Jimis12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Χαρίζεται κωδικός Deals for you με ημερομηνία λήξης 16/08. Κωδικός: 307343746 Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Έχω και εγώ έναν κωδικό deals for you λήγει αύριο βράδυ, τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο στην shell (νομίζω). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 3/8/2022 στις 12:16 ΠΜ, arisg90 είπε Και γω ενδιαφερομαι. Δόθηκε στον Άρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, e-tic είπε Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Ricoh Fax 2100L, μια τελευταία ευκαιρία πριν πάει για ανακύκλωση. Belkin wireless G plus USB Network Adapter. Αρχαιολογία, συλλεκτικό κομμάτι 😉 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Τιμονιέρα που μου είχε χαριστεί παλαιότερα. Έκανε τον κύκλο της και αναζητεί νέο κάτοχο. Λειτουργεί και με windows 10. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Προτζέκτορας Hitachi CP-RX70. Έχει να χρησιμοποιηθεί 1+ χρόνο και στις τελευταίες χρήσεις του εμφάνιζε κόκκινο overlay. Η λάμπα είχε αλλαχθεί και έχει πολύ λίγες ώρες λειτουργίας. Χρειάζεται καλώδιο τροφοδοσίας type C5 3-pin. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Παιδικό, κοριτσίστικο παιχνίδι (σπίτι της barbie?), μάλλον πλήρες. Έχει κάποια κομμάτια που δεν φαίνονται στην φωτογραφία. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Παιδικά τουβλάκια κολύμβησης ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Παιδικά βατραχοπέδιλα, μέγεθος 28-30 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Σταύρο @e-tic για τον προτζέκτορα αλλά και γενικότερα για την καλή του διάθεση και αμεσότητα στην επικοινωνία και στο ραντεβού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MangoLoco Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, magictoboggan είπε χαρίζεται redmi note 9. Έχει κολλήσει σε boot loop από αλλαγή recovery και δεν μπαίνει καν στο bootloader. Το κινητό έχει ανοιχτεί. Είναι για χρήση ανταλλακτικών. Παραλαβή Μαρούσι Ενδιαφερομαι και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ο παρακάτω Η/Υ. P4 Preskot, 2GB DDR2, 400GB HDD, WinXP. Είναι λειτουργικός από το πολύ λίγο που ασχολήθηκα να δώ τί και πώς ΑΛΛΑ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα καλό καθάρισμα διότι ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες. (PresHOT γαρ ) Παραλαβή από Ν. Σμύρνη λόγο όγκου. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από dpolal 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζεται ο παρακάτω Η/Υ. P4 Preskot, 2GB DDR2, 400GB HDD, WinXP. Είναι λειτουργικός από το πολύ λίγο που ασχολήθηκα να δώ τί και πώς ΑΛΛΑ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα καλό καθάρισμα διότι ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες. (PresHOT γαρ ) Παραλαβή από Ν. Σμύρνη λόγο όγκου. Καλημέρα. Γνωρίζουμε μητρική; Ρωτάω για να δω αν παίρνει αναβάθμιση. Πάντως ενδιαφέρομαι για παραλαβή από βδομάδα. Φιλικά, Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ επεξεργαστες intel 775 socket C2D. 1.E7500 2.Ε4600 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkVespaStar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Χαρίζονται 2 θήκες για iphone 7-8 (αν δεν κανω λάθος.) Παραλαβή από μετρό Αμπελοκήπων 9-15. Αχρησιμοποίητες. Παρακαλώ πολύ μήνυμα εδώ πρώτα και μετά και PM. Ευχαριστώ πολυ.! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, DarkVespaStar είπε Χαρίζονται 2 θήκες για iphone 7-8 (αν δεν κανω λάθος.) Παραλαβή από μετρό Αμπελοκήπων 9-15. Αχρησιμοποίητες. Παρακαλώ πολύ μήνυμα εδώ πρώτα και μετά και PM. Ευχαριστώ πολυ.! Καλησπερα,ενδιαφερομαι!Απλα μπορώ να παραλάβω μετά της 15 Αυγούστου!;Ειναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkVespaStar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε Καλησπερα,ενδιαφερομαι!Απλα μπορώ να παραλάβω μετά της 15 Αυγούστου!;Ειναι οκ; ok! Όταν γυρίσεις με το καλό μου στέλνεις pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 κωδικος deals ληγει αυριο!! χρησιμοποιημένος εβερεστ κ shell δικος σαςςςςς 316961334 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ επεξεργαστες intel 775 socket C2D. 1.E7500 2.Ε4600 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Πμ για Ε7500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atux_null Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Χαρίζονται 2 μνήμες RAM (laptop) 1GB & 2GB αντίστοιχα. Παραλαβή από μετρό Περιστέρι, Ανθούπολης ή Άγ. Αντώνιο, Περιστέρι, απογεύματα κατόπιν συννενόησης. Post εδώ & PM 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, atux_null είπε Χαρίζονται 2 μνήμες RAM (laptop) 1GB & 2GB αντίστοιχα. Παραλαβή από μετρό Περιστέρι, Ανθούπολης ή Άγ. Αντώνιο, Περιστέρι, απογεύματα κατόπιν συννενόησης. Post εδώ & PM Καλησπέρα, δηλώνω ενδιαφέρον για τις δύο μνήμες. Στέλνω και pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση