Locke_John Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 @TasSouευχαριστώ για τα πράγματα, καθώς και τις επαγγελματικές αναμνήσεις στο σημείο παραλαβής. Παραδόθηκαν και στον @tigergregόσα δεν ήταν για εμένα. 2
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, paylidis είπε κωδικος deals ληγει αυριο!! χρησιμοποιημένος εβερεστ κ shell δικος σαςςςςς 316961334 Να παρακαλέσω μόνο ότι χρησιμοποιείτε γραφτε το να μη παιδεύονται άλλοι. Είδα ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη 3 φορές χωρίς ουδεμία αναφορά. (καλύτερο βέβαια σε σχέση με το παρελθόν που τους έδινα με πμ κ έμεναν κάποιες φορές αχρησιμοποίητοι) 5
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Να παρακαλέσω μόνο ότι χρησιμοποιείτε γραφτε το να μη παιδεύονται άλλοι. Είδα ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη 3 φορές χωρίς ουδεμία αναφορά. (καλύτερο βέβαια σε σχέση με το παρελθόν που τους έδινα με πμ κ έμεναν κάποιες φορές αχρησιμοποίητοι) Γιωργο με pm να τους δινεις. 1
tigergreg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/8/2022 στις 10:10 ΠΜ, TasSou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Παρελαβα...ευχαριστω πολυ. Κουτι με 4 καρτες βινταζ απο το πακετο wizzy..... κι ενα modem/fax.... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από tigergreg 3
Steevius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/8/2022 στις 6:09 ΜΜ, magictoboggan είπε χαρίζεται redmi note 9. Έχει κολλήσει σε boot loop από αλλαγή recovery και δεν μπαίνει καν στο bootloader. Το κινητό έχει ανοιχτεί. Είναι για χρήση ανταλλακτικών. Παραλαβή Μαρούσι Καλησπέρα σας δηλώνω και εγώ ενδιαφέρων. Μπορώ να το επαναφέρω..μπορώ και παραλαβή είμαι Χαλάνδρι. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Steevius 2
athanatos13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, Jimis12 είπε Χαρίζεται κωδικός Deals for you με ημερομηνία λήξης 16/08. Κωδικός: 307343746 Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά Το χρησιμοποίησα στο Box. Ευχαριστώ!!!
Karanikolis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Χαρίζεται μπάλα bowling (για να μην πεταχτεί) χρησιμοποιημένη κάνα χρόνο κ από τότε κάθεται γύρο στα 8 χρόνια μέσα στην θήκη της! Δεν θυμάμαι μέγεθος, ούτε βάρος.. Παραλαβή από Περιστέρι, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα pm 9
XLV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Παρελαβα...ευχαριστω πολυ. Κουτι με 4 καρτες βινταζ απο το πακετο wizzy..... κι ενα modem/fax.... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Ενδιαφέρον για την κάρτα γρφικών PCI S3 Virge/VX, στέλνω ΠΜ.
stevakoz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 3/8/2022 στις 6:09 ΜΜ, magictoboggan είπε ΤΕΛΟΣ. ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ stevakoz χαρίζεται redmi note 9. Έχει κολλήσει σε boot loop από αλλαγή recovery και δεν μπαίνει καν στο bootloader. Το κινητό έχει ανοιχτεί. Είναι για χρήση ανταλλακτικών. Παραλαβή Μαρούσι παρελαβα!! ευχαριστω πολυ!! @magictoboggan 2
VarDerSar86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Karanikolis είπε Χαρίζεται μπάλα bowling (για να μην πεταχτεί) χρησιμοποιημένη κάνα χρόνο κ από τότε κάθεται γύρο στα 8 χρόνια μέσα στην θήκη της! Δεν θυμάμαι μέγεθος, ούτε βάρος.. Παραλαβή από Περιστέρι, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα pm Γεια και χαρα,ενδιαφερομαι
XLV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 3/8/2022 στις 7:03 ΜΜ, tigergreg είπε Ευτυχως αρχισε να λαχανιαζει το πακετο.... 1.DVD/CD REWRITABLE IDE DRIVE SOHW-1673S οπως δειχνει σε αριστη κατασταση. 2.Παλιο μοντεμ 3COM US.ROBOTICS 56Κ Faxmodem για συλλεκτες.... 3.CRYPTO F200 A ADSL USB MODEM επισης για συλλεκτες στο κουτι του. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ 1 ΚΑΙ 2... 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Παρελαβα...ευχαριστω πολυ. Κουτι με 4 καρτες βινταζ απο το πακετο wizzy..... κι ενα modem/fax.... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ τον @tigergregγια τα retro καλούδια 1
infdi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Αν κανένας ρετρο λάγνος παιχνιδιών το θέλει αλλιώς πάει στην ανακύκλωση. κατσιμιδη με Καραμανλή (πίτσα φαν) θεσσαλονικη. 7
krami Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, infdi είπε Αν κανένας ρετρο λάγνος παιχνιδιών το θέλει αλλιώς πάει στην ανακύκλωση. κατσιμιδη με Καραμανλή (πίτσα φαν) θεσσαλονικη. Με ενδιαφέρει, ειμαι Θεσσαλονικη
giortsim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @TasSou, για την κουρευτική μηχανή. 1
tigergreg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2022 στις 1:52 ΜΜ, tigergreg είπε Για νεκρομαντεις, νεκροβατες,νεκρολαγνους, νεκροθαφτες, νεκρονομους...🤣 WINDOWS 95 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ CD!!!!! Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ.... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από tigergreg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση