retroman3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, themanager είπε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themanager Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 retroman3 χωρις να θελω να γινω παραξενος .αλλα θα πρεπει να σου στειλω εγω? για τις πλακετες που χαριζω?😇 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από odystam 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα Με ενδιαφέρει ο μεγεθυντικός με το φως Στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 με ενδιαφέρουν τα pc, στέλνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themanager Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, themanager είπε δωθηκαν στον retroman3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 On 12/04/2021 at 22:38, mits77 said: Χαρίζονται: Καρέκλα ροζ SNILLE 18222 από IKEA, ελαφρώς σπασμένη στα πλάγια χωρίς να ενοχλεί. Καρέκλα με ανάκλιση (αν θυμάμαι καλά από Praktiker). Φαγωμένο κάθισμα, σχετικά καλή πλάτη, γερά μπράτσα, πολύ καλή υδραυλική μπουκάλα, μεταλικό σασί στις ρόδες (ή όπως τέλος πάντων λέγεται). Τρίζει μόνο κατά την ανάκλιση. Εκτυπωτής HP6940. Δεν έκανε καλή επαφή το φις πάνω στον εκτυπώτη. Προσπάθησα να το κολλήσω και όταν έδωσα και πάλι ρεύμα, κάηκε κάτι στην πλακέτα. Κατά τα άλλα δούλευε μια χαρά. Θήκη από εξωτερικό HDD Maxtor OneTouch 4 Διάφορα τροφοδοτικά από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (12V/1,5A) Παραλαβή αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου (Ηλιούπολη, Αττική). Όποιος προλάβει. Δεν κάνω κρατήσεις. Επανέρχομαι για το 2. Όποιος ενδιαφέρεται, είναι ακόμη διαθέσιμη. Παραθέτω και φωτογραφίες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω ASRock ConRoe945G-DVI +i/o shield + INTEL CORE 2 DUO E7500 Έχω αλλάξει τη ψύκτρα του chipset με μία από Asus Θα στείλω και μνήμες μαζί, απλά δεν γράφω τι ακριβώς μνήμες γιατί θα ξεθάψω κούτα γι' αυτό Βρίσκομαι Σπάρτη αλλά στέλνω παντού σε όποιον καλύψει τα μεταφορικά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Giannos7 είπε Καλησπέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω ASRock ConRoe945G-DVI +i/o shield + INTEL CORE 2 DUO E7500 Έχω αλλάξει τη ψύκτρα του chipset με μία από Asus Θα στείλω και μνήμες μαζί, απλά δεν γράφω τι ακριβώς μνήμες γιατί θα ξεθάψω κούτα γι' αυτό Βρίσκομαι Σπάρτη αλλά στέλνω παντού σε όποιον καλύψει τα μεταφορικά πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, retroman3 είπε πμ Δόθηκε στον @retroman3 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από Giannos7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή. Εὐχαριστῶ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το φωτιστικό με τον μεγενθυντικό αν δεν τελεσφορήσει με τον παραπάνω. Αλλιώς αν μείνει το άλλο μπορώ να περάσω από 14/06 να παραλάβω. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδια! Δίνεται και το παρακάτω σετ, είχε χαλασμένα πιν socket τα όποια είχα φτιάξει μόνος μου. Πλέον δεν έχω την δυνατότητα να τα δοκιμάσω αλλά κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει. MSI PT890 NEO-V + I/O SHIELD INTEL PENTIUM 4 531 Μαζί με ότι DDR2 μνημούλες βρω, ψύκτρα δεν έχω. Είμαι Σπάρτη όποτε όποιος το θέλει πρέπει να καλύψει τα μεταφορικά Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από Giannos7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Στις 23/5/2021 στις 2:54 ΜΜ, SilentVoice είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο για μπουκάλια κρασιών. Είναι τύπου μπαμπού με ξεθωριασμενο το χρώμα. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Θα είναι διαθέσιμο μέχρι την Κυριακή, αν ενδιαφερθεί κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση