*Kopanos* Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Ο κωδικός δίνεται στον @athanatos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 10/7/2022 στις 1:45 ΜΜ, GP είπε DSL routers: Thomson TG585 v8 Philips CGA3600 conn-x Netfaster WLAN 3 Όλα πλήρη με τροφοδοτικά. DVD Writer για laptop: Toshiba Samsung SU-208GB Διαφημιστικό Powerbank 2000mAh Αντάπτορας (μόνο) φορτιστή iphone WS-068-E Κινητά με τους φορτιστές τους (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) Panasonic EB-GD92 Sony Ericsson T250i Nokia C1 Παραλαβή από Μελίσσια. Ενδιαφέρον για τα κινητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orenakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 11/7/2022 στις 1:41 ΜΜ, orenakos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω για παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους ενδιαφέρονται για πακέτα. Headset Panasonic Περιεργο πλαστικό κατσαβίδι! 3 ποδοσφαιρικά άλμπουμ Χρυσά πόμολα για πόρτες και ντουλάπια Διακόπτες και πρίζες παλαιά και νέοτερα, πλήρη και όχι 2 σακούλες με διάφορα παιχνίδια Ο @totomis παρέλαβε τους διακόπτες. Τα πόμολα κρατημένα για @Locke_John και @Crybal. Τα υπόλοιπα διαθέσιμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, marioz είπε ΧΑΡΙΖΩ Scanner 'HP SCANJET 3970' ** ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ - ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ** info: https://www.e-shop.gr/hp-scanjet-3970-p-PER.207186 Χρήσιμο για όσους ασχολούνται με αναλογική φωτογραφία μιας και διαθέτει Adapter Lid για σάρωση διαφανειών, 35mm slides και αρνητικών. Λειτουργικό σε WIN, MAC & LINUX με VueScan >> https://www.hamrick.com/vuescan/hp_scan ... nformation ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές λύσεις του VueScan >> https://alternativeto.net/software/vues ... cense=free [Θεσσαλονίκη - Κέντρο] ΔΟΘΗΚΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ θα ηθελα να παρω μερος στην κληρωση σας παρακαλω..... ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ Αν πάει κλήρωση θα ήθελα κ εγώ να πάρω μέρος, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mario_cc2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, orenakos είπε Ο @totomis παρέλαβε τους διακόπτες. Τα πόμολα κρατημένα για @Locke_John και @Crybal. Τα υπόλοιπα διαθέσιμα Πμ για τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την τόσο γενναιόδωρη προσφορά, θα ήθελα κι εγώ να πάρω μέρος στην κλήρωση, μπορεί να μην είμαι από Αθήνα αλλά έχω τον αδερφό μου στην Αγία Παρασκευή, οπότε θα μπορέσει να έρθει για παραλαβή. Αν είμαι εγώ ο τυχερός θα αξιοποιηθεί προς αντικατάσταση της ήδη υπάρχουσας από το 2007 που πλέον βγάζει ένα μικρό κιτρίνισμα στην μια γωνία. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι και εγώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το μόνιτορ 🤗🤗🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanatos13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Brainmorf είπε Deals for you μέχρι 23/07. 863361651 Χρησιμοποιήθηκε στο box. Ευχαριστώ!!! 7 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Ο κωδικός δίνεται στον @athanatos13 Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από athanatos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismagp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ Θα ήθελα να συμμετέχω στην κλήρωση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 hours ago, @11h said: εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας Δηλωνω κι εγω συμμετοχη στην κληρωση...ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas kostakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, @11h είπε Philips 200VW εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm) κλήρωση προς το τέλος της εβδομάδας παραλαβή απο Αγ. Παρασκευη (Δουκ. Πλακεντίας) ευχαριστώ Καλησπέρα,θα θελα κι εγώ να συμμετέχω στην κλήρωση και να σαι καλά για το ωραίο μόνιτορ που προσφερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση