DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται...... 1.WESTERN DIGITAL WD 1200BEVS 120GB sata μη λειτουργικος. 2.WESTERN DIGITAL WD 2500BEVS 250GB sata μη λειτουργικος. 3.Δεκτης επιγειος χωρις τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας legent sd tuner max. 4.6 μνημες παλιες για desktop DDR 128MB-256MB-512MB πακετο. 5.ΜΝΗΜΗ GEIL DDR2 800 1GB CL5 6.ΜΝΗΜΗ 1GB DDR3 TRANSCEND 1333 7.Ασυρματο τηλεφωνο panasonic kx-tg8100gr ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ λειτουργικο που μαλλον θελει νεες μπαταριες και εσωτερικο καθαρισμα. 8.Τροφοδοτικο η/υ που ανοιγει/δεν ανοιγει υστερα απο βραχυκυκλωμα σε ολο το δικτυο. FORTRON FSP400W Θελει πλυσιμο λογω τσιγαριλας. 9.MIDI CASE BLACK με DVDRW και CARD READER σε καλη κατασταση. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. 10.Μπαταρια απο φορητο PARKSIDE 16V-2.0Ah πολυκαιρισμενη PAP16. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 7 ΚΑΙ 9 ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.... Με ενδιαφέρει το 6 (μνήμη DDR3 1GB) αν μπορώ να περάσω όχι αυριο αλλά Πέμπτη. και ΑΝ αλλάξει κάτι, το κουτί 9 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Με ενδιαφέρει το 6 (μνήμη DDR3 1GB) αν μπορώ να περάσω όχι αυριο αλλά Πέμπτη. και ΑΝ αλλάξει κάτι, το κουτί 9 Στειλε ΠΜ για να εχω τις προτεραιοτητες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 48 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Χαριζονται 1. Δεκτης F&U λειτουργικος με το τηλεχειριστηριο του ΔΩΘΗΚΕ 2. Δεκτης Comcrypt 4000M (αναβει αλλα δεν εχω ιδεα για τι ειναι) χωρις καποιο χειριστηριο Κατα προτιμηση να τα παρει καποιος και τα δυο. Επισης κατα προτιμηση Περιστερι αλλιως βρισκομαστε σε καποιο σταθμο μετρο. Μηνυμα εδω και πμ Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theblacktownmate Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2021 στις 12:46 ΠΜ, dklovedoctor είπε Χαρίζονται ανταλλακτικά από κινητό LG G2 D802 Xiaomi Redmi 1 και αν θυμάμαι καλά Samsung GT-i8260 και τα 3 των κουμπάρων! @yiannis72 και @antonl Χριστος ανεστη! πες μου οτι δουλευει η οθονη απτο lg g2?? Στις 3/4/2021 στις 9:27 ΠΜ, kosutasu22 είπε Καλημερα Χαριζω μια απλη καρεκλα γραφειου χωρις μπρατσα Μεγιστο υψος καθισματος ~50εκ (πριν καθισει καποιος) Εχει χαλασει εσωτερικα το μαξιλαρακι και πετιεται μια βιδα (μπορειτε να την αφαιρεσετε ομως) Δεν εχει τρυπησει το καλλυμα. Με ενα επιπλεον μαξιλαρακι θα ειναι οκ νομιζω Προτιμω ατομα απο Περιστερι γιατι δεν εχω μεσο και δε μπορω να κουβαλαω μακρια. Γραψτε εδω και στειλτε πμ Σε περιπτωση που ενδιαφερθουν πολλοι θα κανω κληρωση Χαριζεται ο παρακατω αποκωδικοποιητης τιβι Λειτουργικος με το χειριστηριο του Μονο Αθηνα και κατα πρωτιμηση Περιστερι Γραψτε εδω και στειλτε πμ Σε περιπτωση που ενδιαφερθουν πολλοι θα κανω κληρωση για την ΚΑΡΕΚΛΑ ενδιαφερομαι χριστος ανεστη Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από theblacktownmate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, theblacktownmate είπε για την ΚΑΡΕΚΛΑ ενδιαφερομαι χριστος ανεστη Εχει ηδη δωθει εδω κι ενα μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, theblacktownmate είπε Χριστος ανεστη! πες μου οτι δουλευει η οθονη απτο lg g2?? για την ΚΑΡΕΚΛΑ ενδιαφερομαι χριστος ανεστη Αληθώς, το lg g2 είναι κρατημένο για @Polxristina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζεται mini hi fi πληρως λειτουργικο με τα ηχεια του χωρις τηλεχειρηστηριο. Λειπει το κουμπι της εντασης και πρεπει να το γυριζετε πολυ αργα για να ανεβει (οξειδωμενες επαφες? ) Παραλαβη απο το χωρο μου. Κρατημενο για το μελος Locke_John Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από NTC Labs 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Χαρίζεται καναπες διθέσιος 165cm πλατος 90 βαθος 65 υψος πλατης. Είναι σε καλή κατάσταση αλλα θέλει ενα βιολογικό καθαρισμό λογω εξωτερικού χώρου. Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου στο π.Φάληρο Αττικής με δικο σας μέσο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Power Bank Xiaomi NDY-02-AN Ασημί ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ (Update2: παρέλαβε το μέλος mourgolukos). Σταμάτησε να λειτουργει ξαφνικά (ούτε φορτίζει, ούτε φορτίζεται, τα λαμπάκια του δεν ανάβουν καν). Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από iPnos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, iPnos είπε Χαρίζεται Power Bank Xiaomi NDY-02-AN Ασημί ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. Σταμάτησε να λειτουργει ξαφνικά (ούτε φορτίζει, ούτε φορτίζεται, τα λαμπάκια του δεν ανάβουν καν). Αν είσαι αθήνα με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 23 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Χαρίζεται καναπες διθέσιος 165cm πλατος 90 βαθος 65 υψος πλατης. Είναι σε καλή κατάσταση αλλα θέλει ενα βιολογικό καθαρισμό λογω εξωτερικού χώρου. Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου στο π.Φάληρο Αττικής με δικο σας μέσο. δηλώνω ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ τον @tigergreg για τη μνημη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, staman007 είπε δηλώνω ενδιαφέρον Στείλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Χαρίζονται δύο τηλεοράσεις 14 ιντσών CRT, λειτουργικές μαζί με universal τηλεχειριστήρια με τα οποία παίζουν κανονικά. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το mouse σε τελείως λειτουργική κατάσταση. Καμιά φορά χάνει το αριστερό κλικ ή το πιάνει διπλό και επειδή το χρησιμοποιούσα επαγγελματικά, αγόρασα ένα ίδιο που κράτησε 10+ χρόνια. Περιοχή Νίκαια. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει PM γιατί δεν διαβάζω συνέχεια το νήμα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από mclound 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση