Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, cybernaut667 said:

IMG_20220726_100259.jpg.ee747b0264839470dad308a45927ae9b.jpghttps://photos.app.goo.gl/7FLbQKqn4KqdG75n9

Κεραμική εστία κουζίνας.

Χρειάζεται πλακέτα.

Άμεσα αλλιώς πάει  ανακύκλωση. 

Γλυφάδα.

Ενδιαφέρομαι..Στέλνω κι εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, cybernaut667 είπε

IMG_20220726_100259.jpg.ee747b0264839470dad308a45927ae9b.jpghttps://photos.app.goo.gl/7FLbQKqn4KqdG75n9

Κεραμική εστία κουζίνας.

Χρειάζεται πλακέτα.

Άμεσα αλλιώς πάει  ανακύκλωση. 

Γλυφάδα.

Παιδια δεν ξερω μοντέλο.

Δεν ξερω κόστος επισκευής.

Καποιος σημερα ή αυριο γιατι φευγω απο Αθηνα για 20 μερες περιπου.

On 24/07/2022 at 14:16, Tsino said:

Χαρίζεται... τραβάει restart από μόνο του και δεν ξεκινάει ο υπολογιστής. Δουλεύει όποτε θέλει

image.jpeg.5aacf3ad880ee918d377e201cea33ffb.jpeg

Παραλαβή από Παιανία 

ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

• Like 1

Καλησπέρα,

χαρίζω ενα φορητό σκάνερ Mustek plus σε άψογη κατάσταση. Θα χρειαστείτε να βρείτε τους driver. Παραλαβή μόνο απο Βύρωνα ή Γλυφάδα. Το είχα ξαναβάλει αλλά τελικά η συνάντηση δεν έγινε...

Ευχαριστώ

• Like 4

2 λεπτά πριν, taat999 είπε

Καλησπέρα,

χαρίζω ενα φορητό σκάνερ Mustek plus σε άψογη κατάσταση. Θα χρειαστείτε να βρείτε τους driver. Παραλαβή μόνο απο Βύρωνα ή Γλυφάδα. Το είχα ξαναβάλει αλλά τελικά η συνάντηση δεν έγινε...

Ευχαριστώ

Με ενδιαφέρει 

Στις 25/7/2022 στις 1:38 ΠΜ, gtso είπε

Χαρίζοναι δύο λάπτοπ DELL STUDIO 1535 (χωρίς σκληρούς-μνήμες-τροφοδοτικά). Το ένα σε πολύ καλή κατάσταση, το άλλο σε μέτρια προς κακή me σπασμένη lcd. Ανάβουν αλλα βγάζουν μια ένδειξη error που δυστυχώς δεν έχω βρει τί είναι (αναβοσβήνουν τα led volume).θα τηρηθεί

Μνμ εδώ και μετά πμ.

Παραλαβή απο πλατεία Κολιάτσου.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα που μου έχουν χαρίσει.

Παρελαβα κ ευχαριστω τον @gtso για τις ωρες μαστορεματος που μου προσεφερε

4 hours ago, cybernaut667 said:

Παιδια δεν ξερω μοντέλο.

Δεν ξερω κόστος επισκευής.

Καποιος σημερα ή αυριο γιατι φευγω απο Αθηνα για 20 μερες περιπου.

Αποσύρω μιας και δε γνωρίζουμε το μοντέλο.

Ευχαριστώ

Στις 22/7/2022 στις 6:29 ΜΜ, Dionisakos4 είπε

Δίνεται μια κούτα με πράγματα μέσα, έχουν αξία σίγουρα,καθότι έχει 3 τροφοδοτικά τελευταία φορά δούλευαν , HDD Cases για 2.5" λάπτοπ caddys , μικροσκόπιο mustool που απλά δεν χρησιμοποείτε πλεόν,μητρική , τηλεκοντρόλ ,τροφοδοτικό bench supply 2.5A , με καλώδιο, σφραγισμένα μελάνι , θήκες για 9500 samsung καλούπια για digitizer,γενικά έχει πολύ πράγμα, που δεν μπορώ να το αριθμίσω όλο.

Παραλαβή ΜΟΝΟ στο χώρο μου κοντά, είναι σε κούτα μέσα, Θεσσαλονίκη ,και ΠΡΩΤΑ , ενδιαφέρον ΕΔΏ ,και μετά ΡΜ 

ΟΡΟΙ.

Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ , ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ούτε καν με κούριερ παραλαβή από εμένα.

Να είναι ενεργά μέλη και όχι 1 πόστ μόνο και μόνο για να τα πάρει.

Σίγουρα σε αντικειμενική αξία κάποια μπορούν να ξεπεράσουν και τα 30-40€ ας πιάσουν τόπο τουλάχιστον.

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα πράγματα. Τα "ψαχουλεύω" από το απόγευμα μέχρι τώρα, το μικροσκόπιο, που ήταν και αυτό που με έκανε να εκδηλώσω ενδιαφέρον δουλεύει άψογα και θα είναι απίστευτα χρήσιμο στις επισκευές μου.

από γνωστή μου οικογένεια, χαρίζονται 2 κρεββάτια, παλιά λογικά. ξύλινος σκελετος, ντυμένος με ύφασμα.

υπαρχουν και τα στρώματα αλλά δεν νομίζω να τα θέλει κάποιος. η ενημέρωση που έχω είναι ότι μεσα με τέλη της βδομάδας που έρχεται βγαίνουν πεζοδρόμιο. όποιος νομίζει, ας μου στείλει ένα μήνυμα , να έχει έτοιμο και ένα αυτοκίνητο για να φορτώσει από γλυφάδα. 

2 μέτρα ύψος χ 1 μέτρο περίπου πλάτος.

IMG-49d44ecb9ff9e9c24451f87a8df97e5a-V.jpg

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...