paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Ενδιαφέρεται κάποιος για αυτή τη βλάκεια που μου έστειλε ένας κινεζος από το αλιεξπρες αντι για 25 ευρώ παραγγελία; απο ότι καταλαβαίνω είναι ρούχα για μικρόσωμο σκυλάκι τύπου γιορκσάιρ κλπ. ή γάτα (απαρτίζεται από 3 τεμάχια). παραλαβη κατόπιν συνεννόησης Β. Προάστια (πλησίον προαστιακού) 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, CaMp3on είπε Καλημέρα παιδιά. Χαρίζονται οι παρακάτω H4 led λάμπες αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήθηκαν 10 λεπτά. Προσοχή! Δεν τις προτείνω για κύριες λάμπες αυτοκινήτου. Παραλαβή από την έδρα μου στην ανατολική Θεσσαλονίκη pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, CaMp3on είπε Καλημέρα παιδιά. Χαρίζονται οι παρακάτω H4 led λάμπες αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήθηκαν 10 λεπτά. Προσοχή! Δεν τις προτείνω για κύριες λάμπες αυτοκινήτου. Παραλαβή από την έδρα μου στην ανατολική Θεσσαλονίκη pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Χαρίζεται για παραλαβη απο Άλιμο - Άγιο Δημήτριο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη ένα VR Box για κινητό διότι δεν εχει χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια τώρα, χωράει μεχρι 6.5" κινητό και εχει ενα μικρο σπάσιμο το οποιο εχω κολλήσει με θερμόκολλα. Οποιος το θέλει το γράφει εδω και μ στέλνει PM 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/5/2021 στις 4:31 ΜΜ, llabros είπε Χαρίζεται για παραλαβη απο Άλιμο - Άγιο Δημήτριο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη ένα VR Box για κινητό διότι δεν εχει χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια τώρα, χωράει μεχρι 6.5" κινητό και εχει ενα μικρο σπάσιμο το οποιο εχω κολλήσει με θερμόκολλα. Οποιος το θέλει το γράφει εδω και μ στέλνει PM Ενδιαφερομαι. Ευχαριστω! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 @panagiotis1988 Ευχαριστώ πολύ για τα ηχεία και για την όλη αντιμετώπιση, με τις αναβολές κλπ. Να'σαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Στις 23/4/2021 στις 2:09 ΜΜ, dterzakis είπε Χαρίζονται: 1) Δικάναλος μίκτης TELE SM-250. Αγορασμένος 5.000 δρχ και δούλεψε σε καμιά 10ρια μαθητικά πάρτη την δεκαετία του 90. Έκτοτε στο κουτί σου, σε κατάσταση βιτρίνας. Δειγματοληπτικό link. 2) PCI κάρτα ήχου Auzentech X-Fi Prelude. Επαναλαμβάνω ότι η κάρτα είναι PCI δηλαδή θέλει είτε παλιό PC είτε αντάπτορα. Η εταιρία έχει κλείσει αλλά κάπου στο internet κυκλοφορούν drivers για windows 10. Δειγματοληπτικό review. Παραλαβή από Νέο Κόσμο Αθήνα. *** ON HOLD για @drkar *** παρελαβα κι ευχαριστω παρα πολυ τον φιλο @dterzakis για την ευγενικη του χειρονομια!!! Στις 12/5/2021 στις 9:45 ΠΜ, Dionisakos4 είπε Όροι Μόνο Θεσσαλονίκη ,ΟΧΙ αποστολές. Παραλαβή κοντά στον χώρο μου,από το πρωί εώς το απόγευμα Να έχει δωρίσει στο παρελθόν. Χαριζόνται , 2 λάπτοπ σε κομμάτια (τα είχα φτιάξει πριν χρόνια) βαφέας, τα είχε Fujitsu Siemens 1536 και 1556 ; Μη κάνω και λάθος, είναι πολύ παλιά, και πλεόν μου τα έφεραν σε μια σακούλα κομμάτια, είχαν αποσπώμενες κάρτες γραφκών ,βλέπω ότι έχουν RAM (2x1 GB ) χωρίς σκληρό ,με έναν φορτιστή , γενικά είναι "κομπλέ" σαν parts, απλά είναι κομμάτια. Γνωρίζω ότι δουλεύει σίγουρα η μια οθόνη και ο ένας επεξεργαστής Τ5100. Δεν έχω γνώση περαιτέρου ,τα είχε για πέταμα (αφού τα ξεκοκάλιασε) και τώρα τα έφερε σε εμένα. Όποιος θέλει ενδιαφέρον εδώ και μετά ΡΜ. παρελαβα κι ευχαριστω πολυ τον φιλο Dionisakos4 !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, llabros είπε Χαρίζεται για παραλαβη απο Άλιμο - Άγιο Δημήτριο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη ένα VR Box για κινητό διότι δεν εχει χρησιμοποιηθεί 2 χρόνια τώρα, χωράει μεχρι 6.5" κινητό και εχει ενα μικρο σπάσιμο το οποιο εχω κολλήσει με θερμόκολλα. Οποιος το θέλει το γράφει εδω και μ στέλνει PM Ενδιαφέρομαι κ εγώ αν δεν κάτσει με τον πρώτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 8:24 ΜΜ, haris_216 είπε Δίνεται το σετ φακών κινητού της φωτογραφίας. Απαρτίζεται από τρεις φακούς, δύο καπάκια, ένα μανταλάκι που πιάνει στο κινητό και το "πουγκάκι" τους. Το είχα πάρει για ένα huawei mate 20 lite αλλά αν και είναι οκ με "γυμνό" το κινητό όταν το έχω με μία θήκη σιλικόνης οι φακοί δεν συμπίπτουν με τον φακό του κινητού. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για "Καλλιτεχνικές" φωτογραφίες ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και μετά τα ρέστα σε πμ. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Δόθηκαν στην iakwvina. Ελπίζω να της φανούν χρήσιμα (και να δούμε τις δημιουργίες της στο photo section του insomnia ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2021 στις 8:53 ΜΜ, Doubt είπε 1. Μιξεράκι φραπέ 20W πολύ παλιό αλλά δεν έχει δουλέψει πολύ και ακόμα το κάνει το καθήκον του. 2. 3G USB μοντεμάκι με λογότυπο WIND, κατασκευής Huawei. Παίρνει και micro SD, λειτουργικότητα άγνωστη. Διαθέσιμα από Κυριακή και μετά, Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια). Ποστ και π.μ. Μια φορά ακόμα πριν πάνε προς ανακύκλωση. P.S. Κρατημένο το 3G στικάκι. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από Doubt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Doubt είπε Μια φορά ακόμα πριν πάνε προς ανακύκλωση. Αν δεν το θέλει κανείς άλλος το mixeraki το παίρνω για το χωριό. Κρίμα να πάει χαμένο. Αλλά αν το θέλει οποιοσδήποτε άλλος, να προηγηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosde Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10/100 LAN SWITCH 16 PORT LINKSYS SR216 ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ - ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ)Έχει κρατηθεί....😀 Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από steliosde 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, steliosde είπε 10/100 LAN SWITCH 16 PORT LINKSYS SR216 ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ - ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι αν δεν είμαστε πολύ μακριά. Αποσύρω το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, dklovedoctor είπε Αν δεν το θέλει κανείς άλλος το mixeraki το παίρνω για το χωριό. Κρίμα να πάει χαμένο. Αλλά αν το θέλει οποιοσδήποτε άλλος, να προηγηθεί. Ουδείς άλλος ως τώρα. Στείλτε π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 12:14 ΠΜ, gtso είπε Δικά σου. Να ευχαριστήσω θερμά για άλλη μια φορά τον φίλτατο @gtso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση