alex84 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζω τα εξης απο Θεσσαλονικη : 1)παιδικο καθισμα 18-35κιλα chicco isofix (θελει καλο καθαρισμα) 2)Βιβλιο αθικτο εκμαθησης αρμονιου για αρχαριους με το CD https://www.nakas.gr/el/proionta/mousika-vivlia/ekdoseis-filippos-nakas/pliktra/armonio/filippos-nakas-autorgan-methodos-armoniou-1-me-synodeia-cd-_522065/ 3)DVD RW SONY + 1.44 DRIVE (αγνωστης λειτουργικης καταστασης - μαλλον οκ) 4)Μηχανημα κοιλιακων με μετρητη χρονου κλπ. Εχω και ενα κρεβατι για μωρο με σχετικα καινουργιο στρωμα αλλα περιμενω απο χαμογελο του παιδιου απαντηση.Αν ειναι αρνητικη θα ποσταρω εδω για διαθεσιμοτητα. Παρακαλω μονο για το καθισμα και το βιβλιο για το αρμονιο να το παρει καποιος(η γνωριζει καποιον) που το εχει αναγκη. Θεσσαλονικη Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από alex84 6 2
Brainmorf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Κωδικός deals for you : 486999834 Ισχύει μέχρι 19/08 , δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Brainmorf 4 1
agrio.imeros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, alex84 είπε 2)Βιβλιο αθικτο εκμαθησης αρμονιου για αρχαριους με το CD https://www.nakas.gr/el/proionta/mousika-vivlia/ekdoseis-filippos-nakas/pliktra/armonio/filippos-nakas-autorgan-methodos-armoniou-1-me-synodeia-cd-_522065/ Χαίρεται, Αγόρασα στους γιους μου μια κιθάρα και ένα αρμόνιο. Ηλικία 8,5 και 11 χρονών. Αν κάνει για την ηλικία τους το βοήθημα και αν μας το δώσετε θα το τιμήσουμε.
tigergreg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 11:33 ΜΜ, tigergreg είπε 1.Ψυκτρα καινουργια στο κουτι της απο AMD ATHLON 64 3700+ 939 SOCKET που ταιριαζει σε ολους τους αθλον αν θυμαμαι καλα. ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΟΝΟ ΨΥΚΤΡΑ! 2.HARD DISK COOLER REVOLTEC σκετο χωρις κουτι. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ
alex84 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, agrio.imeros είπε Χαίρεται, Αγόρασα στους γιους μου μια κιθάρα και ένα αρμόνιο. Ηλικία 8,5 και 11 χρονών. Αν κάνει για την ηλικία τους το βοήθημα και αν μας το δώσετε θα το τιμήσουμε. Είναι ότι πρέπει.Και εμένα η κόρη μου ήταν 8 όταν το πήρα . Επικοινωνηστε μέσω πμ. 1
agrio.imeros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, alex84 είπε Είναι ότι πρέπει.Και εμένα η κόρη μου ήταν 8 όταν το πήρα . Επικοινωνηστε μέσω πμ. Ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο και την κόρη του για το βιβλίο εκμάθησης. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. 3
tigergreg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Αυτα ξεμειναν... 1.HARD DISK COOLER REVOLTEC σκετο χωρις κουτι. 2.MANHATTAN 5,25 BAY MOUNT HARD DRIVE COOLER σφραγισμενο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ 1
Kostas.karras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: 1) Τροφοδοτικα , τα δύο κάτω είναι λειτουργικά , το ένα είναι ένα chieftek 185w ολόκληρα και ένα alied . Τα τρία αριστερά είναι μόνο τα κουφάρια. Τα υπόλοιπα δεν ανοίγουν εκτός από το ένα thermaltake 600w που δείχνει υψηλές τιμές στις τάσεις. Για δοκιμές είναι οκ. 2) Μία serveroμητρικη 771 socket μαζί με ραμ καινούρια 4gb ddr2 ecc buffered 3) χαρτάκια καινούργια για καπνό τεμάχια 6 4)waterblock ek για Radeon 4850x2 που μου είχε χαριστεί από κάποιο άλλο μέλος εδώ μέσα αλλά δεν προχώρησε το πρότζεκτ επομένως επαναχαριζεται. Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ. Δεν κρατώ προτεραιότητες Θα προτιμήθουν άτομα για άμεση συναλλαγή Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Kostas.karras 8 1
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Στις 6/8/2022 στις 9:33 ΜΜ, Brainmorf είπε Κωδικός deals for you : 486999834 Ισχύει μέχρι 19/08 , δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Θενκς, τσιμπησα καφεδακι απο εβερεστ προ ολιγου!
GreeKar98K Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Κωδικός What's up: 781883544 λήγει 9/08 χρησιμοποιημένος σε Goody's. Ορμάτε. 5
takis-pa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Χαριζονται αυτα της φωτο, ειναι οπως τα βλεπετε. Απο Ηλιουπολη κανετε το κοπο, ερχεστε και τα παιρνετε. 7
Kostas.karras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: Η οθόνη τής φωτογραφίας, είχα μία με χαλασμένη πλακέτα και μου έδωσε μια ίδια οθόνη ο mario_cc2 αλλά με χαλασμένο πάνελ. Αφού έβαλα την πλακέτα του Μάριου σε αυτή που είχα, δυστυχώς μαυρίλα χωρίς να δίνει σήμα. Φαντάζομαι πρόβλημα inverter που δεν ασχολούμαι. Χαρίζεται όπως είναι με προτεραιότητα στην περίπτωση που την θέλει ο Μάριος. δύο λάπτοπ, ένα asus f3jc χαρισμενο παλαιότερα από τον Γρηγόρη. Χωρίς οθόνη, εγώ το δούλευα με εξωτερική οθόνη ως media center . Είναι με 2gb ram χωρίς δίσκο και θυμάμαι ζεστενοταν. Και το άλλο όπως το βλέπετε επίσης χωρίς οθόνη και το πάνω μέρος του με άγνωστη λειτουργικότητα. διάφορες πλακέτες και μητρική λάπτοπ άγνωστης κατάστασης, Πλακέτες από GPU gtx 770 και 6850 1gb μη λειτουργικές. Κουτί από i3 10105f Δίσκος ide 40gb Webcam Philips , νομίζω δεν παίζει σε 10αρια 13τεμ ddr2 1gb άγνωστη λειτουργικότητα Ποτηροθηκη RGB με φουσκωμένη μπαταρία Ποντίκι Microsoft χωρίς ροδέλα Ψυχτρα ιντελ 115χ με σπασμένο ένα ποδαράκι Βαρίδια και drivers από ποντίκι rocat Καλώδιο scart Μητρική asrock vg4 πού μου είχε χαριστεί από karlosalonica , ανοίγει καί freezarει συνέχεια, ακόμα και στα bios.Τεχνικός μου είπε ότι έχει θέμα το chipset. Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ. Δεν κρατώ προτεραιότητες Θα προτιμήθουν άτομα για άμεση συναλλαγή Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Kostas.karras 8
giortsim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται: Η οθόνη τής φωτογραφίας, είχα μία με χαλασμένη πλακέτα και μου έδωσε μια ίδια οθόνη ο mario_cc2 αλλά με χαλασμένο πάνελ. Αφού έβαλα την πλακέτα του Μάριου σε αυτή που είχα, δυστυχώς μαυρίλα χωρίς να δίνει σήμα. Φαντάζομαι πρόβλημα inverter που δεν ασχολούμαι. Χαρίζεται όπως είναι με προτεραιότητα στην περίπτωση που την θέλει ο Μάριος. δύο λάπτοπ, ένα asus f3jc χαρισμενο παλαιότερα από τον Γρηγόρη. Χωρίς οθόνη, εγώ το δούλευα με εξωτερική οθόνη ως media center . Είναι με 2gb ram χωρίς δίσκο και θυμάμαι ζεστενοταν. Και το άλλο όπως το βλέπετε επίσης χωρίς οθόνη και το πάνω μέρος του με άγνωστη λειτουργικότητα. διάφορες πλακέτες και μητρική λάπτοπ άγνωστης κατάστασης, Πλακέτες από GPU gtx 770 και 6850 1gb μη λειτουργικές. Κουτί από i3 10105f Δίσκος ide 40gb Webcam Philips , νομίζω δεν παίζει σε 10αρια 13τεμ ddr2 1gb άγνωστη λειτουργικότητα Ποτηροθηκη RGB με φουσκωμένη μπαταρία Ποντίκι Microsoft χωρίς ροδέλα Ψυχτρα ιντελ 115χ με σπασμένο ένα ποδαράκι Βαρίδια και drivers από ποντίκι rocat Καλώδιο scart Μητρική asrock vg4 πού μου είχε χαριστεί από karlosalonica , ανοίγει καί freezarει συνέχεια, ακόμα και στα bios.Τεχνικός μου είπε ότι έχει θέμα το chipset. Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ. Δεν κρατώ προτεραιότητες Θα προτιμήθουν άτομα για άμεση συναλλαγή ΠΜ για μνήμες και cooler. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από giortsim
totomis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται: 1) Τροφοδοτικα , τα δύο κάτω είναι λειτουργικά , το ένα είναι ένα chieftek 185w ολόκληρα και ένα alied . Τα τρία αριστερά είναι μόνο τα κουφάρια. Τα υπόλοιπα δεν ανοίγουν εκτός από το ένα thermaltake 600w που δείχνει υψηλές τιμές στις τάσεις. Για δοκιμές είναι οκ. 2) Μία serveroμητρικη 771 socket μαζί με ραμ καινούρια 4gb ddr2 ecc buffered 3) χαρτάκια καινούργια για καπνό τεμάχια 6 4)waterblock ek για Radeon 4850x2 που μου είχε χαριστεί από κάποιο άλλο μέλος εδώ μέσα αλλά δεν προχώρησε το πρότζεκτ επομένως επαναχαριζεται. Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ. Δεν κρατώ προτεραιότητες Θα προτιμήθουν άτομα για άμεση συναλλαγή καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τη μητρική (μπας και στήσω κανένα truenas) και τα τροφοδοτικά που δε δουλεύουν.
Crybal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται: Η οθόνη τής φωτογραφίας, είχα μία με χαλασμένη πλακέτα και μου έδωσε μια ίδια οθόνη ο mario_cc2 αλλά με χαλασμένο πάνελ. Αφού έβαλα την πλακέτα του Μάριου σε αυτή που είχα, δυστυχώς μαυρίλα χωρίς να δίνει σήμα. Φαντάζομαι πρόβλημα inverter που δεν ασχολούμαι. Χαρίζεται όπως είναι με προτεραιότητα στην περίπτωση που την θέλει ο Μάριος. δύο λάπτοπ, ένα asus f3jc χαρισμενο παλαιότερα από τον Γρηγόρη. Χωρίς οθόνη, εγώ το δούλευα με εξωτερική οθόνη ως media center . Είναι με 2gb ram χωρίς δίσκο και θυμάμαι ζεστενοταν. Και το άλλο όπως το βλέπετε επίσης χωρίς οθόνη και το πάνω μέρος του με άγνωστη λειτουργικότητα. διάφορες πλακέτες και μητρική λάπτοπ άγνωστης κατάστασης, Πλακέτες από GPU gtx 770 και 6850 1gb μη λειτουργικές. Κουτί από i3 10105f Δίσκος ide 40gb Webcam Philips , νομίζω δεν παίζει σε 10αρια 13τεμ ddr2 1gb άγνωστη λειτουργικότητα Ποτηροθηκη RGB με φουσκωμένη μπαταρία Ποντίκι Microsoft χωρίς ροδέλα Ψυχτρα ιντελ 115χ με σπασμένο ένα ποδαράκι Βαρίδια και drivers από ποντίκι rocat Καλώδιο scart Μητρική asrock vg4 πού μου είχε χαριστεί από karlosalonica , ανοίγει καί freezarει συνέχεια, ακόμα και στα bios.Τεχνικός μου είπε ότι έχει θέμα το chipset. Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ. Δεν κρατώ προτεραιότητες Θα προτιμήθουν άτομα για άμεση συναλλαγή Πμ vg4 και ψυκτρα 115χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση