MessengerOfGood Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, taat999 είπε Χαρίζω σε όποιον ενδιαφέρεται μια σακούλα με DVD απο εφημερίδες με διάφορες ταινίες, κυρίως παλαιότερες και κάποια λίγα ντοκιμαντέρ. Πρέπει να είναι γύρω στα 80 με 100 τεμ. Παραλαβή απο Βύρωνα. Σε περίπτωση μη ενδιαφέροντος, θα πεταχτούν. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι και στελνω πμ...
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζω λαπτοπ HP G62 i3 με προβλημα. Αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν προχωραει. Λειπουν τροφοδοτικο-σκληρος-μνημη και wifi που το εχω. Αριστο εξωτερικα. Παραλαβη αυριο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Οποιος ερθει γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από tigergreg 6
teledomenet Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζω λαπτοπ HP G62 i3 με προβλημα. Αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν προχωραει. Λειπουν τροφοδοτικο-σκληρος-μνημη και wifi που το εχω. Αριστο εξωτερικα. Παραλαβη αυριο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Οποιος ερθει γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Έχεις πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζω λαπτοπ HP G62 i3 με προβλημα. Αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν προχωραει. Λειπουν τροφοδοτικο-σκληρος-μνημη και wifi που το εχω. Αριστο εξωτερικα. Παραλαβη αυριο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Οποιος ερθει γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.... Ενδιαφερομαι. Αν δεν το φτιάξω εννοείται ότι ξαναβγαινει...
teledomenet Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζω λαπτοπ HP G62 i3 με προβλημα. Αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν προχωραει. Λειπουν τροφοδοτικο-σκληρος-μνημη και wifi που το εχω. Αριστο εξωτερικα. Παραλαβη αυριο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Οποιος ερθει γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.... Το παρέλαβα, Γρηγορη ευχαριστώ και πάλι. 1
retroman3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Στις 3/6/2021 στις 11:07 ΜΜ, themanager είπε δωθηκαν στον retroman3 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο themanager για το σετάκι της πλακέτας . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ .
taskon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Στις 15/6/2021 στις 9:32 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται... 1.ΗΡ officejet 4110 all in one αποθηκευμενο πολυ καιρο χωρις καλωδια και το διαφανο πλαστικο λιγο πριν την ανακυκλωση του. 2.SMARTPHONE HTC DESIRE HDA9191 παλιο αλλα λειτουργικο με μικρο ασημαντο μαυρο σημαδι κατω δεξια της οθονης χωρις φορτιστη.(USB). 3.Ασυρματο ποντικι TURBOX 2,4 GHZ WIRELESS MOUSE λειτουργικο αλλα θελει μαλλον εσωτερικο καθαρισμα γιατι τα μπερδευει η ροδελα του. Με το στικακι του. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΔΟΘΗΚΑΝ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1. Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το HTC. Με τη σειρά μου να δώσω τα παρακάτω: 1. Τηλέφωνο Telco model TM-PA036 άγνωστη λειτουργική κατάσταση 2. ΖΤΕ 108 από τον ΟΤΕ με το τροφοδοτικό του δούλευε μια χαρά τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα. Πρωτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά P.m 3
kosutasu22 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, taskon είπε Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το HTC. Με τη σειρά μου να δώσω τα παρακάτω: 1. Τηλέφωνο Telco model TM-PA036 άγνωστη λειτουργική κατάσταση 2. ΖΤΕ 108 από τον ΟΤΕ με το τροφοδοτικό του δούλευε μια χαρά τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα. Πρωτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά P.m Ενδιαφερομαι για το Telco
SilentVoice Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Χαρίζονται 2 κουτιά ρυζαλευρο για μωρό , σφραγισμένα με ημέρ.λήξης 31/12/2021 Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Ποστ εδώ, μετά πμ. Στις 17/6/2021 στις 8:55 ΠΜ, SilentVoice είπε Καλημέρα , Χαρίζονται 3 κουτιά heats για iqos. Το sienna είναι σφραγισμένο ,στο μπλε λείπει 1 στο κίτρινο 5-6. Όποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Ακόμη διαθέσιμα. Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον απο τον προηγούμενο. Στις 13/6/2021 στις 9:05 ΠΜ, SilentVoice είπε Καλημέρα Δίνεται η κουρευτικη μηχανή με την βάση της, χωρίς τον φορτιστή , γιατί δεν τον βρίσκω με τίποτα (νομίζω ήταν 12v). Είναι λειτουργική γιατί στο άνοιγμα κουνιέται απαλά. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. και αυτό ακόμη διαθέσιμο 4
GreeKar98K Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Στις 16/6/2021 στις 9:10 ΜΜ, OldJohn είπε καλησπερα. το μαυρο εφυγε. εμειναν τα υπολοιπα. μεχρι παρασκευη απογευμα. ευχαριστω Στέλνω ΠΜ
orderlover Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2021 στις 4:05 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται...... 10.Μπαταρια απο φορητο PARKSIDE 16V-2.0Ah πολυκαιρισμενη PAP16. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη για την μπαταρία και την διάθεσή του να με εξυπηρετήσει. 4 ώρες πριν, taskon είπε Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το HTC. Και με τη σειρά του να υπέρ ευχαριστήσω τον Τάσο που δέχθηκε να πάει ταχυδρομείο να μου την στείλει! Να 'στε καλά ρε παληκάρια και να στηρίζετε έτσι απλόχερα και ανιδιοτελώς τον κόσμο! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από orderlover 3
360city Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, SilentVoice είπε Χαρίζονται 2 κουτιά ρυζαλευρο για μωρό , σφραγισμένα με ημέρ.λήξης 31/12/2021 Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Ποστ εδώ, μετά πμ. Ακόμη διαθέσιμα. Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον απο τον προηγούμενο. και αυτό ακόμη διαθέσιμο Στελνω πμ για τα heets κ κουρευτικη
taskon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, taskon είπε Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το HTC. Με τη σειρά μου να δώσω τα παρακάτω: 1. Τηλέφωνο Telco model TM-PA036 άγνωστη λειτουργική κατάσταση 2. ΖΤΕ 108 από τον ΟΤΕ με το τροφοδοτικό του δούλευε μια χαρά τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα. Πρωτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά P.m Το TELCO έφυγε, μένει το ρούτερ Δευτερα πάει ανακύκλωση
Crybal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Στις 16/6/2021 στις 9:54 ΠΜ, mclound είπε έχει μείνει ακόμη αυτό το VR headset: Ευχαριστώ πολύ για το VR...Θα το περιεργαστω το ΣΚ 2
kathytherion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 17/6/2021 στις 3:44 ΜΜ, taat999 είπε Χαρίζω σε όποιον ενδιαφέρεται μια σακούλα με DVD απο εφημερίδες με διάφορες ταινίες, κυρίως παλαιότερες και κάποια λίγα ντοκιμαντέρ. Πρέπει να είναι γύρω στα 80 με 100 τεμ. Παραλαβή απο Βύρωνα. Σε περίπτωση μη ενδιαφέροντος, θα πεταχτούν. Ευχαριστώ Αν αλλάξει κάτι με τον προηγούμενο με ενδιαφέρουν κι εμένα ... Στις 16/6/2021 στις 1:23 ΜΜ, defaultuser2003 είπε Καλησπέρα σε όλους. Χαρίζονται τα παρακάτω: CD player portable - AIWA XP-V30 MP3 player - Creative ZEN 8GB Οπτική κατάσταση καλή, άγνωστο αν δουλεύουν. Παραλαβή από Νέο Φάληρο, απογευματινές ώρες. Το πρώτο κου καλο MP3 player ήταν αυτό, σε περίπτωση που αποσυρθεί το ενδιαφέρον η το βαρεθεί οποίος το πάρει θα μ ενδιέφερε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση