mikopos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 30/5/2021 στις 6:50 ΜΜ, troi.g είπε Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον φίλο Μάριο για τα έπιπλα , και την καλοσύνη του να μου τα έχει λυμένα . Εξυπηρετικός και ευχάριστος άνθρωπος, να σαι καλά φίλε. ΝΑ απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου για τη συνάντηση και τη συναλλαγή που είχαμε με τον Γιώργο , ότι ήταν τυπικός , ευγενικός και ευχάριστος άνθρωπος !! Σε καλή μεριά εύχομαι τα έπιπλά !!! Να είσαι καλά !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζω οθονη 15αρα TFT SONY SDM-X52 επαγγελματικου τυπου καθοτι συνδεεται με δυο υπολογιστες ταυτοχρονα και εναλλασσεται με κουμπακι στην προσοψη. Εχει ενσωματωμενα ηχεια και καλωδιο τροφοδοσιας. Απολυτα λειτουργικη αλλα θελει καλο καθαρισμα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Οποιος μπορει να ερθει γρηγοροτερα θα την παρει. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ για τυχον προτεραιοτητα. Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ EXEI ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.(2-3 ΕΥΡΩ). ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2021 από tigergreg 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 25/5/2021 στις 2:52 ΜΜ, totte13 είπε ##ΟΛΑ ΔΟΘΗΚΑΝ## Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. - **Δόθηκε** 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. - **Δόθηκε** 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) - **Δόθηκε** 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) - **Δόθηκε** 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά - **Δόθηκε** 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός - **Δόθηκε** Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. Στις 25/5/2021 στις 2:55 ΜΜ, TasSou είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τα 4, 6, 7 και 8. Φιλικά, ΥΓ> Μπορώ να παραλάβω και να κανονίσω την διανομή. Να ευχαριστήσω τον φίλο totte13 για το macbook και τον TasSou για την εξυπηρέτηση να μου τα στείλει , ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα Με ενδιαφέρει ο υπολογιστής Στέλνω ΠΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 25/5/2021 στις 5:37 ΜΜ, kakofonixx είπε χαρίζονται τα μελάνια της φωτο από εκτυπωτή canon που μας άφησε χρόνους.... όλα είναι σφραγισμένα όποιος ενδιαφερθεί να έχει εκτυπωτη που τα δέχεται και να τα κάνει χρήση, μην έρθει κανένα αετόπουλο και τα δω στις αγγελίες! θα πέσει report! αν ήταν να τα πουλήσω και να βγάλω κάνα 20ρικάκι το έκανα και μόνος μου 😊 πρώτα πμ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και παραλαβή από την έδρα μου στο Μαρούσι ή με συννενόηση και σε άλλο σημείο (όπου με βγάλει η δουλειά μου) καλησπερα να ρωτησω τα μελανια εχουν δοθει; αν οχι ενδιαφερομαι, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι από εδώ τον Θοδωρή για τη μητρική: Στις 1/6/2021 στις 8:33 ΜΜ, thodoris1985 είπε Δίνεται η GA-73PVM-S2H μαζί με i/o shield. Spoiler Με μια πρώτη ματιά που έριξα (πέραν του ότι δεν ακούγεται κάποιο beep), αν βάλω jumper στη θέση του Clear CMOS και πατήσω το PWR_Button η μητρική ανάβει κανονικά, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Γενικά έκανα μετρήσεις στα ολοκληρωμένα της μητρικής και δεν είδα κάποια διαφορά (σε σχέση με την GA-P31-S3G, η οποία έχει ίδια ολοκληρωμένα πλην του Chipset). Προς το παρόν πάει στην άκρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζω οθονη 15αρα TFT SONY SDM-X52 επαγγελματικου τυπου καθοτι συνδεεται με δυο υπολογιστες ταυτοχρονα και εναλλασσεται με κουμπακι στην προσοψη. Εχει ενσωματωμενα ηχεια και καλωδιο τροφοδοσιας. Απολυτα λειτουργικη αλλα θελει καλο καθαρισμα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Οποιος μπορει να ερθει γρηγοροτερα θα την παρει. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ για τυχον προτεραιοτητα. Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. Καλησπέρα Γρηγόρη. Γιά νά λειτουργήσει ἡ ὀθόνη πρέπει νά εἶναι συνδεδεμένη ταυτόχρονα μέ δύο ὑπολογιστές ἤ μπορεῖ νά λειτουργήσει καί ὅταν εἶναι συνδεδεμένη μέ ἕναν μόνο ὑπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Οδυσσέα για το μεγεθυντικό και το φωτιστικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα Γρηγόρη. Γιά νά λειτουργήσει ἡ ὀθόνη πρέπει νά εἶναι συνδεδεμένη ταυτόχρονα μέ δύο ὑπολογιστές ἤ μπορεῖ νά λειτουργήσει καί ὅταν εἶναι συνδεδεμένη μέ ἕναν μόνο ὑπολογιστή. Λειτουργεί και μόνο μ΄ έναν υπολογιστή. Μέγιστη ανάλυση 1024 x 768 όμως. Για την εποχή της ήταν αρκετή η ανάλυση. Τώρα για windows 10 είναι άβολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα Γρηγόρη. Γιά νά λειτουργήσει ἡ ὀθόνη πρέπει νά εἶναι συνδεδεμένη ταυτόχρονα μέ δύο ὑπολογιστές ἤ μπορεῖ νά λειτουργήσει καί ὅταν εἶναι συνδεδεμένη μέ ἕναν μόνο ὑπολογιστή. Οπως ειπωθηκε.... Λειτουργει με εναν η δυο η/υ αλλα εχει χαμηλη αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 4:33 ΜΜ, lofter είπε Χαρίζονται 2 εκτυπωτές άγνωστης λειτουργικής κατάστασης: 1. HP Ink advantage 4625 2. Canon Pixma IP5000 Παραλαβή από Νέο Κόσμο, 10:00 με 16:00. Ευχαριστώ πολύ τον Κο Στέφανο μέσα από την καρδιά μου για τον HP τώρα προσπαθώ κάποιος φίλος τεχνικός να με βοηθήσει να κατεβάσω τους drivers για τα windows 7 που έχω για να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, panagossss13 είπε Ευχαριστώ πολύ τον Κο Στέφανο μέσα από την καρδιά μου για τον HP τώρα προσπαθώ κάποιος φίλος τεχνικός να με βοηθήσει να κατεβάσω τους drivers για τα windows 7 που έχω για να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-deskjet-ink-advantage-4620-e-all-in-one-printer-series/5157451/model/5157452 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) k Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από panagossss13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Εὐχαριστῶ τόν pantelikas καί τόν tigergreg γιά τίς διευκρινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 29/5/2021 στις 2:31 ΜΜ, themanager είπε Βρισκομαι Βόλο και θελω να φυγουν ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ. θηκες dvd,μια κασετινα για cd-dvd,δυο ηχειακια για pc παλια,μια καμερα εξωτερικη usb,ενα κουρδηστηρι για κιθαρα,ενα μικροφωνο (εχει σπασμενη βαση)και ενα ακουστικο μονο ιδιοκατασκευη για dj(δεν ξερω αν δουλευει πλεον). Οποιος τα θελει στελνει πμ και ερχεται και τα παιρνει απο τη γειτονια μου(Παρκο Ασυλου) ή αν θελετε να σας τα στειλω με δικα σας εξοδα αποστολης οτι προτιματε. Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα τά πράγματα καί θά ἤθελα νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος themanager. Εὐχαριστῶ καί πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση