kstgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε Δίνεται μια κούτα με πράγματα μέσα, έχουν αξία σίγουρα,καθότι έχει 3 τροφοδοτικά τελευταία φορά δούλευαν , HDD Cases για 2.5" λάπτοπ caddys , μικροσκόπιο mustool που απλά δεν χρησιμοποείτε πλεόν,μητρική , τηλεκοντρόλ ,τροφοδοτικό bench supply 2.5A , με καλώδιο, σφραγισμένα μελάνι , θήκες για 9500 samsung καλούπια για digitizer,γενικά έχει πολύ πράγμα, που δεν μπορώ να το αριθμίσω όλο. Παραλαβή ΜΟΝΟ στο χώρο μου κοντά, είναι σε κούτα μέσα, Θεσσαλονίκη ,και ΠΡΩΤΑ , ενδιαφέρον ΕΔΏ ,και μετά ΡΜ ΟΡΟΙ. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ , ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ούτε καν με κούριερ παραλαβή από εμένα. Να είναι ενεργά μέλη και όχι 1 πόστ μόνο και μόνο για να τα πάρει. Σίγουρα σε αντικειμενική αξία κάποια μπορούν να ξεπεράσουν και τα 30-40€ ας πιάσουν τόπο τουλάχιστον. Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ.... gigabyte ga-770ta-ud3 USB3-SATA3 ΜΕ BACKPANEL. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770TA-UD3-rev-10#ov Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Χαρίζονται παλιά ΚΟΥΤΙΑ υπολογιστών περιοχή Νέας Περαμου Αττικής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geof40 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, tigergreg είπε TEL/FAX panasonic kx-fp205 λειτουργικο οταν αποθηκευτηκε με κομενο καλωδιο παροχης ρευματος και πολυ μπιχλα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Κ Με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 48 λεπτά πριν, kstgr είπε Ενδιαφέρομαι δικά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ.... gigabyte ga-770ta-ud3 USB3-SATA3 ΜΕ BACKPANEL. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770TA-UD3-rev-10#ov Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Δ ΠΜ με ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Παραλαβή σταθμός μετρό Ν. Κόσμος Καλησπέρα! Εξυπηρετεί ο Ν. Κόσμος λόγω της εργασίας μου κι ενδιαφέρομαι για το βιβλίο του Φίλιπ Ντικ. Ακολουθεί pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε Δίνεται μια κούτα με πράγματα μέσα, έχουν αξία σίγουρα,καθότι έχει 3 τροφοδοτικά τελευταία φορά δούλευαν , HDD Cases για 2.5" λάπτοπ caddys , μικροσκόπιο mustool που απλά δεν χρησιμοποείτε πλεόν,μητρική , τηλεκοντρόλ ,τροφοδοτικό bench supply 2.5A , με καλώδιο, σφραγισμένα μελάνι , θήκες για 9500 samsung καλούπια για digitizer,γενικά έχει πολύ πράγμα, που δεν μπορώ να το αριθμίσω όλο. Παραλαβή ΜΟΝΟ στο χώρο μου κοντά, είναι σε κούτα μέσα, Θεσσαλονίκη ,και ΠΡΩΤΑ , ενδιαφέρον ΕΔΏ ,και μετά ΡΜ ΟΡΟΙ. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ , ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ούτε καν με κούριερ παραλαβή από εμένα. Να είναι ενεργά μέλη και όχι 1 πόστ μόνο και μόνο για να τα πάρει. Σίγουρα σε αντικειμενική αξία κάποια μπορούν να ξεπεράσουν και τα 30-40€ ας πιάσουν τόπο τουλάχιστον. Καλημέρα ενδιαφέρομαι, στέλνω ΠΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelat Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δίνεται/χαρίζεται printer HP deskjet 9800. Λειτουργικός (με μια μικρή πατέντα - χαρτόνι στην μία κεφαλή). Εχει να χρησιμοποιηθεί πάνω από χρόνο. Παραλαβή από το χώρο μου (Παπάγου, Αθήνα). Φιλικά. Αρης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phocion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2022 στις 12:28 ΜΜ, kr0m είπε IBM 9512-AB0 15" ιντσων, πληρως λειτουργικη βορεια προαστια Αθηνων Παρέλαβα την οθόνη και ευχαριστώ πολύ τον kr0m 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται πλυντήριο ρούχων BEKO WB6004NS. Λειτουργεί κανονικά, απλά δεν στυβει πάρα πολύ καλά (μάξιμουμ αριθμός στροφών: 800). Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας. Σημείωση πως έχω ήδη ρωτήσει μια οικογένεια εδώ στην περιοχή που ίσως χρειάζονται έστω ένα τέτοιο πλυντήριο. Αν δεν το θελουν, πολύ ευχαρίστως να το πάρει κάποιος από εδώ που να το χρειάζεται. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, jethro84 είπε Καλησπέρα! Εξυπηρετεί ο Ν. Κόσμος λόγω της εργασίας μου κι ενδιαφέρομαι για το βιβλίο του Φίλιπ Ντικ. Ακολουθεί pm. Δικό σου! Στέλνω πμ. 22 ώρες πριν, Locke_John είπε Ενδιαφέρομαι για τα 2 της επάνω φωτογραφίας στο κέντρο. Μου φαίνονται τα λιγότερο "υπερφυσικά".. Μπορώ να εξυπηρετήσω παραλαμβάνοντας 2άδες και για άλλους, μιας που μένω κέντρο Αθήνας, κοντά σε μετρό, αν εξυπηρετεί άλλους ενδιαφερόμενους. Δικά σου τα 2 που επέλεξες. Στείλε μου ενα πμ για να κανονίσουμε. 23 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε ΑΘΗΝΑ Χαρίζονται βιβλία επ. φαντασίας, μικρά σε μεγέθος, ιδανικά για την παραλία ή τα τεμπέλικα μεσημέρια του καλοκαιριού. Μάξιμουμ 2 βιβλία έκαστος (παρακαλώ αναφέρετε ποια προτιμάτε στο πμ) εκτός και δεν υπάρξει ενδιαφέρον και τα πάρει ένας. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους. Παραλαβή σταθμός μετρό Ν. Κόσμος, Φιξ ή Σύνταγμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά πμ. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από Kavouromamouna λόγω συγχώνευσης 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, tigergreg είπε ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ.... gigabyte ga-770ta-ud3 USB3-SATA3 ΜΕ BACKPANEL. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770TA-UD3-rev-10#ov Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ... αν αλλάξει κάτι με την κράτηση, ενδιαφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, totomis είπε αν αλλάξει κάτι με την κράτηση, ενδιαφέρομαι... Δοθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infdi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Διαφορά καλώδια. Σε λίγες μέρες πάνε στον κάδο. Αν τυχόν ενδιαφέρεται κάποιος συνάντηση Κατσιμιδη με Καραμανλή (πίτσα φαν), Θεσσαλονίκη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση