Kostas.karras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε χαριζω 3 χαλασμενες καρτες γραφικων, τις πηρα απο εναν φιλο μου , δοκιμαστικαν και δεν δουλεουν . και μια Motherboard , απο τον ιδιο, λειτουργουσε τελεια μεχρι εχθες που αλλαξα την ξερη θερμοαγωγημη , και επειδη ειχε ξερη παστα χαμηλα στο σοκετ. απο το καθαρισμα στραβωσα 3 - 4 πιν. θεσσαλονικη ευοσμος . δεν στελνω . πρωτα απαντηση μετα πμ. edit η μητρικη μαζι με τον Ε6400 και ψυκτρα. . Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, giortsim είπε Επαναχαρίζω τους 3 coolers για socket 478 που μου έδωσε ο αγαπητός @tigergreg Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος τις 2 ορθογώνιες ναι, θα τις ήθελα να σου πω την αλήθεια, αντε και την μεσαία αν θες να φύγουν όλα παρέα, αλλά μπορώ από τρίτη! δευτέρα, θα έχω γυρίσει αθήνα αλλά πρέπει να είμαι ως αργά 8+ κοντά ομόνοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται AiO αχρησιμοποίητη Cooler Master 360 για socket TR4 (threadripper), χωρίς τους ανεμιστήρες. https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml360-rgb-tr4/ Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη. Παραλαβή από το χώρο μου ή κάπου ανατολικά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μια ακομα ευκαρία πριν τον καδο για αυτο το midi tower Παραλαβη απο Κατω Πατήσια 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Trigger Happy είπε τις 2 ορθογώνιες ναι, θα τις ήθελα να σου πω την αλήθεια, αντε και την μεσαία αν θες να φύγουν όλα παρέα, αλλά μπορώ από τρίτη! δευτέρα, θα έχω γυρίσει αθήνα αλλά πρέπει να είμαι ως αργά 8+ κοντά ομόνοια. Την Τρίτη γύρω στις 4:30, μάλλον θα κατέβω προς Ομόνοια για δουλειά.Αν τις θέλεις ΟΛΕΣ μπορώ να στις φέρω.Στείλε ΠΜ για τα υπόλοιπα, αν τις θέλεις, να μην λερώνουμε το νήμα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από giortsim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, nvnight είπε Μια ακομα ευκαρία πριν τον καδο για αυτο το midi tower Παραλαβη απο Κατω Πατήσια Αν είναι να πάει κάδο θα το γλιτώσω, 🙂 Αν βρεθεί κάποιος άλλος παραχωρω με μεγάλη μου ευχαρίστηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, malakudi είπε Χαρίζεται AiO αχρησιμοποίητη Cooler Master 360 για socket TR4 (threadripper), χωρίς τους ανεμιστήρες. https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml360-rgb-tr4/ Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη. Παραλαβή από το χώρο μου ή κάπου ανατολικά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο. Eνδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevakoz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nvnight είπε Μια ακομα ευκαρία πριν τον καδο για αυτο το midi tower Παραλαβη απο Κατω Πατήσια αποσύρω το ενδιαφέρονμου λόγω microatx. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από stevakoz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, ZaChris είπε καλησπερα με ενδιαφερει Δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, malakudi είπε Χαρίζεται AiO αχρησιμοποίητη Cooler Master 360 για socket TR4 (threadripper), χωρίς τους ανεμιστήρες. https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml360-rgb-tr4/ Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη. Παραλαβή από το χώρο μου ή κάπου ανατολικά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο. Ενδιαφέρον κι από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 19 hours ago, Ola150 said: 2€ σε πόντους box. Ισχύει μέχρι 30/7. Αν είστε πολλοί θα το κληρώσω. Με ενδιαφέρει κι εμένα, σε περίπτωση που δεν τον έχεις δώσει ακόμα και κάνεις κλήρωση Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, nvnight είπε Μια ακομα ευκαρία πριν τον καδο για αυτο το midi tower Παραλαβη απο Κατω Πατήσια Αν είναι από τα "κοντά" , απ' αυτά που παίρνουν μέχρι micro-ATX αλλά όχι full ATX θα με ενδιέφερε και εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, DrLo είπε Αν είναι από τα "κοντά" , απ' αυτά που παίρνουν μέχρι micro-ATX αλλά όχι full ATX θα με ενδιέφερε και εμένα. 35 εκ υψος εχει, και μεσα ειναι 25x25cm οποτε ναι ειναι για microatx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StarGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ευχαριστήσω τον Ringo106 για την άριστη συναλλαγή! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από StarGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex84 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, malakudi είπε Χαρίζεται AiO αχρησιμοποίητη Cooler Master 360 για socket TR4 (threadripper), χωρίς τους ανεμιστήρες. https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml360-rgb-tr4/ Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη. Παραλαβή από το χώρο μου ή κάπου ανατολικά. Δε στέλνω με ταχυδρομείο. Ενδιαφέρομαι και εγώ Επίσης χαρίζω μηχάνημα κοιλιακων και κάθισμα αυτοκινήτου isofix chiccho. https://ibb.co/T4n8zZs https://ibb.co/KshsKP5 Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι κατά προτίμηση Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από alex84 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση