OldJohn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Χαριζονται τα εικονιζομενα. Μεχρι αυριο στις 12 με 1 να εχουν φυγει. Οποιος ενδιαφερεται πρωτα μηνυμα εδω και μετα πμ. Το ασπρο βρισκεται καμινια, το μαυρο ρεντη. Επισης υπαρχει και μια σακουλα με 3-4 καρτες agp, μια καμερα pc παλια, ενα ασυρματο επαναφορτιζομενο ποντικι και αλλα ψιλοπραγματα Ευχαριστω Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από OldJohn 5
toyracer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, OldJohn είπε Καλησπερα. Χαριζονται τα εικονιζομενα. Μεχρι αυριο στις 12 με 1 να εχουν φυγει. Οποιος ενδιαφερεται πρωτα μηνυμα εδω και μετα πμ. Το ασπρο βρισκεται καμινια, το μαυρο ρεντη. Επισης υπαρχει και μια σακουλα με 3-4 καρτες agp, μια καμερα pc παλια, ενα ασυρματο επαναφορτιζομενο ποντικι και αλλα ψιλοπραγματα Ευχαριστω PM για το λευκο PC τη τσαντα με τις καρτες και τα αλλα μικροπραγματα. Ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από toyracer
georgios65 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 54 λεπτά πριν, OldJohn είπε Καλησπερα. Χαριζονται τα εικονιζομενα. Μεχρι αυριο στις 12 με 1 να εχουν φυγει. Οποιος ενδιαφερεται πρωτα μηνυμα εδω και μετα πμ. Το ασπρο βρισκεται καμινια, το μαυρο ρεντη. Επισης υπαρχει και μια σακουλα με 3-4 καρτες agp, μια καμερα pc παλια, ενα ασυρματο επαναφορτιζομενο ποντικι και αλλα ψιλοπραγματα Ευχαριστω Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τόν μαύρο ὑπολογιστή. Εὐχαριστῶ.
toyracer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, OldJohn είπε Καλησπερα. Χαριζονται τα εικονιζομενα. Μεχρι αυριο στις 12 με 1 να εχουν φυγει. Οποιος ενδιαφερεται πρωτα μηνυμα εδω και μετα πμ. Το ασπρο βρισκεται καμινια, το μαυρο ρεντη. Επισης υπαρχει και μια σακουλα με 3-4 καρτες agp, μια καμερα pc παλια, ενα ασυρματο επαναφορτιζομενο ποντικι και αλλα ψιλοπραγματα Ευχαριστω Επειδη δεν εχω μεταφορικο και ειναι πολυ πιο μακρια απ οτι υπολογιζα, πρεπει να το ακυρωσω. Ευχαριστω.
iakwvina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το μαύρο IBM αν δει το πάρει το προηγούμενο παιδί.
SilentVoice Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλημέρα Δίνεται η κουρευτικη μηχανή με την βάση της, χωρίς τον φορτιστή , γιατί δεν τον βρίσκω με τίποτα (νομίζω ήταν 12v). Είναι λειτουργική γιατί στο άνοιγμα κουνιέται απαλά. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. 2
Πανος999 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Στις 5/6/2021 στις 12:56 ΜΜ, Carrion είπε Χαρίζεται η τετράδα με τις ζάντες της φωτογραφίας. 19ρες (νομίζω) είναι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα και όχι pm απευθείας πλζ. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα. Ευχαριστώ τον Νικο..Παρελαβα σημερα απ τν ευγενεστατο Νικο.. 1
rafa1919 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλημέρα σε όλους και όλες. Ευχαριστώ θερμά τον εξαίρετο φίλο @fair_play για το Pronefra.
nothingface0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Χαρίζονται 2 x Πληκτρολόγια για Dell Latitude E6400 E6410 E6500 E6510, QWERTY, πλήρως λειτουργικά. Δεν διαθέτουν pointing stick. Περιοχή: Αμπελόκηποι Αθηνών. 4
tornado Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Γυναικειες θηκες για το Sony Xperia XA1 https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa1-8596.php Εαν καποιο μελος εχει το συγκεκριμενο κινητο, ευκαιρια να βαλει μια ομορφη θηκουλα στο κινητο της.... Η καποιος φιλος να την κανει δωρο σε μια φιλη του. Παρακαλω πολυ για ευνοητους λογους, η θηκη (και οτι αλλο) θα χαριστει ΜΟΝΟ χερι με χερι (εντος Αττικης) και με την προυποθεση οτι θα εχετε το κινητο μαζι σας. Μου ξωμειναν λογο λαθους αγορας, θα ηθελα να χρησιμευσουν σε καποιο αλλο μελος αλλα δεν τις δινω ετσι χυμα. Ποσταρετε ενδιαφερον και ο πρωτος που τηρει τις παραπανω προυποθεσεις θα κοιταξω οπου βολευει να παραλαβει. 4
Kostas.karras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, nothingface0 είπε Χαρίζονται 2 x Πληκτρολόγια για Dell Latitude E6400 E6410 E6500 E6510, QWERTY, πλήρως λειτουργικά. Δεν διαθέτουν pointing stick. Περιοχή: Αμπελόκηποι Αθηνών. Pm
kosmote Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Χαρίζεται ψαρι Pleco (γλειφτης) σε χομπιστα του είδους. Το συγκεκριμένο ψάρι φτάνει τα 25 30εκ (τωρα ειναι κάπου στα 13εκ) οπότε χρειάζεται αρκετά μεγάλο ενυδρείο (εμένα ειναι 100λιτρα) και καλα στρωμένο... Ιλίσια μένω 9
tolee Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στις 10/6/2021 στις 10:50 ΠΜ, kyria1993 είπε Καλημέρα ! Χαριζονται τα εξής - Ακουστικά κεφαλής Sennheiser : έχουν φθαρμενο δερμα και λιγο φθαρμενα καλωδια λογω πολυκαιριας. Λειτουργικά Ακουστικά κεφαλής Koss και Ενα αλλο ζευγαρι που εχει κομμένο καλώδιο - Fm Tuner - Ενισχυτης : Λυμένος χυμα σε ενα κουτι. Πρεπει να δεθει και να φτιαχτει μια βαση ειναι τυπου απο τους κλασσικους δεκαετιας '90 με ηχο stereo 2.0. Αν δεθει σωστα λειτουργει. - KVM switch V7 για συνδεση δυο υπολογιστων με ενα σετ πληκτρολογιο ποντικι PS/2 - Καινουριο Βρισκομαι Βόλο. Προτιμω να δωσω εδω κοντα. Μπορω να στείλω εφοσων μου πληρωσετε μεταφορικά (αν θεωρειτε οτι αξιζει) Μηνυμα εδω και μετα pm Μολις παρελαβα τα ακουστικα. και παλι ευχαριστω και για το χαρισμα και για τον κοπο σου να τα στειλεις. 1
dpolal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα 3 τροφοδοτικά που φαίνονται στην εικόνα. Από όσο θυμάμαι είναι και τα 3 λειτουργικά και στο τούβλοΧ ο 12ρης ανεμιστήρας την έχει ακούσει λίγο. Παραλαβή και τα 3 ΜΑΖΙ σε σακούλα (άνευ χρέωσης )από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για να φεύγουν, διαφορετικά θα πάρουν σύντομα τον δρόμο για την ανακύκλωση. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από dpolal 5
barman_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 8 minutes ago, dpolal said: Χαρίζονται τα 3 τροφοδοτικά που φαίνονται στην εικόνα. Από όσο θυμάμαι είναι και τα 3 λειτουργικά και στο τούβλοΧ ο 12ρης ανεμιστήρας την έχει ακούσει λίγο. Παραλαβή και τα 3 ΜΑΖΙ σε σακούλα (άνευ χρέωσης )από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για να φεύγουν, διαφορετικά θα πάρουν σύντομα τον δρόμο για την ανακύκλωση. αν βολευει αποστολη,ενδιαφερομαι για τα 2 εκτος του τούρμποξ(αξεχαστη κυρια που ζητουσε φορτιστη για ταμπλετ turbo-X σε καταστημα που εργαζομουν και μου πηρε 10 λεπτα να καταλαβω τι ηθελε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση