΔΟΘΗΚΕ Panasonic KX-FC245GR + 1 σφραγισμένο κουτί με 2 μελανοταινίες. Ήταν πλήρως λειτουργικό όταν παροπλίστηκε (πριν 2 χρόνια περίπου). Τηλέφωνο/τηλεφωνητής δουλεύουν, δεν μπορώ να δοκιμάσω fax/φωτοαντίγραφο (κυρίως για να μην ανοίξω τις μελανοταινίες). Η επιπλέον ασύρματη συσκευή που ερχόταν με την αγορά του, δεν υπάρχει. Παραλαβή από Βύρωνα μόνο. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Georgie2 για το Panasonic KX-FC245GR, άριστα συσκευασμένο. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο. Να σαι καλά!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunlight2030 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Έχω τους παρακάτω εκτυπωτές με πρόβλημα, όποιος τους θέλει έρχεται απο κέντρο θεσσαλονίκη και παίρνει οποίον θέλει διαφορετικά θα πάνε ανακύκλωση. Στείλτε προσωπικό μήνυμα canon mg2450 δεν θυμάμαι τι πρόβλημα έχει canon mp260 δεν θυμάμαι τι πρόβλημα έχει hp color laserjet cm2320fxi MFP μερικές φόρες δεν τραβάει χαρτί - βγαζει γραμμές HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS πρόβλημα με κεφαλή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Χαρίζονται τα κινητά της φωτογραφίας μαζί με μερικούς φορτιστές. Η κατάσταση τους είναι άγνωστη, κάποια είναι αποσυναρμολογημενα αλλά επισκευάσιμα. Παραλαβή από το χώρο μου, πλατεία Κολιάτσου, μόνο ΟΛΑ ΜΑΖΙ ως πακέτο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, georgetso είπε Χαρίζονται τα κινητά της φωτογραφίας μαζί με μερικούς φορτιστές. Η κατάσταση τους είναι άγνωστη, κάποια είναι αποσυναρμολογημενα αλλά επισκευάσιμα. Παραλαβή από το χώρο μου, πλατεία Κολιάτσου, μόνο ΟΛΑ ΜΑΖΙ ως πακέτο. ΠΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΠΜ 18 λεπτά πριν, georgetso είπε Χαρίζονται τα κινητά της φωτογραφίας μαζί με μερικούς φορτιστές. Η κατάσταση τους είναι άγνωστη, κάποια είναι αποσυναρμολογημενα αλλά επισκευάσιμα. Παραλαβή από το χώρο μου, πλατεία Κολιάτσου, μόνο ΟΛΑ ΜΑΖΙ ως πακέτο. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, georgetso είπε Χαρίζονται τα κινητά της φωτογραφίας μαζί με μερικούς φορτιστές. Η κατάσταση τους είναι άγνωστη, κάποια είναι αποσυναρμολογημενα αλλά επισκευάσιμα. Παραλαβή από το χώρο μου, πλατεία Κολιάτσου, μόνο ΟΛΑ ΜΑΖΙ ως πακέτο. Το μεσαίο στην πρώτη στήλη μπορείτε να μου πείτε πιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το μεσαίο στην πρώτη στήλη μπορείτε να μου πείτε πιο είναι; Από αριστερά τα SE είναι τα ELM και K850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Convict είπε XARIZETAI SERVER IBM xSeries 235... χωρίς δίσκους ... Λειτουργικός . Παραλαβή απο Αθήνα Σύνταγμα καθημερινά 10:00 - 16:00 εκτός ΣΚ . σίγουρα με αυτοκίνητο . Είναι αρκετά βαρύς . Αποστολές γιοκ . Ευχαριστώ. Με ενδιαφέρει κι εμένα αν δεν κάτσει με τον προηγούμενο. Στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, georgetso είπε Από αριστερά τα SE είναι τα ELM και K850 Στην πρώτη γραμμή εννοούσα συγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, georgetso είπε Χαρίζονται τα κινητά Παρελαβα στο πιτς φυτιλι... Ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Convict είπε XARIZETAI SERVER IBM xSeries 235... χωρίς δίσκους ... Λειτουργικός . Παραλαβή απο Αθήνα Σύνταγμα καθημερινά 10:00 - 16:00 εκτός ΣΚ . σίγουρα με αυτοκίνητο . Είναι αρκετά βαρύς . Αποστολές γιοκ . Ευχαριστώ. Με ενδιαφέρει και εμένα. Ευχαριστώ. Ακυρο Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από Konstantin77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. Έμειναν τα παρακάτω τα υπόλοιπα δόθηκαν σε φίλο 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 ((προς το παρόν κρατημένη η πρώτη)) Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω Ευχαριστώ Νίκος. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από Nik1239 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. 1: cpus 775 : pentium d 945 , pentium 4 630 x2 , core 2 duo e6400 , core 2 duo e4400 (μάλλον δουλεύουν ) 2: μητρική 775 που πήρα από το μέλος giannos7 και ανακάλυψα ότι δεν μου κάνει για την χρήση που την ήθελα και για αυτό την δίνω πάλι (φοράει πάνω έναν e4400 μια στοκ ψήκτρα ιντελ με χάλκινο πάτο και έχει από κάτω πάστα mx2 ) (δουλεύει) 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 4: μνήμες ddr2 512mb και μια 1gb (2 είναι σίγουρα καμμένες αλλά δεν ξέρω ποιες είναι και οι άλλες δούλευαν τελευταία φορά ) 5: hdd 320gb toshiba mk3265gsx με προβληματικα sectors δουλεύει αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα 6: μια PCI d link ethernet card δεν ξέρω άμα δουλεύει 7: καλώδια σατα , ένα ide , και ένα molex to 2 molex και ένα usb a to micro usb ένα μέτρο 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 9: ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 10ετιας , όταν το έβγαλα δούλευε , μάρκα βομβεξ 10: ένας ποντικός usb SIGMA m212 Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Θα με βόλευε να τα πάρει ένας-δύο όλα και να τα μοιράσει ξανά οποία δεν θέλει Ευχαριστώ Νίκος. Ενδιαφέρομαι για τη μητρική, στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. 1: cpus 775 : pentium d 945 , pentium 4 630 x2 , core 2 duo e6400 , core 2 duo e4400 (μάλλον δουλεύουν ) 2: μητρική 775 που πήρα από το μέλος giannos7 και ανακάλυψα ότι δεν μου κάνει για την χρήση που την ήθελα και για αυτό την δίνω πάλι (φοράει πάνω έναν e4400 μια στοκ ψήκτρα ιντελ με χάλκινο πάτο και έχει από κάτω πάστα mx2 ) (δουλεύει) 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 4: μνήμες ddr2 512mb και μια 1gb (2 είναι σίγουρα καμμένες αλλά δεν ξέρω ποιες είναι και οι άλλες δούλευαν τελευταία φορά ) 5: hdd 320gb toshiba mk3265gsx με προβληματικα sectors δουλεύει αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα 6: μια PCI d link ethernet card δεν ξέρω άμα δουλεύει 7: καλώδια σατα , ένα ide , και ένα molex to 2 molex και ένα usb a to micro usb ένα μέτρο 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 9: ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 10ετιας , όταν το έβγαλα δούλευε , μάρκα βομβεξ 10: ένας ποντικός usb SIGMA m212 Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Θα με βόλευε να τα πάρει ένας-δύο όλα και να τα μοιράσει ξανά οποία δεν θέλει Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω. Ευχαριστώ Νίκος. Στέλνω πμ για χέρι με χέρι συνάντηση. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από orderlover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 42 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. 1: cpus 775 : pentium d 945 , pentium 4 630 x2 , core 2 duo e6400 , core 2 duo e4400 (μάλλον δουλεύουν ) 2: μητρική 775 που πήρα από το μέλος giannos7 και ανακάλυψα ότι δεν μου κάνει για την χρήση που την ήθελα και για αυτό την δίνω πάλι (φοράει πάνω έναν e4400 μια στοκ ψήκτρα ιντελ με χάλκινο πάτο και έχει από κάτω πάστα mx2 ) (δουλεύει) 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 4: μνήμες ddr2 512mb και μια 1gb (2 είναι σίγουρα καμμένες αλλά δεν ξέρω ποιες είναι και οι άλλες δούλευαν τελευταία φορά ) 5: hdd 320gb toshiba mk3265gsx με προβληματικα sectors δουλεύει αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα 6: μια PCI d link ethernet card δεν ξέρω άμα δουλεύει 7: καλώδια σατα , ένα ide , και ένα molex to 2 molex και ένα usb a to micro usb ένα μέτρο 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 9: ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 10ετιας , όταν το έβγαλα δούλευε , μάρκα βομβεξ 10: ένας ποντικός usb SIGMA m212 Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Θα με βόλευε να τα πάρει ένας-δύο όλα και να τα μοιράσει ξανά οποία δεν θέλει Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω. Ευχαριστώ Νίκος. καλησπερα ενδιαφερομαι για τις οθονες σε περίπτωση αποστολης thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση