Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/6/2021 στις 9:05 ΠΜ, SilentVoice είπε

Καλημέρα

Δίνεται η κουρευτικη μηχανή με την βάση της, χωρίς τον φορτιστή , γιατί δεν τον βρίσκω με τίποτα (νομίζω ήταν 12v). Είναι λειτουργική γιατί στο άνοιγμα κουνιέται απαλά.

Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι.

IMG_20210613_090115.jpg

Στις 18/6/2021 στις 11:34 ΠΜ, SilentVoice είπε

Χαρίζονται 2 κουτιά ρυζαλευρο για μωρό , σφραγισμένα με ημέρ.λήξης 31/12/2021

Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι.

Ποστ εδώ, μετά πμ.

IMG_20210618_113235.jpg

Υπάρχουν ακόμα.

Προσθέτω και την Πανεπιστήμιου κέντρο Αθήνας για αυτήν εβδομάδα, εκτός απο τον χώρο μου στο Χαλάνδρι.

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 9/6/2021 στις 2:31 ΜΜ, derizio είπε

Εχει βρεθει στα χερια μου το συγκεκριμενο μηχανημα, χωρις τιποτα αλλο. Εαν ειναι χρησιμο σε καποιον, μπορει να ερθει να το παραλαβει απο Κατω Πατήσια.

20210609_135014.jpg.739885231ae27b13fe26cac30af7d685.jpg

20210609_135021.jpg

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο derizio για το kvm extender . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Να καλά φίλε μου!!!

Στις 4/6/2021 στις 10:17 ΜΜ, Giannos7 είπε

Δόθηκε στον @retroman3

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Giannos7 για το σετάκι . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου, άψογος σε όλα και περιποιημένα  τα πράγματα στο δεματάκι !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα  ανοιξα  την  αποθηκη   με  τους  φορητους  προβολεις/φακους....😃

Χαριζονται   οι   5  φακοι   της   φωτο. Νομιζω  πως  ειναι  ολοι   αλογονου.

Για  σπιτι/αυτοκινητο/εξοχικο/σκαφος/κυνηγι  κλπ

Ειναι  καρφια  και  οι  2-3  αν  εχουν  καλες  μπαταριες  χτυπανε  πανω  απο   100μ  καθαρα.

Ο  5ος  στην  σειρα   ειναι  με  βυσμα  για  αναφτηρα  αυτοκινητου....

Ο  κουτατος  νομιζω  πως  εχει  ενσωματωμενη  επαναφορτιζομενη  που  μαλλον  θα

εχει   γινει  φασολαδα.

ΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ   ΠΑΚΕΤΟ   ΚΑΙ   ΣΗΜΕΡΑ  ΑΚΟΜΑ  και  δεν   με  νοιαζει  αν  θα  τους

πεταξετε,  χαρισετε, πουλησετε, κρατησετε.

spacer.png

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας   το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα  ΠΜ  ΓΙΑ   ΑΠΟΦΥΓΗ   ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/6/2021 στις 10:00 ΠΜ, Shadowjump είπε

Πολυμηχανημα HP C410 Premium. Δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται. Δουλευε αποτε. Οποιος ενδιαφερεται ειμαι Νεα Κηφισια.

Στις 19/6/2021 στις 10:51 ΠΜ, SilentVoice είπε

Καλησπέρα,

Αν δεν ενδιαφερθεί άλλος, με ενδιαφέρει για να το δώσω στην αδελφή μου. Στέλνω πμ

Αποσύρω το ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Ειναι  καρφια  και  οι  2-3  αν  εχουν  καλες  μπαταριες  χτυπανε  πανω  απο   100μ  καθαρα.

εχει   γινει  φασολαδα.

ΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ   ΠΑΚΕΤΟ   ΚΑΙ   ΣΗΜΕΡΑ  ΑΚΟΜΑ  και  δεν   με  νοιαζει  αν  θα  τους

spacer.png

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας   το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα  ΠΜ  ΓΙΑ   ΑΠΟΦΥΓΗ   ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

Γρηγορη με ενδιαφερει καποιος κιτρινος αλλα τους παιρνω ολους μαζι και βαζω τους υπολοιπους παλι εδω.

Μπορω να ερθω κατα τις 5 σημερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε  παλι...

3  πραγματακια   πριν  την  ανακυκλωση....

1.Ενα  ειδοποιητηριο  μαλλον  για  μωρα  που  δεν  γνωριζω  αν  εχει  η  χρειαζεται  ταιρι.

Με  μπαταριες  μαζι.

2.Ενα   φορητο  ρολοι  ξυπνητηρι  που  δουλευει  μεν  αλλα  εχει  χαθει  το  καπακι  της

μπαταριας  χωρις  να   παιζει  ιδιαιτερο   ρολο. Με  μπαταρια  μαζι.

3.Μια  μπαλιτσα   που   ανοιγει   και   ειναι   2  ηχειακια  με  βυσμα  τζακ.

Αγνωστη  λειτουργικοτητα.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

εχει   γινει  φασολαδα.

spacer.png

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ....

Καλησπέρα, εγώ θα ήθελα έναν για πρακτικούς λόγους.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γρηγορη με ενδιαφερει καποιος κιτρινος αλλα τους παιρνω ολους μαζι και βαζω τους υπολοιπους παλι εδω.

Μπορω να ερθω κατα τις 5 σημερα.

με ενδιαφέρει κάποιος αν υπάρχει αδιάβροχος για βάρκα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimtar είπε

Καλησπέρα, εγώ θα ήθελα έναν για πρακτικούς λόγους.

Κανενα  προβλημα.

Ελα  παρε  εναν  η  δυο   κατα  τις  5  που  θα  ερθει  ο  λευτερης  που  βασικα  θελει  τους  2  κιτρινους.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε

Δνε γνωριζω το απογευμα θα ξερω εγω θα κρατησω η τον εναν η και τους δυο κιτρινους.

Δημοσ.

Στειλτε   πμ

2 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Ο  ενας  ηταν  μονο   αλλα  τωρα  δεν  ειναι   καθοτι  τα  λαστιχακια  προστασιας  ειχαν

γινει   αλοιφη   απο  την  πολυκαιρια   και  τα   πεταξα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Στειλτε   πμ

Ο  ενας  ηταν  μονο   αλλα  τωρα  δεν  ειναι   καθοτι  τα  λαστιχακια  προστασιας  ειχαν

γινει   αλοιφη   απο  την  πολυκαιρια   και  τα   πεταξα.

Καλώς, αποσύρω τότε ενδιαφέρον, ευχαριστώ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Yπάρχει επισημασμένο μήνυμα το οποίο εμφανίζεται σε έγχρωμο πλαίσιο στην κορυφή κάθε σελίδας, σχετικά με το πλαίσιο του νήματος.

Το πλαίσιο του νήματος, αν αυτό δεν κατέστη ήδη αρκετά σαφές, δεν είναι διαπραγματεύσιμο και δεν είναι ανοιχτό σε συζήτηση στη ροή αυτού εδώ του νήματος. Αν θέλετε να προτείνετε βελτιώσεις/τροποποιήσεις ή να ζητήσετε διευκρινήσεις, ευχαρίστως, στην κατάλληλη ενότητα.

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά πως οι όροι υπό τους οποίους κάποιος χαρίζει κάτι έγκεινται στη διακριτική ευχέρεια του δωρητή και δεν αποτελλούν αντικείμενο συζήτησης. Αν θέλει να χαρίσει τα πάντα στον πρώτο κι εκείνος να τα κάνει ό,τι θέλει, δικαίωμά του. Αν θέλει να επιλέξει σε ποιον θα δώσει, δικαίωμά του. Ο δωρητής καμία υποχρέωση δεν έχει να δικαιολογήσει γιατί χαρίζει κάτι στον άλφα ή τον βήτα. Ό,τι απορίες έχετε επ' αυτού, με προσωπικό μήνυμα στο δωρητή.

Δεν σας αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το νήμα, είτε προτείνετε βελτιώσεις (βλ. παραπάνω) ή, πάρα πολύ απλά, απέχετε.

Ο καθ' οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός του τι και πώς δωρίζεται (αν είναι καλό, της πλάκας, αν πήγε σε κάποιον που έχει ξαναπάρει ή όχι) απαγορεύεται ρητά

Αντίστοιχα απαγορεύεται να ζητάτε κληρώσεις όταν ο δωρητής δεν έχει δηλώσει εξ αρχής κάτι τέτοιο. Αν θέλετε να ζητήσετε οτιδήποτε από το δωρητή, αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα και αν εκείνος θελήσει να ανταποκριθεί, έχει καλώς. Στη ροή του νήματος, τίποτε άλλο πέρα από:

1. Δωρίζω το Α/Β/Γ αντικείμενο υπό τους τάδε όρους.

2. Ενδιαφέρομαι.

3. Έκλεισε.

4. Ευχαριστώ/Παρακαλώ

Το παρόν, αν επίσης για κάποιο λόγο δεν είναι αρκετά σαφές, συνιστά συντονιστική παρέμβαση. Ως τέτοια, απαγορεύεται κάθε σχολιασμός της. Για τυχόν διευκρινήσεις, αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα. Για τυχόν αντιρρήσεις, ενστάσεις, διαμαρτυρίες, αποστέλετε μήνυμα στα κεντρικά, στο [email protected]

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων.

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Χαρίζονται μια μητρική GA-946GMX-S2 μαζί με μια stock Intel ψύκτρα και έναν Intel Core 2 Duo E4400.

Κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει, αλλά δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω τροφοδοτικό πλέον.

Παίρνει 4πύρηνο Q6600 απ' όσο θυμάμαι, για Xeon mod δε γνωρίζω. Όποτε θα ήταν ιδανικό να ρίξετε 4gb μνήμες, έναν Q6600 και έναν ssd για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ίσως. Θα προτιμούσα αυτό το σενάριο απ' το να τα πετάξω. :P 

Βρίσκομαι Σπάρτη, όποτε αν ενδιαφέρεται κάποιος το μόνο που θέλω είναι να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς. (3-4€ με Ταχυδρομείο)

ΕυχαριστώIMG_20210622_172002.jpg.dcbd0361df0108deb5d5b89b94fd351b.jpg

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannos7 είπε

Καλησπέρα

Χαρίζονται μια μητρική GA-946GMX-S2 μαζί με μια stock Intel ψύκτρα και έναν Intel Core 2 Duo E4400.

Κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει, αλλά δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω τροφοδοτικό πλέον.

Παίρνει 4πύρηνο Q6600 απ' όσο θυμάμαι, για Xeon mod δε γνωρίζω. Όποτε θα ήταν ιδανικό να ρίξετε 4gb μνήμες, έναν Q6600 και έναν ssd για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ίσως. Θα προτιμούσα αυτό το σενάριο απ' το να τα πετάξω. :P 

Βρίσκομαι Σπάρτη, όποτε αν ενδιαφέρεται κάποιος το μόνο που θέλω είναι να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς. (3-4€ με Ταχυδρομείο)

ΕυχαριστώIMG_20210622_172002.jpg.dcbd0361df0108deb5d5b89b94fd351b.jpg

pm

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...