TasSou Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, gtso είπε Χαρίζονται διάφορα 7" tablets, είτε με σπασμένη οθόνη/touch είτε δεν ανάβουν. Συγκεκριμένα: Ενα Crypto Nova Pad 70 S104FC, Bitmore TAB, Trevi Tab 7c8, δύο FU ETB7404. Επικοινωνία με πμ, παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο το χώρο μου, κέντρο. Αν δεν τα χρειάζεται κάποιος άλλος θα τα ήθελα για ανταλλακτικά. Φιλικά,
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Θελει κανεις εναν δισκο 4TB με 9% υγεια δηλαδη για την πλακετα ισως; Toshiba MD04ACA400 Παραλαβη απο το σπιτι μου στο Περιστερι. 1
TasSou Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Στις 24/4/2021 στις 12:33 ΜΜ, dpolal είπε Χαρίζεται μπόρντ ECS MCP68M-M2. Είναι τσεκαρισμένο ότι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ κανονικά αλλά όπως φαίνεται στις φωτό έχει φουσκωμένους πυκνωτές, τους οποίους και αλλάζετε αν το κατέχετε το άθλημα. (εγώ δεν... ) Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να δώσω και τα υπόλοιπα συνοδευτικά. (Athlon X2 2300 & 1x2GB RAM με κάποια χρέωση) Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον @dpolal
Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Αθήνα (κέντρο (Γκύζη)), χαρίζεται (χωρίς βάση) χριστουγεν. δέντρο ύψος 2μέτρα, διάμετρος 1μέτρο (αραιό "σχέδιο", φύλλων). 1
tigergreg Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται...... 1.WESTERN DIGITAL WD 1200BEVS 120GB sata μη λειτουργικος. 2.WESTERN DIGITAL WD 2500BEVS 250GB sata μη λειτουργικος. 3.Δεκτης επιγειος χωρις τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας legent sd tuner max. 4.6 μνημες παλιες για desktop DDR 128MB-256MB-512MB πακετο. φωτογραφια ενδεικτικη... 5.Τροφοδοτικο η/υ που ανοιγει/δεν ανοιγει υστερα απο βραχυκυκλωμα σε ολο το δικτυο. FORTRON FSP400W Θελει πλυσιμο λογω τσιγαριλας. 6.Ασυρματο τηλεφωνο αποθηκευμενο 7 χρονια στο οποιο "ετρεξαν υγρα" οι μπαταριες και σκουριασαν οι επαφες τηλεφωνου και βασης. Με τροφοδοτικο πατεντα. PANASONIC KX-TCD200SP 7.Σφραγισμενος στο κουτι του μετεωρολογικος σταθμος με βαση η για τοιχο που επισης "ετρεξαν" οι μπαταριες του λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Εχει ωρα/ξυπνητηρι/θερμοκρασια/υγρασια. DESK TOP METEO γραφει..... 8.Επιτραπεζιο μικρο μαγνητικο ταβλι/νταμα σφραγισμενο στο κουτι του. Ηταν δωρο της JACOBS. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2,7 ΚΑΙ 8 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από tigergreg 4
teledomenet Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται...... 1.WESTERN DIGITAL WD 1200BEVS 120GB sata μη λειτουργικος. 2.WESTERN DIGITAL WD 2500BEVS 250GB sata μη λειτουργικος. 3.Δεκτης επιγειος χωρις τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας legent sd tuner max. 4.6 μνημες παλιες για desktop DDR 128MB-256MB-512MB πακετο. φωτογραφια ενδεικτικη... 5.Τροφοδοτικο η/υ που ανοιγει/δεν ανοιγει υστερα απο βραχυκυκλωμα σε ολο το δικτυο. FORTRON FSP400W Θελει πλυσιμο λογω τσιγαριλας. 6.Ασυρματο τηλεφωνο αποθηκευμενο 7 χρονια στο οποιο "ετρεξαν υγρα" οι μπαταριες και σκουριασαν οι επαφες τηλεφωνου και βασης. Με το τροφοδοτικο του. PANASONIC KX-TCD200SP 7.Σφραγισμενος στο κουτι του μετεωρολογικος σταθμος με βαση η για τοιχο που επισης "ετρεξαν" οι μπαταριες του λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Εχει ωρα/ξυπνητηρι/θερμοκρασια/υγρασια. DESK TOP METEO γραφει..... 8.Επιτραπεζιο μικρο μαγνητικο ταβλι/νταμα σφραγισμενο στο κουτι του. Ηταν δωρο της JACOBS. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Θα ηθελα τα 1, 2 & 7 να μου κρατησεις αν ειναι διαθεσιμα για το απογευμα.
Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται...... 1.WESTERN DIGITAL WD 1200BEVS 120GB sata μη λειτουργικος. 2.WESTERN DIGITAL WD 2500BEVS 250GB sata μη λειτουργικος. 3.Δεκτης επιγειος χωρις τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας legent sd tuner max. 4.6 μνημες παλιες για desktop DDR 128MB-256MB-512MB πακετο. φωτογραφια ενδεικτικη... 5.Τροφοδοτικο η/υ που ανοιγει/δεν ανοιγει υστερα απο βραχυκυκλωμα σε ολο το δικτυο. FORTRON FSP400W Θελει πλυσιμο λογω τσιγαριλας. 6.Ασυρματο τηλεφωνο αποθηκευμενο 7 χρονια στο οποιο "ετρεξαν υγρα" οι μπαταριες και σκουριασαν οι επαφες τηλεφωνου και βασης. Με τροφοδοτικο πατεντα. PANASONIC KX-TCD200SP 7.Σφραγισμενος στο κουτι του μετεωρολογικος σταθμος με βαση η για τοιχο που επισης "ετρεξαν" οι μπαταριες του λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Εχει ωρα/ξυπνητηρι/θερμοκρασια/υγρασια. DESK TOP METEO γραφει..... 8.Επιτραπεζιο μικρο μαγνητικο ταβλι/νταμα σφραγισμενο στο κουτι του. Ηταν δωρο της JACOBS. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2 ΚΑΙ 7 ΔΟΘΗΚΑΝ! to 8 θα με ενδιέφερε αν υπάρχει ακόμα.
tigergreg Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) OK Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από tigergreg 1
Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΟΚ στειλε πμ να μου πεις ωρα. έστειλα.
tigergreg Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) OK Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από tigergreg
teledomenet Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται...... 1.WESTERN DIGITAL WD 1200BEVS 120GB sata μη λειτουργικος. 2.WESTERN DIGITAL WD 2500BEVS 250GB sata μη λειτουργικος. 3.Δεκτης επιγειος χωρις τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας legent sd tuner max. 4.6 μνημες παλιες για desktop DDR 128MB-256MB-512MB πακετο. φωτογραφια ενδεικτικη... 5.Τροφοδοτικο η/υ που ανοιγει/δεν ανοιγει υστερα απο βραχυκυκλωμα σε ολο το δικτυο. FORTRON FSP400W Θελει πλυσιμο λογω τσιγαριλας. 6.Ασυρματο τηλεφωνο αποθηκευμενο 7 χρονια στο οποιο "ετρεξαν υγρα" οι μπαταριες και σκουριασαν οι επαφες τηλεφωνου και βασης. Με τροφοδοτικο πατεντα. PANASONIC KX-TCD200SP 7.Σφραγισμενος στο κουτι του μετεωρολογικος σταθμος με βαση η για τοιχο που επισης "ετρεξαν" οι μπαταριες του λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Εχει ωρα/ξυπνητηρι/θερμοκρασια/υγρασια. DESK TOP METEO γραφει..... 8.Επιτραπεζιο μικρο μαγνητικο ταβλι/νταμα σφραγισμενο στο κουτι του. Ηταν δωρο της JACOBS. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2,7 ΚΑΙ 8 ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστω πολυ Γρηγορη. Στις 12/5/2021 στις 3:28 ΜΜ, tigergreg είπε Εχω ενα τηλεχειριστηριο ασυρματο για σκαφος-ελικοπτερο-αυτοκινητο. Εαν μπορει να τα ταιριαξει καποιος στειλτε μου μηνυμα. Στις 12/5/2021 στις 2:17 ΜΜ, llabros είπε Χαρίζονται για παραλαβλη απο Άλιμο - Άγιο Δημήτριο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη τα παρακάτω 2 ελικοπτεράκια τηλεκατευθηνόμενα σε άγνωστη σίγουρα σκονισμένη κατάσταση καθώς δεν εχω τα remote controllers τους, αν ενδιαφέρεται κάποιος το γράφει εδώ και μου στέλνει μήνυμα: Επίσης υπαρχει ακόμα αυτο: Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα και τον κοπο που εκανες να τα φερεις μεχρι το μετρο. 2
Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2*ευχαριστώ Γρηγόρηδες, @tigergreg kai @Aurumnus 2
Doubt Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1. Μιξεράκι φραπέ 20W πολύ παλιό αλλά δεν έχει δουλέψει πολύ και ακόμα το κάνει το καθήκον του. 2. 3G USB μοντεμάκι με λογότυπο WIND, κατασκευής Huawei. Παίρνει και micro SD, λειτουργικότητα άγνωστη. Διαθέσιμα από Κυριακή και μετά, Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια). Ποστ και π.μ. 2
gtso Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, TasSou είπε Αν δεν τα χρειάζεται κάποιος άλλος θα τα ήθελα για ανταλλακτικά. Φιλικά, Δικά σου.
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αν κανένας θέλει αυτόν τον λεμονοστίφτη TEFAL ας στείλει πμ Έχουν φαγωθεί τα γρανάζια μέσα και, έτσι όπως είναι, δεν λειτουργεί σωστά. Ίσως για ανταλλακτικά... Για λίγες μερες. Μετα ανακύκλωση. Παραλαβή Παπάγου Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από MessengerOfGood 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση