haris_216 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δίνεται το σετ φακών κινητού της φωτογραφίας. Απαρτίζεται από τρεις φακούς, δύο καπάκια, ένα μανταλάκι που πιάνει στο κινητό και το "πουγκάκι" τους. Το είχα πάρει για ένα huawei mate 20 lite αλλά αν και είναι οκ με "γυμνό" το κινητό όταν το έχω με μία θήκη σιλικόνης οι φακοί δεν συμπίπτουν με τον φακό του κινητού. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για "Καλλιτεχνικές" φωτογραφίες ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και μετά τα ρέστα σε πμ. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από haris_216 3
gregss Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2021 στις 5:36 ΜΜ, SakafliaC είπε Χαρίζεται smartwatch Xiaomi Stratos 2 με ραγισμένη οθόνη. Λειτουργούσε κανονικά, αλλά έπεσε και έσπασε η οθόνη. Δε γνωρίζω αν επισκευάζεται και με ποιο κόστος. Παραλαβή από Χολαργό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Στις 1/4/2021 στις 5:36 ΜΜ, SakafliaC είπε Χαρίζεται smartwatch Xiaomi Stratos 2 με ραγισμένη οθόνη. Λειτουργούσε κανονικά, αλλά έπεσε και έσπασε η οθόνη. Δε γνωρίζω αν επισκευάζεται και με ποιο κόστος. Παραλαβή από Χολαργό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ αν δε χαριστηκε και υπαρχει το χρειαζομαι για ανταλλακτικα . Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από gregss
panos7vw Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στις 26/3/2021 στις 3:24 ΜΜ, insomnia86 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. Mi band 2 με το καλώδιο φόρτισης και λουράκι. Έχει το κλασικό θέμα με την φωτεινότητα της οθόνης. 2. Ακουστικό bluetooth Samsung WEB250. Τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε πριν χρόνια ήταν λειτουργικό. Λειτουργικό. 3. Μίνι τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο με την τηλεκατεύθυνση. Έχει κοπεί ένα καλώδιο στο αυτοκίνητο. 4. Γυαλιά ηλίου Salvatore Ferragamo. Έχουν φθορά στην εξωτερική πλευρά των φακών. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Πρώτα εδώ και μετά π.μ. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΜΙ BAND ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ Στις 6/4/2021 στις 2:39 ΜΜ, tigergreg είπε Μια μπαταρια μαλλον απο τηλεκατευθυνομενο.... Δεν γνωριζω πως ηρθε σε μενα. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερον να την πεταξω.. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
iakwvina Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Δίνεται το σετ φακών κινητού της φωτογραφίας. Απαρτίζεται από τρεις φακούς, δύο καπάκια, ένα μανταλάκι που πιάνει στο κινητό και το "πουγκάκι" τους. Το είχα πάρει για ένα huawei mate 20 lite αλλά αν και είναι οκ με "γυμνό" το κινητό όταν το έχω με μία θήκη σιλικόνης οι φακοί δεν συμπίπτουν με τον φακό του κινητού. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για "Καλλιτεχνικές" φωτογραφίες ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και μετά τα ρέστα σε πμ. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι αν είναι διαθέσιμα
haris_216 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, iakwvina είπε Καλησπέρα ενδιαφέρομαι αν είναι διαθέσιμα Καλησπέρα Έχεις πμ
kathytherion Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, haris_216 είπε Δίνεται το σετ φακών κινητού της φωτογραφίας. Απαρτίζεται από τρεις φακούς, δύο καπάκια, ένα μανταλάκι που πιάνει στο κινητό και το "πουγκάκι" τους. Το είχα πάρει για ένα huawei mate 20 lite αλλά αν και είναι οκ με "γυμνό" το κινητό όταν το έχω με μία θήκη σιλικόνης οι φακοί δεν συμπίπτουν με τον φακό του κινητού. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για "Καλλιτεχνικές" φωτογραφίες ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και μετά τα ρέστα σε πμ. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη. Καλημέρα,Μ ενδιαφέρουν κ εμένα αν αλλάξει κάτι,κάνω πειραματισμούς πάνω στη φωτογραφία και θα ήταν χρήσιμοι,είμαι και κοντά...
haris_216 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, kathytherion είπε Καλημέρα,Μ ενδιαφέρουν κ εμένα αν αλλάξει κάτι,κάνω πειραματισμούς πάνω στη φωτογραφία και θα ήταν χρήσιμοι,είμαι και κοντά... Για την ώρα έχουν κρατηθεί για την iakwvina με την οποία και έχει ορισθεί ραντεβού. Αν για κάποιο λόγο αλλάξει κάτι θα ενημερώσω 1
thodoris1985 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω κουπόνι που μου έδωσαν. Στα ψιλά γράμματα αναφέρει ότι τα 5€ θα δοθούν σε νέες CU sim κάρτες αφού έχει προηγηθεί ανανέωση χρόνου ομιλίας 12 € και άνω. Το νέο νούμερο θα πρέπει να το παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας που αναφέρει το κουπόνι. Ξύνω το κουπόνι και σας στέλνω τον κωδικό μέσω μηνύματος. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από thodoris1985 1
georgeps21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) ΑΘΗΝΑ Τελευταία προσπάθεια πριν πεταχτούν 1) 2 dvd reader , 1 ide, 1 sata κρατημένο για DrLo 2)δύο καλώδια τηλεφώνου rj11 3) Ip camera που δεν θυμαμαι κωδικους κλπ Κρατημένη για CaptainHog 4) Θηκη για j7 σε μετρια κατασταση 5) τζαμάκι για galaxy Α7 6) 2* 512 ddr Μνημες, 2*256MB (512 κρατημένες για psyduck) 7) λουράκι + δυο φορτιστές για Mi band 2 Παραλαβή από Γαλάτσι, πρώτα ποστ κ πμ είτε για όλα είτε για ξεχωριστά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από georgeps21 3
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 28 λεπτά πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ Τελευταία προσπάθεια πριν πεταχτούν 1) 2 dvd reader , 1 ide, 1 sata 2)δύο καλώδια τηλεφώνου rj11 3) Ip camera που δεν θυμαμαι κωδικους κλπ 4) Θηκη για j7 σε μετρια κατασταση 5) τζαμάκι για galaxy Α7 6) 4* 512 ddr Μνημες 7) λουράκι + δυο φορτιστές για Mi band 2 Παραλαβή από Γαλάτσι, πρώτα ποστ κ πμ είτε για όλα είτε για ξεχωριστά. Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας άλλος, και προκειμένου να το πετάξεις, θα με ενδιέφερε το SATA DVD.
psyduck Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ Τελευταία προσπάθεια πριν πεταχτούν 1) 2 dvd reader , 1 ide, 1 sata 2)δύο καλώδια τηλεφώνου rj11 3) Ip camera που δεν θυμαμαι κωδικους κλπ 4) Θηκη για j7 σε μετρια κατασταση 5) τζαμάκι για galaxy Α7 6) 4* 512 ddr Μνημες 7) λουράκι + δυο φορτιστές για Mi band 2 Παραλαβή από Γαλάτσι, πρώτα ποστ κ πμ είτε για όλα είτε για ξεχωριστά. Οι μνήμες είναι DDR1; Αν ναι, θα ήθελα 2 dims-τεμάχια
georgeps21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, DrLo είπε Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας άλλος, και προκειμένου να το πετάξεις, θα με ενδιέφερε το SATA DVD. OK! 20 λεπτά πριν, psyduck είπε Οι μνήμες είναι DDR1; Αν ναι, θα ήθελα 2 dims-τεμάχια κρατημένες για τον φίλο
CaptainHog Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ Τελευταία προσπάθεια πριν πεταχτούν 1) 2 dvd reader , 1 ide, 1 sata 2)δύο καλώδια τηλεφώνου rj11 3) Ip camera που δεν θυμαμαι κωδικους κλπ 4) Θηκη για j7 σε μετρια κατασταση 5) τζαμάκι για galaxy Α7 6) 2* 512 ddr Μνημες, 2*256MB 7) λουράκι + δυο φορτιστές για Mi band 2 Παραλαβή από Γαλάτσι, πρώτα ποστ κ πμ είτε για όλα είτε για ξεχωριστά. θα με ενδιεφερε η καμερουλα αν την καταφερω να δουλεψει!! ειμαι και εγω γαλατσι
zchrisz Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Χαρίζεται η παρακάτω LG TV. Απ΄οτι θυμάμαι όταν την συνέδεα με αποκωδικοποιητή έκανε μέσα κάτι γραμμές. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αλλά λόγο όγκου και βάρους μόνο από εδώ αν την θέλει κάποιος. Οποιος ενδιαφέρεται και γράψει εδώ ας μου στείλει και ένα PM... 2
maxdore217 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Mi band 2 το οποίο έχει το γνωστό πρόβλημα με την χαμηλή φωτεινότητα, μαζί με το λουράκι και τον φορτιστή του, όποιος το θέλει για ανταλλακτικά μου στέλνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση