georgios65 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, tigergreg είπε Η/Υ tower 22 χρονων (παλληκαρακι😄) που αποθηκευτηκε πριν 20+ χρονια και βγηκε προχθες. Σοκετ 370 μαλλον σελερον με θηριο 20αρη σκληρο!😆 Δεν το εβαλα στην πριζα. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ...μεχρι και μοντεμ εχει😄. ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Καθοτι ειμαι ΑΜΕΑ ερχεστε με τον αναλογο κωδικο "προς βοηθεια" με τις αναλογες αποδειξεις φυσικα. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, 1insomnia είπε Με ενδιαφέρει...! καλησπερα εχεις μηδενικα μηνυματα, αν δεν ενδιαφερθει καποιο μελος να κανονισουμε δευτερα να το παρεις. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, tornado είπε καλησπερα εχεις μηδενικα μηνυματα, αν δεν ενδιαφερθει καποιο μελος να κανονισουμε δευτερα να το παρεις. Εχει χαρισει παντως εγω πηρα μια 12αδα ποτηρια της κοκακολα. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lala3838 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται PSU με πρόβλημα. Thermaltake 1000W Toughpower Χαρίζω το εν λόγω τροφοδοτικό καθότι δεν δουλεύει πλέον. Έκλεισα το PC το βράδυ χωρίς θέμα και απλά δεν ξανάνοιξε. Αν κάποιος πιστεύει ότι επισκευάζεται και έχει όρεξη να το ψάξει δεν έχω πρόβλημα να του το δώσω μαζί με όλα τα παρελκόμενα καλώδια. Ευχαριστώ, Δυτικά προάστια είμαι. Δόθηκε, ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από lala3838 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, lala3838 είπε Χαρίζεται PSU με πρόβλημα. Thermaltake 1000W Toughpower Χαρίζω το εν λόγω τροφοδοτικό καθότι δεν δουλεύει πλέον. Έκλεισα το PC το βράδυ χωρίς θέμα και απλά δεν ξανάνοιξε. Αν κάποιος πιστεύει ότι επισκευάζεται και έχει όρεξη να το ψάξει δεν έχω πρόβλημα να του το δώσω μαζί με όλα τα παρελκόμενα καλώδια. Ευχαριστώ, Δυτικά προάστια είμαι. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, lala3838 είπε Χαρίζεται PSU με πρόβλημα. Thermaltake 1000W Toughpower Χαρίζω το εν λόγω τροφοδοτικό καθότι δεν δουλεύει πλέον. Έκλεισα το PC το βράδυ χωρίς θέμα και απλά δεν ξανάνοιξε. Αν κάποιος πιστεύει ότι επισκευάζεται και έχει όρεξη να το ψάξει δεν έχω πρόβλημα να του το δώσω μαζί με όλα τα παρελκόμενα καλώδια. Ευχαριστώ, Δυτικά προάστια είμαι. Παρέλαβα, ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται εκτυπωής Canon MG3650. Τελευταία φορά που τον δούλεψα λειτουργούσε κανονικά, έκτοτε έμεινε στην αποθήκη. Θέλει σίγουρα μελάνια γιατί έχουν ξεραθεί, δέχεται τα 540 & 541. Παραλαβή από Γλυφάδα, δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης στην παρούσα φάση. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από vdanasto 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, vdanasto είπε Χαρίζεται εκτυπωής Canon MG3650. Τελευταία φορά που τον δούλεψα λειτουργούσε κανονικά, έκτοτε έμεινε στην αποθήκη. Θέλει σίγουρα μελάνια γιατί έχουν ξεραθεί, δέχεται τα 540 & 541. Παραλαβή από Γλυφάδα, δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης στην παρούσα φάση. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. Ενδιαφερομαι. Στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 10:31 ΠΜ, polog40 είπε Χαρίζεται η παρακάτω κουζίνα. Είναι απολύτως λειτουργική με κάποιες μικρές τρύπες στο φούρνο από πολυετή χρήση. Περιοχή Αμπελόκηποι Πρώτα ποστ εδώ και μετά π.μ. Διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής που θα την δώσω. Να ευχαριστήσω τον Νίκο για την κουζίνα! Ηδη μεταφέρθηκε στο σπίτι φιλης που τη χρειαζόταν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, tornado είπε καλησπερα εχεις μηδενικα μηνυματα, αν δεν ενδιαφερθει καποιο μελος να κανονισουμε δευτερα να το παρεις. και εμενα μ εχει δωσει μια 12αδα ποτηρια ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sensai Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, vdanasto είπε Χαρίζεται εκτυπωής Canon MG3650. Τελευταία φορά που τον δούλεψα λειτουργούσε κανονικά, έκτοτε έμεινε στην αποθήκη. Θέλει σίγουρα μελάνια γιατί έχουν ξεραθεί, δέχεται τα 540 & 541. Παραλαβή από Γλυφάδα, δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης στην παρούσα φάση. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. αν είναι διαθέσιμο με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ΔΟΘΗΚΕ Θεσσαλονίκη ανατολικά Ημερολόγιο 2021 Flexi ημερήσιο 17x24. Μου το έστειλαν δώρο με κάποια βιβλία. Αν δεν το θέλει κάποιος αργά ή γρήγορα θα πάει ανακύκλωση. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από gregdel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, vdanasto είπε Χαρίζεται εκτυπωής Canon MG3650. Τελευταία φορά που τον δούλεψα λειτουργούσε κανονικά, έκτοτε έμεινε στην αποθήκη. Θέλει σίγουρα μελάνια γιατί έχουν ξεραθεί, δέχεται τα 540 & 541. Παραλαβή από Γλυφάδα, δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης στην παρούσα φάση. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. θα με ενδιάφερε , εαν δεν κανονίσεις με το παιδί απο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, gregdel είπε Θεσσαλονίκη ανατολικά Ημερολόγιο 2021 Flexi ημερήσιο 17x24. Μου το έστειλαν δώρο με κάποια βιβλία. Αν δεν το θέλει κάποιος αργά ή γρήγορα θα πάει ανακύκλωση. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 5:23 ΜΜ, vdanasto είπε Χαρίζεται εκτυπωής Canon MG3650. Τελευταία φορά που τον δούλεψα λειτουργούσε κανονικά, έκτοτε έμεινε στην αποθήκη. Θέλει σίγουρα μελάνια γιατί έχουν ξεραθεί, δέχεται τα 540 & 541. Παραλαβή από Γλυφάδα, δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης στην παρούσα φάση. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. Παρέλαβα. Ευχαριστώ πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση