MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, odystam είπε έμειναν τα τρία τελευταία Καλησπέρα. Τα φωτιστικά έχουν δοθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, postmanOS είπε Καλησπερα, χαριζεται το κουτι full tower Thermaltake Armor. παραλαβη απο Αμπελοκηπους, Αθηνα. Καλησπέρα , θα με ενδιέφερε το κουτί , στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Carrion είπε Χαρίζεται η τετράδα με τις ζάντες της φωτογραφίας. 19ρες (νομίζω) είναι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα και όχι pm απευθείας πλζ. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα. εαν δε κατσει με το mourgolykos θα με ενδιεφεραν και εμενα πιθανώς (αναλογα το καρε/offset)! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, postmanOS είπε Καλησπερα, χαριζεται το κουτι full tower Thermaltake Armor. παραλαβη απο Αμπελοκηπους, Αθηνα. ΔΟΘΗΚΕ Ευχαριστω πάρα πολύ τον Γιώργο για το κουτί. Ήταν πολύ ευγενικός και ευχάριστος , να σαι καλά φιλαράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 χαριζεται ποντικι trust gtx 155 μαζι με τα βαρη για την βαση. Λειτουργει αλλα έχει αρχίσει να αποπολυμερίζεται. Δεν κολλαει στο χέρι απλα εχει φθαρει η επιστρωση του. Παραλαβή απο τα παρακατω μερη αναλογως της ωρας. κολωνος (αγια τριαδα εκκλησια ,λενορμαν) βριλησσια (οπουδηποτε), πετραλωνα Πρωτα εδώ και μετα με pm. προς αποφυγη παρεξηγησεως . Α.δεν στελνω πουθενα.Β. τα μερη ειναι αυτα. Γ. Το που θα το χαρισω το αποφασιζω εγω (με απλα ελληνικα δυο ατομα ονοματα δεν λεμε) και να το ζητησουν δεν θα το παρουν. thanxs https://www.skroutz.gr/s/7997983/Trust-GXT-155-RGB-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, poulinos είπε χαριζεται ποντικι trust gtx 155 μαζι με τα βαρη για την βαση. Λειτουργει αλλα έχει αρχίσει να αποπολυμερίζεται. Δεν κολλαει στο χέρι απλα εχει φθαρει η επιστρωση του. Παραλαβή απο τα παρακατω μερη αναλογως της ωρας. κολωνος (αγια τριαδα εκκλησια ,λενορμαν) βριλησσια (οπουδηποτε), πετραλωνα Πρωτα εδώ και μετα με pm. προς αποφυγη παρεξηγησεως . Α.δεν στελνω πουθενα.Β. τα μερη ειναι αυτα. Γ. Το που θα το χαρισω το αποφασιζω εγω (με απλα ελληνικα δυο ατομα ονοματα δεν λεμε) και να το ζητησουν δεν θα το παρουν. thanxs https://www.skroutz.gr/s/7997983/Trust-GXT-155-RGB-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html θα το ηθελα εγω το ποντικι............αν γινεται αλλιως ολα καλα...... ευχαριστω πολυ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 7 minutes ago, alexcrx said: θα το ηθελα εγω το ποντικι............αν γινεται αλλιως ολα καλα...... ευχαριστω πολυ...... εννοειται.μιλαμε pm,viber 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, poulinos είπε Α.δεν στελνω πουθενα.Β. τα μερη ειναι αυτα. Γ. Το που θα το χαρισω το αποφασιζω εγω (με απλα ελληνικα δυο ατομα ονοματα δεν λεμε) και να το ζητησουν δεν θα το παρουν. Να πεις γιατι να μην πεις............moderator εισαι δεν υπαρχει περιπτωση να στο σβησουν η να σε μπανουρουν ας πει και ενας την αληθεια χωρις φοβο......αλλα με αποδείξεις για να ξερουν και το γιατι. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από Al_pacino 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 2 hours ago, Al_pacino said: Να πεις γιατι να μην πεις............moderator εισαι δεν υπαρχει περιπτωση να στο σβησουν η να σε μπανουρουν ας πει και ενας την αληθεια χωρις φοβο......αλλα με αποδείξεις για να ξερουν και το γιατι. δεν θα ασχοληθω καν.αλλωστε το εχω ξαναγραψει στο παρελθον.το ποντικι θα δοθει στον φιλο πιο πανω.οπως εχω πει οποιος θελει πριν δωσει ας ψαξει. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Στις 5/6/2021 στις 12:56 ΜΜ, Carrion είπε Χαρίζεται η τετράδα με τις ζάντες της φωτογραφίας. 19ρες (νομίζω) είναι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα και όχι pm απευθείας πλζ. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα. Ενδιαφερομαι κ εγω γτ νομιζω οτι βρηκα δωρο γιορτης του πατερα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Al_pacino είπε Να πεις γιατι να μην πεις............moderator εισαι δεν υπαρχει περιπτωση να στο σβησουν η να σε μπανουρουν ας πει και ενας την αληθεια χωρις φοβο......αλλα με αποδείξεις για να ξερουν και το γιατι. Δεν χρειαζεται να πει. οσοι ειμαστε εδω μεσα καιρο ξερουμε. μπραβο μεσιε πουλινε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Πειτε βρε παιδια και σε εμας που δεν ξερουμε ακομα και σε πμ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fair_play Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Purina NF Renal function τσουβαλι 12kg ανοιγμένο αλλά σχεδόν γεμάτο. Είναι τροφή για σκυλο με προβλήματα στα νεφρά. Παραλαβή από Φιλοθέη ή μετά από συνεννόηση Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από fair_play 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Κωδικός COSMOTE DEALS έχει χρησιμοποιηθεί σε Everest & pizza fun. Αν κάποιος το θέλει για μια συγκεκριμένη χρήση ας το αναφέρει για να εξυπηρετηθούν και άλλοι για διαφορετική χρήση. Post εδώ και μετά ΠΜ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 56 λεπτά πριν, fair_play είπε Purina NF Renal function τσουβαλι 12kg ανοιγμένο αλλά σχεδόν γεμάτο. Είναι τροφή για σκυλο με προβλήματα στα νεφρά. Παραλαβή από Φιλοθέη ή μετά από συνεννόηση Θα ανεβάσω φωτογραφία συντομα Pronefra συμπλήρωμα διατροφής για σκύλο και γάτα με πρόβλημα στα νεφρά. Είναι ανοιγμένο αλλά λείπει ελάχιστη ποσότητα. Παραλαβή από Φιλοθέη ή μετά από συνεννόηση. Θα ανεβάσω φωτογραφία συντομα Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για το Pronefra. Στέλνω PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση