tolee Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 pm για ακουστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, kyria1993 είπε Καλημέρα ! Χαριζονται τα εξής - Ακουστικά κεφαλής Sennheiser : έχουν φθαρμενο δερμα και λιγο φθαρμενα καλωδια λογω πολυκαιριας. Λειτουργικά Ακουστικά κεφαλής Koss και Ενα αλλο ζευγαρι που εχει κομμένο καλώδιο - Fm Tuner - Ενισχυτης : Λυμένος χυμα σε ενα κουτι. Πρεπει να δεθει και να φτιαχτει μια βαση ειναι τυπου απο τους κλασσικους δεκαετιας '90 με ηχο stereo 2.0. Αν δεθει σωστα λειτουργει. - KVM switch V7 για συνδεση δυο υπολογιστων με ενα σετ πληκτρολογιο ποντικι PS/2 - Καινουριο Βρισκομαι Βόλο. Προτιμω να δωσω εδω κοντα. Μπορω να στείλω εφοσων μου πληρωσετε μεταφορικά (αν θεωρειτε οτι αξιζει) Μηνυμα εδω και μετα pm PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyria1993 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, kyria1993 είπε Καλημέρα ! Χαριζονται τα εξής - Ακουστικά κεφαλής Sennheiser : έχουν φθαρμενο δερμα και λιγο φθαρμενα καλωδια λογω πολυκαιριας. Λειτουργικά Ακουστικά κεφαλής Koss και Ενα αλλο ζευγαρι που εχει κομμένο καλώδιο - Fm Tuner - Ενισχυτης : Λυμένος χυμα σε ενα κουτι. Πρεπει να δεθει και να φτιαχτει μια βαση ειναι τυπου απο τους κλασσικους δεκαετιας '90 με ηχο stereo 2.0. Αν δεθει σωστα λειτουργει. - KVM switch V7 για συνδεση δυο υπολογιστων με ενα σετ πληκτρολογιο ποντικι PS/2 - Καινουριο Βρισκομαι Βόλο. Προτιμω να δωσω εδω κοντα. Μπορω να στείλω εφοσων μου πληρωσετε μεταφορικά (αν θεωρειτε οτι αξιζει) Μηνυμα εδω και μετα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εχω 1 στικάκι Microsoft που γράφει πίσω model 1461.Γνωρίζεις αν είναι συμβατό; @Doubt @tigergreg στην ίδια κατάσταση περίπου είμαι και γω... ένα πληκτρολόγιο microsoft wireless comfort 5000 ένα πληκτρολόγιο mk235 logitech ένα ποντίκι m170 logitech όλα χωρίς usb... η μαμά microsoft λέει ότι σε ΚΑΠΟΙΑ bluetooth ίσως ζευγαρώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, kyria1993 είπε Καλημέρα ! Χαριζονται τα εξής - Ακουστικά κεφαλής Sennheiser : έχουν φθαρμενο δερμα και λιγο φθαρμενα καλωδια λογω πολυκαιριας. Λειτουργικά Ακουστικά κεφαλής Koss και Ενα αλλο ζευγαρι που εχει κομμένο καλώδιο - Fm Tuner - Ενισχυτης : Λυμένος χυμα σε ενα κουτι. Πρεπει να δεθει και να φτιαχτει μια βαση ειναι τυπου απο τους κλασσικους δεκαετιας '90 με ηχο stereo 2.0. Αν δεθει σωστα λειτουργει. - KVM switch V7 για συνδεση δυο υπολογιστων με ενα σετ πληκτρολογιο ποντικι PS/2 - Καινουριο Βρισκομαι Βόλο. Προτιμω να δωσω εδω κοντα. Μπορω να στείλω εφοσων μου πληρωσετε μεταφορικά (αν θεωρειτε οτι αξιζει) Μηνυμα εδω και μετα pm Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό KVM switch V7. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Trigger Happy είπε @Doubt @tigergreg στην ίδια κατάσταση περίπου είμαι και γω... ένα πληκτρολόγιο microsoft wireless comfort 5000 ένα πληκτρολόγιο mk235 logitech ένα ποντίκι m170 logitech όλα χωρίς usb... η μαμά microsoft λέει ότι σε ΚΑΠΟΙΑ bluetooth ίσως ζευγαρώσει... έχω κα ιεγώ ένα πληκτρολόγιο microsoft μαζί με ένα ποντίκι που τα είχα πάρει από ένα παιδί εδώ με τη ελπίδα να παίζουν με ένα στικάκι που έχω σε άλλο microsoft που δε με βολευει τόσοσ σαν σχήμα. Αν εδνιαφέρει κανέναν πείτε μου να κάνω ανασκαφή στη ντυολάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 10:11 ΠΜ, 360city είπε Κωδικός COSMOTE DEALS έχει χρησιμοποιηθεί σε Everest & pizza fun. Αν κάποιος το θέλει για μια συγκεκριμένη χρήση ας το αναφέρει για να εξυπηρετηθούν και άλλοι για διαφορετική χρήση. Post εδώ και μετά ΠΜ Θελω για BOX..Ειναι ακομα διαθεσιμο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, DrLo είπε έχω κα ιεγώ ένα πληκτρολόγιο microsoft μαζί με ένα ποντίκι που τα είχα πάρει από ένα παιδί εδώ με τη ελπίδα να παίζουν με ένα στικάκι που έχω σε άλλο microsoft που δε με βολευει τόσοσ σαν σχήμα. Αν εδνιαφέρει κανέναν πείτε μου να κάνω ανασκαφή στη ντυολάπα. δες αυτό..... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-hardware/how-to-switch-transceivers-with-a-wireless-comfort/2764518d-b742-4e40-ad7c-e6164ea3c549 και αν θες, πες μας ποια είναι, μπας και εμφανιστεί κανένα ζευγάρι και βολέψουμε κανέναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε δες αυτό..... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-hardware/how-to-switch-transceivers-with-a-wireless-comfort/2764518d-b742-4e40-ad7c-e6164ea3c549 και αν θες, πες μας ποια είναι, μπας και εμφανιστεί κανένα ζευγάρι και βολέψουμε κανέναν.. Ειναι αυτό https://www.microsoft.com/en-ww/accessories/products/keyboards/wireless-desktop-850?activetab=overview%3aprimaryr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Θελω για BOX..Ειναι ακομα διαθεσιμο?? σου εστειλα ΠΜ τον κωδικό λογικα δεν πρεπει να εχει χρησιμοποιηθεί αλλα με καθε επιφύλαξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, 360city είπε σου εστειλα ΠΜ τον κωδικό λογικα δεν πρεπει να εχει χρησιμοποιηθεί αλλα με καθε επιφύλαξη Ευχαριστω δημοσια..Ο κωδικος για BOX χρησιμοποιήθηκε απο εμενα..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα μια 15αρα TFT οθονη 1024Χ768 με ενσωματωμενα ηχεια λειτουργικη χωρις καλωδια. NEC LCD 1503M Προτεραιοτητα σε οποιον μπορει να ερθει το γρηγοροτερο δυνατον. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας αυριο γιατι μετα φευγω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ακομα μια 15αρα TFT οθονη 1024Χ768 με ενσωματωμενα ηχεια λειτουργικη χωρις καλωδια. NEC LCD 1503M Προτεραιοτητα σε οποιον μπορει να ερθει το γρηγοροτερο δυνατον. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας αυριο γιατι μετα φευγω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. PM 1 λεπτό πριν, toyracer είπε PM Γρηγορη συγγνωμη, λαθος δικο μου. Αυριο ισως μπορω να ερθω μονο το απογευμα οποτε καλυτερα να τη παρει καποιο αλλο παλικαρι. Ευχαριστω ομωςκσι συγγνωμη στα αλλα παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 52 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ακομα μια 15αρα TFT οθονη 1024Χ768 με ενσωματωμενα ηχεια λειτουργικη χωρις καλωδια. NEC LCD 1503M Προτεραιοτητα σε οποιον μπορει να ερθει το γρηγοροτερο δυνατον. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας αυριο γιατι μετα φευγω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, tigergreg είπε Ακομα μια 15αρα TFT οθονη 1024Χ768 με ενσωματωμενα ηχεια λειτουργικη χωρις καλωδια. NEC LCD 1503M Προτεραιοτητα σε οποιον μπορει να ερθει το γρηγοροτερο δυνατον. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας αυριο γιατι μετα φευγω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν γενναιόδωρο tigergreg γιά τήν ὀθόνη, καθώς καί νά τοῦ ζητήσω συγγνώμη γιά τήν δεκάλεπτη καθυστέρησή μου στό ραντεβού. Εὐχαριστῶ καί πάλι Γρηγόρη καί σοῦ εὔχομαι καλό καλοκαίρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση