TasSou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 53 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα 3 τροφοδοτικά που φαίνονται στην εικόνα. Από όσο θυμάμαι είναι και τα 3 λειτουργικά και στο τούβλοΧ ο 12ρης ανεμιστήρας την έχει ακούσει λίγο. Παραλαβή και τα 3 ΜΑΖΙ σε σακούλα (άνευ χρέωσης )από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για να φεύγουν, διαφορετικά θα πάρουν σύντομα τον δρόμο για την ανακύκλωση. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για χρήση και δοκιμές. Φιλικά,
XLV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στις 3/6/2021 στις 9:37 ΜΜ, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση Sony 14 ιντσών, αν υπάρχει ακόμα και δεν έχει δωθεί. στέλνω PM. 1
Ser_nikos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, barman_ είπε αν βολευει αποστολη,ενδιαφερομαι για τα 2 εκτος του τούρμποξ(αξεχαστη κυρια που ζητουσε φορτιστη για ταμπλετ turbo-X σε καταστημα που εργαζομουν και μου πηρε 10 λεπτα να καταλαβω τι ηθελε Με ενδιαφέρει το 550. Πώς μπορούμε να το κανονίσουμε? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Ser_nikos
Ser_nikos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα 3 τροφοδοτικά που φαίνονται στην εικόνα. Από όσο θυμάμαι είναι και τα 3 λειτουργικά και στο τούβλοΧ ο 12ρης ανεμιστήρας την έχει ακούσει λίγο. Παραλαβή και τα 3 ΜΑΖΙ σε σακούλα (άνευ χρέωσης )από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για να φεύγουν, διαφορετικά θα πάρουν σύντομα τον δρόμο για την ανακύκλωση. Με ενδιαφέρει το 550. Πώς μπορούμε να το κανονίσουμε?
alexcrx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στις 6/6/2021 στις 7:40 ΜΜ, poulinos είπε χαριζεται ποντικι trust gtx 155 μαζι με τα βαρη για την βαση. Λειτουργει αλλα έχει αρχίσει να αποπολυμερίζεται. Δεν κολλαει στο χέρι απλα εχει φθαρει η επιστρωση του. Παραλαβή απο τα παρακατω μερη αναλογως της ωρας. κολωνος (αγια τριαδα εκκλησια ,λενορμαν) βριλησσια (οπουδηποτε), πετραλωνα Πρωτα εδώ και μετα με pm. προς αποφυγη παρεξηγησεως . Α.δεν στελνω πουθενα.Β. τα μερη ειναι αυτα. Γ. Το που θα το χαρισω το αποφασιζω εγω (με απλα ελληνικα δυο ατομα ονοματα δεν λεμε) και να το ζητησουν δεν θα το παρουν. thanxs https://www.skroutz.gr/s/7997983/Trust-GXT-155-RGB-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html χιλια ευχαριστω αδερφε μου........το πεντικι μια χαρα........ 1
DrLo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται τηλεόραση CRT που είχα πάρει από τον @Doubt εδώ πριν αρκετό καιρό πριν πάει για ανακύκλωση. Η παραπάνω φώτο είναι ψιλοπαραπλανητική. δεν είναι ακριβώς αυτή αλλά παρόμοια Είναι 4:3 αυτή εδώ φαίνεται σαν 16:9. Το πίσω I/O πάνελ της δεν είναι ακριβώς έτσι Όταν την χρησιμοποίησα έπαιζε κανονικά αλλά είναι καιρό αχρησιμοποίητη. Για παραλαβή θελει προφανώς αμάξι (και όπου την πάτε ένα 2ο άτομο να την ξεφορτώσετε). Βρίσκεται στη Νίκαια κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από DrLo 4
llabros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Χαρίζεται μαντεμένια μπανίερα 1,70x70 λογο ανακαίνησης. Απαραίτητη η μεταφορά εκ μέρους του ενδιαφερόμενου (ζυγίζει καπου 40-50kg). Περιοχή Δάφνη. Μήνυμα και σχόλιο εδώ για συνεννοήση. 5
georgios65 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος kyria1993 γιά τό KVM switch V7, καθώς καί γιά τόν κόπο πού ἔκανε νά μοῦ τό ἀποστείλει. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε μου. 1
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 12:00 ΠΜ, kosmote είπε Χαρίζεται ψαρι Pleco (γλειφτης) σε χομπιστα του είδους. Το συγκεκριμένο ψάρι φτάνει τα 25 30εκ (τωρα ειναι κάπου στα 13εκ) οπότε χρειάζεται αρκετά μεγάλο ενυδρείο (εμένα ειναι 100λιτρα) και καλα στρωμένο... Ιλίσια μένω Να το αναρτησω στο aquazone.gr ωστε να φυγει αμεσως? 4
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται... 1.ΗΡ officejet 4110 all in one αποθηκευμενο πολυ καιρο χωρις καλωδια και το διαφανο πλαστικο λιγο πριν την ανακυκλωση του. 2.SMARTPHONE HTC DESIRE HDA9191 παλιο αλλα λειτουργικο με μικρο ασημαντο μαυρο σημαδι κατω δεξια της οθονης χωρις φορτιστη.(USB). 3.Ασυρματο ποντικι TURBOX 2,4 GHZ WIRELESS MOUSE λειτουργικο αλλα θελει μαλλον εσωτερικο καθαρισμα γιατι τα μπερδευει η ροδελα του. Με το στικακι του. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΔΟΘΗΚΑΝ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από tigergreg 5
polog40 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται... 1.ΗΡ officejet 4110 all in one αποθηκευμενο πολυ καιρο χωρις καλωδια και το διαφανο πλαστικο λιγο πριν την ανακυκλωση του. 2.SMARTPHONE HTC DESIRE HDA9191 παλιο αλλα λειτουργικο με μικρο ασημαντο μαυρο σημαδι κατω δεξια της οθονης χωρις φορτιστη.(USB). 3.Ασυρματο ποντικι TURBOX 2,4 GHZ WIRELESS MOUSE λειτουργικο αλλα θελει μαλλον εσωτερικο καθαρισμα γιατι τα μπερδευει η ροδελα του. Με το στικακι του. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Καλησπέρα στέλνω πμ
derizio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Στις 9/6/2021 στις 10:49 ΜΜ, retroman3 είπε pm Εστάλη ταχυδρομικά στον retroman3. 1
life is music Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται... 1.ΗΡ officejet 4110 all in one αποθηκευμενο πολυ καιρο χωρις καλωδια και το διαφανο πλαστικο λιγο πριν την ανακυκλωση του. 2.SMARTPHONE HTC DESIRE HDA9191 παλιο αλλα λειτουργικο με μικρο ασημαντο μαυρο σημαδι κατω δεξια της οθονης χωρις φορτιστη.(USB). 3.Ασυρματο ποντικι TURBOX 2,4 GHZ WIRELESS MOUSE λειτουργικο αλλα θελει μαλλον εσωτερικο καθαρισμα γιατι τα μπερδευει η ροδελα του. Με το στικακι του. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ενδιαφερομαι για το κινητο και για τον hp
Crybal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, mclound είπε έχει μείνει ακόμη αυτό το VR headset: Πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση