v-tidus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κουπόνι 6€ για διαδικτυακή παραγγελία άνω των 60€ στο mymarket. Παρακαλώ όποιος το ζητήσει να το χρησιμοποιήσει κιόλας. Pm me ΔΩΘΗΚΕ Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από v-tidus 1
YPhot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, staman007 είπε Χαρίζω φορτιστή αυτοκινήτου που πήρα αλλά δεν μπαίνει στο αυτοκίνητό μου γιατί είναι χοντρό μπροστά. Απ' ότι είδα στη βικιπαίδεια υπάρχουν δύο διαφορετικά μεγέθη. Ο φορτιστής είναι το πιο χοντρό. Ο φορτιστής που χαρίζω: Μέγαρα για χέρι-χέρι, αλλιώς στέλνω με ΕΛΤΑ μετά από κατάθεση των μεταφορικών σε λογαριασμό μου στην Εθνική. Πρώτα ποστ εδώ! Θα προτιμήσω να το δώσω σε κάποιον που μου έχει δώσει οτιδήποτε. Έστειλα και γω πμ )
e-tic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Χαρίζεται τηλεόραση Telefunken T32TX182DLBP. Αρχικά μαύρισε η οθόνη και ακουγόταν μόνο ο ήχος, μετά κόπηκε και ο ήχος και τελικά δεν άναβε καν, αναβόσβηνε το λαμπάκι στην πρόσψη για 5 δευτερόλεπτα και μετά έσβηνε. Άλλαξα το κύκλωμα τροφοδοσίας αλλά το πρόβλημα παραμένει. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Καλλιθέα. 2
tigergreg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, e-tic είπε Χαρίζεται τηλεόραση Telefunken T32TX182DLBP. Αρχικά μαύρισε η οθόνη και ακουγόταν μόνο ο ήχος, μετά κόπηκε και ο ήχος και τελικά δεν άναβε καν, αναβόσβηνε το λαμπάκι στην πρόσψη για 5 δευτερόλεπτα και μετά έσβηνε. Άλλαξα το κύκλωμα τροφοδοσίας αλλά το πρόβλημα παραμένει. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Καλλιθέα. Συνηθως ο χρησης izola απο καλλιθεα τις μαζευει αυτες. Τον ειδοποιησα ηδη..... 1
e-tic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Οθόνη και digitizer απο Zopo Color e (μαύρου χρώματος) Μπαταρία BT531S απο το ίδιο κινητό Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο
Izola Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, e-tic είπε Χαρίζεται τηλεόραση Telefunken T32TX182DLBP. Αρχικά μαύρισε η οθόνη και ακουγόταν μόνο ο ήχος, μετά κόπηκε και ο ήχος και τελικά δεν άναβε καν, αναβόσβηνε το λαμπάκι στην πρόσψη για 5 δευτερόλεπτα και μετά έσβηνε. Άλλαξα το κύκλωμα τροφοδοσίας αλλά το πρόβλημα παραμένει. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Καλλιθέα. Καλησπέρα με ένημερωσε το μέλος μας tigergrec,με ενδιαφέρει εάν δεν έχετε προχωρήσει με κάποιον άλλον να έρθω να την πάρω από Καλλιθέα.
polog40 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Χαρίζεται η παρακάτω κουζίνα. Είναι απολύτως λειτουργική με κάποιες μικρές τρύπες στο φούρνο από πολυετή χρήση. Περιοχή Αμπελόκηποι Πρώτα ποστ εδώ και μετά π.μ. Διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής που θα την δώσω. 9 1
tornado Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 δινεται μηχανημα οζοντος - αυτο εδω https://www.denshi-trade.co.jp/ct/index.php?main_page=product_info&cPath=103_309_677&products_id=8155 το παιρνει ο πρωτος που θα ποσταρει και εφοσον μπορει να το παραλαβει απο Πειραια η αλλιως με επιβαρυνση δικη του με αποστολη κουριερ. Προυποθεση να εχει χαρισει κατι στο παρελθον. 5
georgeps21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, polog40 είπε Χαρίζεται η παρακάτω κουζίνα. Είναι απολύτως λειτουργική με κάποιες μικρές τρύπες στο φούρνο από πολυετή χρήση. Περιοχή Αμπελόκηποι Πρώτα ποστ εδώ και μετά π.μ. Διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής που θα την δώσω. στελνω πμ
tigergreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Η/Υ tower 22 χρονων (παλληκαρακι😄) που αποθηκευτηκε πριν 20+ χρονια και βγηκε προχθες. Σοκετ 370 μαλλον σελερον με θηριο 20αρη σκληρο!😆 Δεν το εβαλα στην πριζα. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ...μεχρι και μοντεμ εχει😄. ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Καθοτι ειμαι ΑΜΕΑ ερχεστε με τον αναλογο κωδικο "προς βοηθεια" με τις αναλογες αποδειξεις φυσικα. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από tigergreg 14
tigergreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυο δισκοι 3,5 με 30% υγεια που χρησιμοποιηθηκαν σχετικα λιγο αλλα παρ ολα αυτα δημιουργησαν προβλημα. 1.WESTERN DIGITAL GREEN POWER WD20EVDS 2TERATA.... 2.SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS 3.2 τεμαχια POWER BANK 2700MAH PROMO με το σημα της BRINKS που ειχα παρει απο εδω. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Καθοτι ειμαι ΑΜΕΑ ερχεστε με τον αναλογο κωδικο "προς βοηθεια" με τις αναλογες αποδειξεις φυσικα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από tigergreg 2
thodoris1985 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 6 hours ago, tigergreg said: Η/Υ tower 22 χρονων (παλληκαρακι😄) που αποθηκευτηκε πριν 20+ χρονια και βγηκε προχθες. Σοκετ 370 μαλλον σελερον με θηριο 20αρη σκληρο!😆 Δεν το εβαλα στην πριζα. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ...μεχρι και μοντεμ εχει😄. ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Καθοτι ειμαι ΑΜΕΑ ερχεστε με τον αναλογο κωδικο "προς βοηθεια" με τις αναλογες αποδειξεις φυσικα. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Τρομερό κομμάτι. Θα το ήθελα Γρήγορη, αλλά κρίμα που δε μπορώ λόγω των μετρων 1
tigergreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεις με τον αναλογο κωδικο οπως γραφω. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από tigergreg 1
polog40 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Δυο δισκοι 3,5 με 30% υγεια που χρησιμοποιηθηκαν σχετικα λιγο αλλα παρ ολα αυτα δημιουργησαν προβλημα. 1.WESTERN DIGITAL GREEN POWER WD20EVDS 2TERATA.... 2.SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS 3.2 τεμαχια POWER BANK 2700MAH PROMO με το σημα της BRINKS που ειχα παρει απο εδω. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Καθοτι ειμαι ΑΜΕΑ ερχεστε με τον αναλογο κωδικο "προς βοηθεια" με τις αναλογες αποδειξεις φυσικα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ 🙂 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από polog40 1
1insomnia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 12:00 ΜΜ, tornado είπε δινεται μηχανημα οζοντος - αυτο εδω https://www.denshi-trade.co.jp/ct/index.php?main_page=product_info&cPath=103_309_677&products_id=8155 το παιρνει ο πρωτος που θα ποσταρει και εφοσον μπορει να το παραλαβει απο Πειραια η αλλιως με επιβαρυνση δικη του με αποστολη κουριερ. Προυποθεση να εχει χαρισει κατι στο παρελθον. Με ενδιαφέρει...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση