Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 15/5/2021 στις 9:29 ΜΜ, zchrisz είπε

Καλησπέρα, 

Χαρίζεται η παρακάτω LG TV. Απ΄οτι θυμάμαι όταν την συνέδεα με αποκωδικοποιητή έκανε μέσα κάτι γραμμές. 

Μένω επαρχία Αγρίνιο , αλλά λόγο όγκου και βάρους μόνο από εδώ αν την θέλει κάποιος.

Οποιος ενδιαφέρεται  και γράψει εδώ ας μου στείλει και ένα PM...

IMG_20210515_203305.jpg

IMG_20210515_203747.jpg

IMG_20210515_203758.jpg

Παιδιά δίνω στην LG μια τελευταία ευκαιρία μπας και την θελήσει κάποιος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 18/5/2021 στις 10:09 ΠΜ, paylidis είπε

Ενδιαφέρεται κάποιος για αυτή τη βλάκεια που μου έστειλε ένας κινεζος από το αλιεξπρες αντι για 25 ευρώ παραγγελία; 

απο ότι καταλαβαίνω είναι ρούχα για μικρόσωμο σκυλάκι τύπου γιορκσάιρ κλπ. ή γάτα (απαρτίζεται από 3 τεμάχια). 
παραλαβη κατόπιν συνεννόησης Β. Προάστια (πλησίον προαστιακού)

FCE3231C-E360-4231-B9DE-D72882ED760A.jpeg

Καλημέρα,

δεν ενδιαφέρομαι για τα ρούχα...  Ενδιαφέρομαι όμως να μάθω για το πληκτρολόγιο αποκάτω, αν θες να μου πεις ποιο έχεις, φαίνεται πολύ καλό και βολικό! 

23 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Καλημέρα,

δεν ενδιαφέρομαι για τα ρούχα...  Ενδιαφέρομαι όμως να μάθω για το πληκτρολόγιο αποκάτω, αν θες να μου πεις ποιο έχεις, φαίνεται πολύ καλό και βολικό! 

Ειναι καλό κ βολικό το εχω >5 χρονια. Logitech K360

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, steliosde είπε

10/100 LAN SWITCH 16 PORT LINKSYS SR216 ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ - ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ)

5854455825.jpg

Καλημερα. ενδιαφερομαι. στελνω πμ

Επεξ/σία από CaptainHog
  • Confused 1

13 ώρες πριν, steliosde είπε

10/100 LAN SWITCH 16 PORT LINKSYS SR216 ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ - ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ)

5854455825.jpg

Και εγω στην σειρά , αν μπορείς να κάνεις αποστολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνεται το πολυμηχάνημα της φωτογραφίας, epson WF 2540, με τα παρακάτω θέματα.

Η εκτύπωση βγάζει γραμμές (μπόλικες). Λογικά έχει θέμα η κεφαλή στο μαύρο και εκτυπώνει με άλλο χρώμα αντί για μαύρο. Έχω προσπαθήσει να καθαρίσω τις κεφαλές χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Αν κάποιος προσπαθήσει με διαφορετικό τρόπο ή έχει άλλες καθαρές κεφαλές τότε λογικά θα δουλέψει χωρίς θέμα
Έχω χάσει το feeder (εκεί που φαίνεται σπασμένο στη φωτογραφία) για να βάζεις πολλά χαρτιά για το αυτόματο σκανάρισμα. Κατά τα άλλα τραβάει το χαρτί, άρα ο μηχανισμός του είναι οκ

Το σκανερ (μια-μια σελίδα πάνω στο τζάμι) δουλεύει μια χαρά. Το δίκτυο (wifi κτλ) δουλεύει, λογικά και η σύνδεση με gdrive. Με άλλα λόγια, όλα τα υπόλοιπα θεωρώ ότι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα

Δίνεται μαζί με το καλώδιο του, 4 επαναγεμίσιμα δοχεία (έχουν ακόμα λίγο μελάνι μέσα) και μαζί με τη σκόνη του.

Περιοχή Χαλάνδρι

spacer.png

Επεξ/σία από thodoris1985

Στις 25/4/2021 στις 3:38 ΜΜ, zchrisz είπε

Καλησπέρα, 

Χαρίζεται η παρακάτω οθόνη. Λειτουργεί κανονικά αλλά έχει κάτι γραμμές όπως φαίνονται και στην φωτογραφία.

Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος την θέλει και γράψει εδώ ας μου στείλει και ένα PM.

screen.jpg

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο zchrisz για την οθόνη . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Να σαι καλά φίλε μου !!!!

• Like 1

Καλησπέρα, λόγω λάθους του καταστήματος μου έστειλαν άλλες κάψουλες και δεν τις πήραν πίσω οπότε μου είναι άχρηστες και εφόσον δεν έχουν ανοιχτεί είναι κρίμα να πεταχτούν!

Είναι οι κάψουλες illy decaf για Nespresso μηχανές 10τεμαχια

https://www.skroutz.gr/s/23103619/Illy-Κάψουλες-Decafeine-Decaf-Συμβατές-με-Μηχανή-Nespresso-10caps.html

Όποιος βρίσκεται Περιστέρι μπορεί να έρθει να παραλάβει.

• Like 4

1 ώρα πριν, teotsigourakos είπε

Καλησπέρα, λόγω λάθους του καταστήματος μου έστειλαν άλλες κάψουλες και δεν τις πήραν πίσω οπότε μου είναι άχρηστες και εφόσον δεν έχουν ανοιχτεί είναι κρίμα να πεταχτούν!

Είναι οι κάψουλες illy decaf για Nespresso μηχανές 10τεμαχια

https://www.skroutz.gr/s/23103619/Illy-Κάψουλες-Decafeine-Decaf-Συμβατές-με-Μηχανή-Nespresso-10caps.html

Όποιος βρίσκεται Περιστέρι μπορεί να έρθει να παραλάβει.

Με ενδιαφέρει. Στέλνω pm

20 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Δίνεται το πολυμηχάνημα της φωτογραφίας, epson WF 2540, με τα παρακάτω θέματα.

Η εκτύπωση βγάζει γραμμές (μπόλικες). Λογικά έχει θέμα η κεφαλή στο μαύρο και εκτυπώνει με άλλο χρώμα αντί για μαύρο. Έχω προσπαθήσει να καθαρίσω τις κεφαλές χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Αν κάποιος προσπαθήσει με διαφορετικό τρόπο ή έχει άλλες καθαρές κεφαλές τότε λογικά θα δουλέψει χωρίς θέμα
Έχω χάσει το feeder (εκεί που φαίνεται σπασμένο στη φωτογραφία) για να βάζεις πολλά χαρτιά για το αυτόματο σκανάρισμα. Κατά τα άλλα τραβάει το χαρτί, άρα ο μηχανισμός του είναι οκ

Το σκανερ (μια-μια σελίδα πάνω στο τζάμι) δουλεύει μια χαρά. Το δίκτυο (wifi κτλ) δουλεύει, λογικά και η σύνδεση με gdrive. Με άλλα λόγια, όλα τα υπόλοιπα θεωρώ ότι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα

Δίνεται μαζί με το καλώδιο του, 4 επαναγεμίσιμα δοχεία (έχουν ακόμα λίγο μελάνι μέσα) και μαζί με τη σκόνη του.

Περιοχή Χαλάνδρι

spacer.png

Αν δεν ενδιαφερθεί αλλος, θα μπορούσα να το παραλάβω εγω, μήπως καταφέρω τίποτα καλύτερο με τις κεφαλές. Στέλνω πμ.

εφοσον εκτυπωνει με αλλο χρωμα στο μαυρο εχει εσωτερικη διαρροη η κεφαλη και ειναι αχρηστη μου ετυχε σε παρομοιο που προσπαθησα να το ξεβουλωσω ξεκολλαει η κολλα εσωτερικα που διαχωριζει τους αγωγους που παει η μελανη κατω στην κεφαλη εκει που εκτυπωνει..ανακυκλωση για να μην ταλαιπωρηθειτε...

• Like 1
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Αν δεν ενδιαφερθεί αλλος, θα μπορούσα να το παραλάβω εγω, μήπως καταφέρω τίποτα καλύτερο με τις κεφαλές. Στέλνω πμ.

1 ώρα πριν, BOYXBA είπε

εφοσον εκτυπωνει με αλλο χρωμα στο μαυρο εχει εσωτερικη διαρροη η κεφαλη και ειναι αχρηστη μου ετυχε σε παρομοιο που προσπαθησα να το ξεβουλωσω ξεκολλαει η κολλα εσωτερικα που διαχωριζει τους αγωγους που παει η μελανη κατω στην κεφαλη εκει που εκτυπωνει..ανακυκλωση για να μην ταλαιπωρηθειτε...

Αποσύρω το ενδιαφέρον και σας ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...