gkatsogr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, gkatsogr είπε Roister Powerbass 200. Μετά από διακοπή ρεύματος δεν ανάβει και είναι σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση. Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να το παραλάβει μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας από τον χώρο μου. Μετά θα πάει και αυτό διακοπές στην ανακύκλωση... Περιοχή Αχαρνές! Κρατημένο για τον tasosv1. Αν δεν βρεθούμε αύριο, σας ενημερώνω! 1 1
iasonas.theo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα Δινω το παρκάρω vcr Το είχα πάει σε μάστορα για επισκευή αλλά μου είχε πει ότι έχει βλάβη και δεν συμφέρει να επισκευαστεί Λεπτομερειες για το τι ακριβώς δεν θυμάμαι Για ανταλλακτικά ή κάποιον θαραλεο που θέλει να το επισκευάσει Επικοινωνια μόνο με προσωπικό μήνυμα Παραλαβή κάπου στα ΒΠ που με εξυπηρετεί Ευχαριστω ! 7
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΔΟ.. Μονιτορ 17αρι crt SONY CPD-200EST λειτουργικη σε μετρια εξωτερικη κατασταση. Λειπει κοματι πλαστικου μπροστα χωρις να επηρεαζει λειτουργικοτητα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εως σαββατο απογευμα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΦΥΓΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από tigergreg 7
gregdel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Ola150 είπε Βόρεια Προάστια Αθηνών Λόγω σειράς προτεραιότητας και μόνο αν ενδιαφέρεται ακόμη ο Gregdel, να δούμε αν θέλει κάτι κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα να τα πάρεις όλα. Είμαι Θεσσαλονίκη. Τα πάντα όλα στον @Locke_John Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από gregdel 2
tasosv1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, gkatsogr είπε Roister Powerbass 200. Μετά από διακοπή ρεύματος δεν ανάβει και είναι σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση. Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να το παραλάβει μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας από τον χώρο μου. Μετά θα πάει και αυτό διακοπές στην ανακύκλωση... Περιοχή Αχαρνές! Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ!!!
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Thermaltake toughpower 750w ap (ΟΧΙ MODULAR) που παρουσιαζει καποια ανεβοκατεβασματα στο ρευμα υστερα απο γενικη διακοπη ρευματος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από tigergreg 5
giortsim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Thermaltake toughpower 750w ap (ΟΧΙ MODULAR) που παρουσιαζει καποια ανεβοκατεβασματα στο ρευμα υστερα απο γενικη διακοπη ρευματος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Δ ΠΜ
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) TEL/FAX panasonic kx-fp205 λειτουργικο οταν αποθηκευτηκε με κομενο καλωδιο παροχης ρευματος και πολυ μπιχλα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από tigergreg 3
Kavouromamouna Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 ΑΘΗΝΑ Χαρίζονται βιβλία επ. φαντασίας, μικρά σε μεγέθος, ιδανικά για την παραλία ή τα τεμπέλικα μεσημέρια του καλοκαιριού. Μάξιμουμ 2 βιβλία έκαστος (παρακαλώ αναφέρετε ποια προτιμάτε στο πμ) εκτός και δεν υπάρξει ενδιαφέρον και τα πάρει ένας. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους. Παραλαβή σταθμός μετρό Ν. Κόσμος, Φιξ ή Σύνταγμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά πμ. 3 1
gkatsogr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tasosv1 είπε Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ!!! Σε ευχαριστώ για την συνέπεια! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από gkatsogr 1
Locke_John Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Kavouromamouna είπε ΑΘΗΝΑ Χαρίζονται βιβλία επ. φαντασίας, μικρά σε μεγέθος, ιδανικά για την παραλία ή τα τεμπέλικα μεσημέρια του καλοκαιριού. Μάξιμουμ 2 βιβλία έκαστος (παρακαλώ αναφέρετε ποια προτιμάτε στο πμ) εκτός και δεν υπάρξει ενδιαφέρον και τα πάρει ένας. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους. Παραλαβή σταθμός μετρό Ν. Κόσμος, Φιξ ή Σύνταγμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά πμ. Ενδιαφέρομαι για τα 2 της επάνω φωτογραφίας στο κέντρο. Μου φαίνονται τα λιγότερο "υπερφυσικά".. Μπορώ να εξυπηρετήσω παραλαμβάνοντας 2άδες και για άλλους, μιας που μένω κέντρο Αθήνας, κοντά σε μετρό, αν εξυπηρετεί άλλους ενδιαφερόμενους. 2
LPFATHER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2022 στις 11:46 ΠΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη βάση κινητού για αυτοκίνητο. Φαίνεται σε καλή κατάσταση αν και έχω καιρό να την χρησιμοποιήσω Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω Δόθηκε στον @athanatos13 Στις 12/7/2022 στις 11:46 ΠΜ, LPFATHER είπε @athanatos13 Στις 12/7/2022 στις 11:46 ΠΜ, LPFATHER είπε @athanatos13 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από LPFATHER 1
ZaChris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις 20/7/2022 στις 2:34 ΜΜ, ZaChris είπε ομπρελα θαλασσης. χρηση 5 φορες μαξ. εχει 2-3 σκισιματα ο μηχανισμος ειναι πληρως λειτουργικος Παραλαβη απο Ζωγραφου ανανεωση
giortsim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Thermaltake toughpower 750w ap (ΟΧΙ MODULAR) που παρουσιαζει καποια ανεβοκατεβασματα στο ρευμα υστερα απο γενικη διακοπη ρευματος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ για το PSU 1
Dionisakos4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δίνεται μια κούτα με πράγματα μέσα, έχουν αξία σίγουρα,καθότι έχει 3 τροφοδοτικά τελευταία φορά δούλευαν , HDD Cases για 2.5" λάπτοπ caddys , μικροσκόπιο mustool που απλά δεν χρησιμοποείτε πλεόν,μητρική , τηλεκοντρόλ ,τροφοδοτικό bench supply 2.5A , με καλώδιο, σφραγισμένα μελάνι , θήκες για 9500 samsung καλούπια για digitizer,γενικά έχει πολύ πράγμα, που δεν μπορώ να το αριθμίσω όλο. Παραλαβή ΜΟΝΟ στο χώρο μου κοντά, είναι σε κούτα μέσα, Θεσσαλονίκη ,και ΠΡΩΤΑ , ενδιαφέρον ΕΔΏ ,και μετά ΡΜ ΟΡΟΙ. Να έχουν ξανά χαρίσει στο παρελθόν ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ , ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ούτε καν με κούριερ παραλαβή από εμένα. Να είναι ενεργά μέλη και όχι 1 πόστ μόνο και μόνο για να τα πάρει. Σίγουρα σε αντικειμενική αξία κάποια μπορούν να ξεπεράσουν και τα 30-40€ ας πιάσουν τόπο τουλάχιστον. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση