AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, fair_play είπε Cosequin DS χάπια χαρίζονται. Είναι συμπλήρωμα διατροφής για σκύλο με αρθριτικά. Το κουτί είναι ανοιγμένο. Από τα 250 χάπια υπάρχουν τουλάχιστον τα 180. Παραλαβή από Φιλοθέη ή μετά από συνεννόηση. Καλημέρα, αν δεν τα έχεις δώσει ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 10:11 ΠΜ, 360city είπε Κωδικός COSMOTE DEALS έχει χρησιμοποιηθεί σε Everest & pizza fun. Αν κάποιος το θέλει για μια συγκεκριμένη χρήση ας το αναφέρει για να εξυπηρετηθούν και άλλοι για διαφορετική χρήση. Post εδώ και μετά ΠΜ Ευχαριστώ δημόσια. Χρησιμοποιήθηκε εχθές στην Shell. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Χαρίζονται τα εξής βιβλία μαθηματικών, από τμήμα πληροφορικής, ΤΕΙ Αθηνών. Παραλαβή από Ζωγράφου, μετρό Κατεχάκη ή Νέα Ιωνία (μέχρι Παρασκευή). Ενδιαφέρον με pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπάρχουν κι άλλα βιβλία του τμήματος, σε παρό μοια κατάσταση, αν ενδιαφέρεται κάποιος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μαζί με τους δίσκους που έδινα πριν λίγες σελίδες , προσθέτω και ένα κινητό : Samsung Y Edition Galaxy S5360 ,πολύ φθορά γρατζουνισμένη οθόνη κτλ., πριν πάει ανακύκλωση δουλεύει και έχει γίνει wipe . 1x 80GB SEAGATE ST380817AS 1x 00JS-22NCB1 Western Digital Caviar SE 1X 80GB 0JD-00MSA1 Western Digital Caviar SE (Black) Όροι : Να έχουν ξανά χαρίσει και να μην είναι grinding λογαριασμοί (τελευταίων ημερών με μηδέν δραστηριότητα) Παραλαβή ΜΟΝΟ ,από τον χώρο μου. ΟΧΙ αποστολές. Θεσσαλονίκη κέντρο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLOVEthess Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται βάση υπολογιστή IKEA Summera ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - Κομπλέ με βίδες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ --------------------------------------------------------------------------------------- Χαρίζεται ΧΒΟΧ 360 game: ASSASSINS CREED 2 Αριστη κατάσταση - κομπλέ με θήκη & manuals ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΔΕΜΑ ΕΛΤΑ - 3€ Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από iLOVEthess 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @Doubtγια το router. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Εχει βρεθει στα χερια μου το συγκεκριμενο μηχανημα, χωρις τιποτα αλλο. Εαν ειναι χρησιμο σε καποιον, μπορει να ερθει να το παραλαβει απο Κατω Πατήσια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 4/6/2021 στις 10:10 ΜΜ, Doubt είπε Μόντεμ ρούτερ D Link DSL-2745 N300 ADSL PSTN. Πρακτικά αμεταχείριστο, δίνεται με σπλίτερ και φίλτρο. Χωρίς τροφοδοτικό. ΔΟΘΗΚΕ Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft 3000 v2 Δεν υπάρχει στικάκι, ανάβει το λεντ όταν βάζεις μπαταρίες, κατά τ' άλλα λειτουργικότητα άγνωστη. Ίσως κάνει μόνο για ανταλλακτικά. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε, ποστ και π.μ. Υπάρχει ακόμα το πληκτρολόγιο, αν δεν ζητηθεί πάει ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, ashford είπε Χαρίζονται τα εξής βιβλία μαθηματικών, από τμήμα πληροφορικής, ΤΕΙ Αθηνών. Παραλαβή από Ζωγράφου, μετρό Κατεχάκη ή Νέα Ιωνία (μέχρι Παρασκευή). Ενδιαφέρον με pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπάρχουν κι άλλα βιβλία του τμήματος, σε παρό μοια κατάσταση, αν ενδιαφέρεται κάποιος. Έχουν κρατηθεί, μέχρι την Τρίτη, για τον toyracer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Υπάρχει ακόμα το πληκτρολόγιο, αν δεν ζητηθεί πάει ανακύκλωση. Εχω 1 στικάκι Microsoft που γράφει πίσω model 1461.Γνωρίζεις αν είναι συμβατό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Doubt είπε Υπάρχει ακόμα το πληκτρολόγιο, αν δεν ζητηθεί πάει ανακύκλωση. 45 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχω 1 στικάκι Microsoft που γράφει πίσω model 1461.Γνωρίζεις αν είναι συμβατό; Εχω κι εγω ενα στικακι απο Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard.... Εαν νομιζει κανεις οτι του κανει πολυ ευχαριστως να του το δωσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εχω 1 στικάκι Microsoft που γράφει πίσω model 1461.Γνωρίζεις αν είναι συμβατό; Δεν γνωρίζω και με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι. 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Εχω κι εγω ενα στικακι απο Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard.... Εαν νομιζει κανεις οτι του κανει πολυ ευχαριστως να του το δωσω. Το πιθανότερο είναι πως δεν κάνει, ούτε αυτό, ούτε το άλλο, παρόλα αυτά αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ας τα έχει υπ' όψιν του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 εχω κατι ινσουλινες που μας εμειναν απο σακχαρο εγκυμοσυνης περιπου καμια 6-7 στιλο της levemir νομιζω τα οποια φιλασονται στο ψυγειο.Αν υπαρχει καποιος που τα εχει αναγκη η ισως ειναι ανασφαλιστος 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, derizio είπε Εχει βρεθει στα χερια μου το συγκεκριμενο μηχανημα, χωρις τιποτα αλλο. Εαν ειναι χρησιμο σε καποιον, μπορει να ερθει να το παραλαβει απο Κατω Πατήσια. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyria1993 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ! Χαριζονται τα εξής - Ακουστικά κεφαλής Sennheiser : έχουν φθαρμενο δερμα και λιγο φθαρμενα καλωδια λογω πολυκαιριας. Λειτουργικά Ακουστικά κεφαλής Koss και Ενα αλλο ζευγαρι που εχει κομμένο καλώδιο - Fm Tuner - Ενισχυτης : Λυμένος χυμα σε ενα κουτι. Πρεπει να δεθει και να φτιαχτει μια βαση ειναι τυπου απο τους κλασσικους δεκαετιας '90 με ηχο stereo 2.0. Αν δεθει σωστα λειτουργει. - KVM switch V7 για συνδεση δυο υπολογιστων με ενα σετ πληκτρολογιο ποντικι PS/2 - Καινουριο Βρισκομαι Βόλο. Προτιμω να δωσω εδω κοντα. Μπορω να στείλω εφοσων μου πληρωσετε μεταφορικά (αν θεωρειτε οτι αξιζει) Μηνυμα εδω και μετα pm Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από kyria1993 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση