Crybal Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, ρεσπεψτ είπε https://ibb.co/fdYsYzV https://ibb.co/h2Rb7pQ https://ibb.co/QvHnVZH https://ibb.co/pydBrdm https://ibb.co/bByfXmv Δίνετε σετακι Ρ4 χωρίς ψήκτρα Δίσκοι σε άγνωστη λειτουργικη κατάσταση Παλιοί επεξεργαστες για τυχόν συλλέκτη και οτι αλλο φαίνεται στις φωτογραφίες Συνάντηση Δυτικά σε μετρο. Διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω απο ατομο που θα μου στειλει και μου εχει δωσει κατι στο παρελθόν. Θα προτιμούσα να έφευγαν ολα μαζι Πμ
vasilk Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δορυφορική κεραία άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Δεν θυμάμαι καν πως βρέθηκε στην αποθήκη και από πότε είναι εκεί. Παραλαβή από κέντρο Ηλιούπολης (πλ. Εθνικής Αντιστάσεως) απογευματινές ώρες. 4
SilentVoice Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το εικονιζόμενο για μπουκάλια κρασιών. Είναι τύπου μπαμπού με ξεθωριασμενο το χρώμα. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από SilentVoice 3
Kavouromamouna Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 21 ώρες πριν, leolipop είπε Χαιρετω την παρεα.Επειδη θελω να αδειασω λιγο απο την ντουλαπα ξεκιναω προσφεροντας 2 καρτες γραφικων PCIΕ. Μια 6200 turbocache 128mb και μια quadro 1400 128mb επισης. Βρισκομαι Περιστερι εναντι γηπεδου ατρομητου. Ο πρωτος που θα ερθει παραλαμβανει και κρατησεις δεν κανω. Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον https://www.insomnia.gr/profile/252002-leolipop/ για τις κάρτες! Θα αναστήσω το PCάκι μου. 1
SilentVoice Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Στις 20/5/2021 στις 8:29 ΜΜ, thodoris1985 είπε Δίνεται το πολυμηχάνημα της φωτογραφίας, epson WF 2540, με τα παρακάτω θέματα. Η εκτύπωση βγάζει γραμμές (μπόλικες). Λογικά έχει θέμα η κεφαλή στο μαύρο και εκτυπώνει με άλλο χρώμα αντί για μαύρο. Έχω προσπαθήσει να καθαρίσω τις κεφαλές χωρίς αποτέλεσμα όμως. Αν κάποιος προσπαθήσει με διαφορετικό τρόπο ή έχει άλλες καθαρές κεφαλές τότε λογικά θα δουλέψει χωρίς θέμα Έχω χάσει το feeder (εκεί που φαίνεται σπασμένο στη φωτογραφία) για να βάζεις πολλά χαρτιά για το αυτόματο σκανάρισμα. Κατά τα άλλα τραβάει το χαρτί, άρα ο μηχανισμός του είναι οκ Το σκανερ (μια-μια σελίδα πάνω στο τζάμι) δουλεύει μια χαρά. Το δίκτυο (wifi κτλ) δουλεύει, λογικά και η σύνδεση με gdrive. Με άλλα λόγια, όλα τα υπόλοιπα θεωρώ ότι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα Δίνεται μαζί με το καλώδιο του, 4 επαναγεμίσιμα δοχεία (έχουν ακόμα λίγο μελάνι μέσα) και μαζί με τη σκόνη του. Περιοχή Χαλάνδρι Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την γνωριμία. Παρέλαβα τελικά και ίσως με εξυπηρετήσει αν τα κάνω όλα τα μελάνια μαύρα.
thodoris1985 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 30 minutes ago, SilentVoice said: Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την γνωριμία. Παρέλαβα τελικά και ίσως με εξυπηρετήσει αν τα κάνω όλα τα μελάνια μαύρα. Γιάννη, χάρηκα κι εγώ πολύ για τη γνωριμία. Πραγματικά ελπίζω να σε βολέψει! 1
retroman3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Στις 16/5/2021 στις 10:32 ΜΜ, KaRLoSSaLoNiKa είπε παρελαβα τις καρτες απο τον @TasSou και τον ευχαριστω πολυ! επισης δινω 2 κουτια compaq λειτουργικα απο οσο θυμαμαι χωρις δισκους pentium 4 το ενα στυλ 'φετα' και το αλλο κουτακι μικρο επισης δινω μια μητρικη ιντελ για pentium 4 865 chipset την οποια μου την χαρισαν απο εδω αλλα τελικα δεν χρησιμοποιηθηκε οπως το ειχα στο μυαλο μου! Μονο Θεσσαλονικη δυτικα λογο βαρους και δεν θελω να τα παρει ολα ενας. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο KaRLoSSaLoNiKa . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Να σαι καλά φίλε μου !!!! 1
mples Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στις 22/5/2021 στις 10:05 ΜΜ, mples είπε Καλησπέρα με ενδιαφέρουν στέλνω pm Καλημέρα εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον 1
psyduck Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον georgeps21 για Dims DDR1. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από psyduck 1
dimtar Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 22/5/2021 στις 2:31 ΜΜ, SakafliaC είπε Χαρίζεται σφραγισμένη κουτά με 8 πακέτα L&M κόκκινο. Παραλαβή από Χολαργό. Ευχαριστώ πολύ τον SakafliaC! Πολύ φιλικός κ εξυπηρετικός! Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου! 1
akisthegreat Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 21/5/2021 στις 1:36 ΜΜ, teotsigourakos είπε Καλησπέρα, λόγω λάθους του καταστήματος μου έστειλαν άλλες κάψουλες και δεν τις πήραν πίσω οπότε μου είναι άχρηστες και εφόσον δεν έχουν ανοιχτεί είναι κρίμα να πεταχτούν! Είναι οι κάψουλες illy decaf για Nespresso μηχανές 10τεμαχια https://www.skroutz.gr/s/23103619/Illy-Κάψουλες-Decafeine-Decaf-Συμβατές-με-Μηχανή-Nespresso-10caps.html Όποιος βρίσκεται Περιστέρι μπορεί να έρθει να παραλάβει. Ευχαριστώ και δημόσια τον φίλο, παρέλαβα! 1
totte13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) ##ΟΛΑ ΔΟΘΗΚΑΝ## Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. - **Δόθηκε** 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. - **Δόθηκε** 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) - **Δόθηκε** 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) - **Δόθηκε** 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά - **Δόθηκε** 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός - **Δόθηκε** Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από totte13 6
TasSou Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τα 4, 6, 7 και 8. Φιλικά, ΥΓ> Μπορώ να παραλάβω και να κανονίσω την διανομή. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από TasSou
kwnssk Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, totte13 είπε Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. pm
retroman3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, totte13 είπε Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. pm για 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση