paylidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Ακόμα ένας κωδικός deals for you διαθέσιμος. Χρησιμοποιημένος μόνο στα Everest. Post & pm 1
f2bnp Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον @LLLEFTERIS για την τηλεόραση CRT. Άμεση και εύκολη συνεννόηση, θα είναι ό,τι πρέπει για τις retro κονσολίτσες μου και πιθανότατα θα εκτοπίσει την ογκωδέστατη 25" που έχω αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά ευχαριστώ! 2
Kavouromamouna Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Καλημέρα σε όλους Χαρίζονται δύο expansions του World of Warcraft και ένα dvd με το making of του Age of Empires III Τα expansions είναι προφανώς ενεργοποιημένα και δίνονται για όποιον τα θέλει στη βιβλιοθήκη του Παρακαλώ, παραλαβή μόνο απο σταθμό μετρό Νέος Κόσμος ή σταθμό τραμ στην πλατεία Νέας Σμύρνης Λυπάμαι, αλλά δεν θα κάνω αποστολή 7
themanager Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Βρισκομαι Βόλο και θελω να φυγουν ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ. θηκες dvd,μια κασετινα για cd-dvd,δυο ηχειακια για pc παλια,μια καμερα εξωτερικη usb,ενα κουρδηστηρι για κιθαρα,ενα μικροφωνο (εχει σπασμενη βαση)και ενα ακουστικο μονο ιδιοκατασκευη για dj(δεν ξερω αν δουλευει πλεον). Οποιος τα θελει στελνει πμ και ερχεται και τα παιρνει απο τη γειτονια μου(Παρκο Ασυλου) ή αν θελετε να σας τα στειλω με δικα σας εξοδα αποστολης οτι προτιματε. 3
georgios65 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, themanager είπε Βρισκομαι Βόλο και θελω να φυγουν ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ. θηκες dvd,μια κασετινα για cd-dvd,δυο ηχειακια για pc παλια,μια καμερα εξωτερικη usb,ενα κουρδηστηρι για κιθαρα,ενα μικροφωνο (εχει σπασμενη βαση)και ενα ακουστικο μονο ιδιοκατασκευη για dj(δεν ξερω αν δουλευει πλεον). Οποιος τα θελει στελνει πμ και ερχεται και τα παιρνει απο τη γειτονια μου(Παρκο Ασυλου) ή αν θελετε να σας τα στειλω με δικα σας εξοδα αποστολης οτι προτιματε. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά δύο ἠχειάκια γιά pc καί γιά τήν ἐξωτερική κάμερα usb, ἐφόσον μποροῦν νά ἀποσταλοῦν, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ.
themanager Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, themanager είπε Βρισκομαι Βόλο και θελω να φυγουν ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ. θηκες dvd,μια κασετινα για cd-dvd,δυο ηχειακια για pc παλια,μια καμερα εξωτερικη usb,ενα κουρδηστηρι για κιθαρα,ενα μικροφωνο (εχει σπασμενη βαση)και ενα ακουστικο μονο ιδιοκατασκευη για dj(δεν ξερω αν δουλευει πλεον). Οποιος τα θελει στελνει πμ και ερχεται και τα παιρνει απο τη γειτονια μου(Παρκο Ασυλου) ή αν θελετε να σας τα στειλω με δικα σας εξοδα αποστολης οτι προτιματε. δωθηκαν στον georgios65. ευχαριστω
geran Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, paylidis είπε Ακόμα ένας κωδικός deals for you διαθέσιμος. Χρησιμοποιημένος μόνο στα Everest. Post & pm Στέλνω pm 1
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, geran είπε Στέλνω pm Εστάλη κωδικος! 11 ώρες πριν, geran είπε Στέλνω pm Εστάλη κωδικος! Θελει κανείς άλλος κωδικο εως 31/5;
Crybal Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζεται 1.router TP-LINK TD-W8951ND (του λειπει η κεραία). ΕΦΥΓΕ 2.Παπουτσια δερματινα σε αρκετα καλή κατάσταση,νο 44,5 και σχέδιο πιθανοτατα για μεγαλύτερες ηλικίες Παραλαβή από τον χώρο μου και μόνο (Δαφνη ή Κυψέλη) καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ραντεβου,αποστολές ή μεγάλες διαδρομές. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από Crybal 1
Aurumnus Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται 1.router TP-LINK TD-W8951ND (του λειπει η κεραία). Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ.
troi.g Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Στις 17/5/2021 στις 11:43 ΠΜ, mikopos είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται δύο μονά κρεβάτια σε άριστη κατάσταση , 2 γραφεία με ενωμετωμένη βιβλιοθήκη και συρταρίες σε αρκετά καλή κατάσταση με ορισμένα αυτοκόλλητα και γρατζουνιές επάνω ( με τρίψιμο- βερνίκωμα γίνονται πένα) και τέλος μια στήλη βιβλιοθήκης. Φωτογραφίες επισυναπτόμενες. Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον φίλο Μάριο για τα έπιπλα , και την καλοσύνη του να μου τα έχει λυμένα . Εξυπηρετικός και ευχάριστος άνθρωπος, να σαι καλά φίλε. 2
kwnssk Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Στις 27/5/2021 στις 9:11 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Τηλεόραση crt Sony 21 ιντσών λειτουργική. Παραλαβή από Περιστέρι. Pm
paylidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Καλημέρα καναγιες! Ενας ακομα (τελευταίος) κωδικος Deals for You διαθεσιμος. Ληγει σημερα. Ποστ+ΠΜ και τον εχετε άμεσα
retroman3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλημέρα καναγιες! Ενας ακομα (τελευταίος) κωδικος Deals for You διαθεσιμος. Ληγει σημερα. Ποστ+ΠΜ και τον εχετε άμεσα pm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση