mourgolukos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, tigergreg είπε 1.2 μικρα ups 300-400va μαλλον λειτουργικα που προφανως θα χρειαστουν μπαταριες. 2.NOD32 ANTIVIRUS παλιο αλλα μαλλον λειτουργικο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ έχω 2 μπαταρίες από τον κώστα, θα με ενδιέφεραν τα ups
Brainmorf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Deals for you κωδικός: 296483877 Ισχύει μέχρι 14/08. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από Brainmorf 5 2
tigergreg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Για νεκρομαντεις, νεκρολαγνους, νεκροθαφτες, νεκρονομους...🤣 WINDOWS 95 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ CD!!!!! Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από tigergreg 8
Tsig0s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Για νεκρομαντεις, νεκρολαγνους, νεκροθαφτες, νεκρονομους...🤣 WINDOWS 95 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ CD!!!!! Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ με ενδιαφέρει
Trigger Happy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 29/7/2022 στις 3:15 ΜΜ, Trigger Happy είπε από γνωστή μου οικογένεια, χαρίζονται 2 κρεββάτια, παλιά λογικά. ξύλινος σκελετος, ντυμένος με ύφασμα. υπαρχουν και τα στρώματα αλλά δεν νομίζω να τα θέλει κάποιος. η ενημέρωση που έχω είναι ότι μεσα με τέλη της βδομάδας που έρχεται βγαίνουν πεζοδρόμιο. όποιος νομίζει, ας μου στείλει ένα μήνυμα , να έχει έτοιμο και ένα αυτοκίνητο για να φορτώσει από γλυφάδα. 2 μέτρα ύψος χ 1 μέτρο περίπου πλάτος. ενα μικρό reshare μιας και έχουμε όριο χρόνου... μετά θα έχει dumpster - diving.....
tigergreg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Σετ πληκτρολογιο/ποντικι σχεδον καινουργια αλλα δυστυχως εχει χαθει το usb receiver. BTC 8190URF Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ 1
e-tic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, infini είπε Χαρίζεται το παρακάτω καλοριφέρ https://tesy.gr/proionta/syskeyes-8ermanshs/kalorifer-ladioy/kalorifer-ladioy-seiras-cc/?product=cc-3012-e05r περιοχή Φάληρο. Είναι αρκετά βαρύ λόγω του λαδιού που έχει μέσα. Παρέλαβα και ευχαριστώ τον φίλο @infini
Panagiotis79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 31/7/2022 στις 3:52 ΜΜ, infini είπε Χαρίζονται τα παρακάτω σεντόνια, αχρησιμοποίητα: Περιοχή Φάληρο. ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον @infini.
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.2 μικρα ups 300-400va μαλλον λειτουργικα που προφανως θα χρειαστουν μπαταριες. 7 ώρες πριν, mourgolukos είπε έχω 2 μπαταρίες από τον κώστα, θα με ενδιέφεραν τα ups Τα UPS είναι λειτουργικά. Και τα δύο "φορούσαν" μπαταρίες με τα χαρακτηριστικά της πιο κάτω: (δεν ξέρω πώς να ισιώσω τη φωτογραφία)
mourgolukos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, wizzy είπε Τα UPS είναι λειτουργικά. Και τα δύο "φορούσαν" μπαταρίες με τα χαρακτηριστικά της πιο κάτω: (δεν ξέρω πώς να ισιώσω τη φωτογραφία) Εντελώς συμπτωματικά φαίνονται ίδιες αυτές που έχω
tigergreg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1.Ψυκτρα καινουργια στο κουτι της απο AMD ATHLON 64 3700+ 939 SOCKET που ταιριαζει σε ολους τους αθλον αν θυμαμαι καλα. ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΟΝΟ ΨΥΚΤΡΑ! 2.HARD DISK COOLER REVOLTEC σκετο χωρις κουτι. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ 2
Crybal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, tigergreg είπε 1.Ψυκτρα καινουργια στο κουτι της απο AMD ATHLON 64 3700+ 939 SOCKET που ταιριαζει σε ολους τους αθλον αν θυμαμαι καλα. ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΟΝΟ ΨΥΚΤΡΑ! 2.HARD DISK COOLER REVOLTEC σκετο χωρις κουτι. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Πμ για COOLER REVOLTEC
tigergreg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1.80X80 ZAWARD FAN DIMPLE BLADE BLUE LED στην συσκευασια του. 2.MANHATTAN 5,25 BAY MOUNT HARD DRIVE COOLER επισης καινουργιο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 1... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από tigergreg 4
Kostas.karras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.80X80 ZAWARD FAN DIMPLE BLADE BLUE LED στην συσκευασια του. 2.MANHATTAN 5,25 BAY MOUNT HARD DRIVE COOLER επισης καινουργιο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Καλημέρα,με ενδιαφέρει τό 1 Γρήγορη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση