Tsino Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 On 24/07/2022 at 14:16, Tsino said: Χαρίζεται... τραβάει restart από μόνο του και δεν ξεκινάει ο υπολογιστής. Δουλεύει όποτε θέλει Παραλαβή από Παιανία ΔΟΘΗΚΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται κουπόνι box 2 ευρώ με ισχύ μέχρι 13/8 49 λεπτά πριν, Jedi35 είπε Χαρίζεται κουπόνι box 2 ευρώ με ισχύ μέχρι 13/8 Δόθηκε στον athanatos13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται το Case των παρακάτω φωτο, έχει customιες στο decor όπως μπορείτε να δείτε και σημαδάκια χρήσηςσε κάποια σημεία καθότι μάχιμο. Παραλαβή Θεσσαλονίκη δυτικά μετά από συνεννόηση. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Παρέλαβα από τον @Tsino και με έξτρα άλλο ένα τροφοδοτικό. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω μαζεμενα καμμια δεκαρια γυαλινα βαζα των 800γρ απο μπουονο αγγουρακια τουρσι και τα εχω πλυνει με ζεστο νερο. Σε μερικα εχω βγαλει τις ετικετες και σε αλλα οχι. Κλεινουν αεροστεγως αν ζεσταθουν σωστα. Βαζω τουρσια-ξηρους καρπους-πολλων ειδων ζυμαρικα-γλυκα κουταλιου κλπ. Λυπαμαι να τα στειλω ανακυκλωση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, tigergreg είπε Εχω μαζεμενα καμμια δεκαρια γυαλινα βαζα των 800γρ απο μπουονο αγγουρακια τουρσι και τα εχω πλυνει με ζεστο νερο. Σε μερικα εχω βγαλει τις ετικετες και σε αλλα οχι. Κλεινουν αεροστεγως αν ζεσταθουν σωστα. Βαζω τουρσια-ξηρους καρπους-πολλων ειδων ζυμαρικα-γλυκα κουταλιου κλπ. Λυπαμαι να τα στειλω ανακυκλωση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Ενδιαφέρομαι για όλα, αν υπάρχουν ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2022 στις 2:30 ΠΜ, tigergreg είπε Εχω μαζεμενα καμμια δεκαρια γυαλινα βαζα των 800γρ απο μπουονο αγγουρακια τουρσι και τα εχω πλυνει με ζεστο νερο. Σε μερικα εχω βγαλει τις ετικετες και σε αλλα οχι. Κλεινουν αεροστεγως αν ζεσταθουν σωστα. Βαζω τουρσια-ξηρους καρπους-πολλων ειδων ζυμαρικα-γλυκα κουταλιου κλπ. Λυπαμαι να τα στειλω ανακυκλωση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ πολύ @tigergreg,παρέλαβα. Αν κάποιος θέλει μερικά, ας με ενημερώσει. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Locke_John 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infdi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Playmobil θέατρο (2009) μόνο ότι βλέπετε στις φωτό. ισως το θέλει κάποιος για την συλλογή του αλλιώς πάει στην ανακύκλωση Κατσιμιδη με Καραμανλή (πίτσα φαν) θεσσαλονικη 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1. Παντελόνι τζιν "οικονομικό", χωρίς φθορές ή σκισίματα. Spoiler 2. Μίξερ φραπέ επιτραπέζιο, πλέον έχει πιο πολύ θόρυβο παρά δύναμη. Λειτουργικό. Spoiler Αιγάλεω ή κέντρο Αθήνας για να παραλάβετε. Η ανακύκλωση παραμονεύει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Crybal Χαρίζεται η εικονιζόμενη ψύκτρα (Original AVC BAZA1233R2U, 12V, 0.9A), η οποία προέρχεται από Dell Optiplex SFF PC (δε γνωρίζω το ακριβές μοντέλο, αλλά ξέρω ότι "δροσίζε" έναν i5-9500...). Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Panagiotis79 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω σεντόνια, αχρησιμοποίητα: Περιοχή Φάληρο. ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από infini 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, infini είπε Χαρίζονται τα παρακάτω σεντόνια, αχρησιμοποίητα: Περιοχή Φάληρο. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, infini είπε Χαρίζονται τα παρακάτω σεντόνια, αχρησιμοποίητα: Περιοχή Φάληρο. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, infini είπε Χαρίζονται τα παρακάτω σεντόνια, αχρησιμοποίητα: Περιοχή Φάληρο. Ενδιαφέρομαι και εγώ, αν αλλάξει κάτι με αυτούς που δήλωσαν ήδη, ευχαριστώ πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Panagiotis79 είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη ψύκτρα (Original AVC BAZA1233R2U, 12V, 0.9A), η οποία προέρχεται από Dell Optiplex SFF PC (δε γνωρίζω το ακριβές μοντέλο, αλλά ξέρω ότι "δροσίζε" έναν i5-9500...). Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση