TasSou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Στις 6/7/2022 στις 10:49 ΜΜ, SilentVoice είπε Αν παίζει YouTube Kids ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ Οι τελευταίες εκδόσεις που κοίταξα θέλουν Android 5+ και μια πιο παλιά που έβαλα μου ζητάει Update.
masteripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, papars είπε IBM ThinkCentre MT-M 8183 Το μάζεψα για αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Έχει αρκετούς σκασμένους πυκνωτές - ανάβει αλλά δεν κάνει boot. Pentium4, με 2x512Mb DDR2 RAM χωρίς δίσκο (δέχεται μόνο IDE) Περιοχή Σταυρός / Αγία Παρασκευή. Παραλλαβή μόνο από τον χώρο μου. Παρακαλώ PM και μετά αναφορά στο νήμα. Έστειλα pm... Αν κάποιος το χρειάζεται φυσικά αποσύρομαι..
mario_cc2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 2:02 ΜΜ, Haldol είπε Ενδιαφέρεται κανείς για 6-7+ κουτιά νήμα PLA (1,75mm) της GST-3D; Τα πιο πολλά σφραγισμένα. Το 'χα αγοράσει πριν καιρό αλλά δε με ικανοποιεί ποιοτικώς, οπότε δε το χρησιμοποιώ. Είναι ποιότητα τάξεως Neema, Esun, κ.λπ, δηλαδή όχι και για πολλά- πολλά Κλασική διαδικασία, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, μήνυμα μετά. Παραλαβή (εδώ είν' το δύσκολο!) από Άγ. Στέφανο, Σταμάτα, 'κει γύρω. Ενδιαφέρομαι και γω για κανενα εαν εχει περισσέψει, ευχαριστώ
XLV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, papars είπε Δύο universal remote control MX-780 με μπαταρίες που έχουν βγάλει ζουμιά ... https://www.urc-automation.com/product/mx-780/ Από ότι κατάλαβα από το παραπάνω λινκ θέλουν δικό τους δέκτη και τρόπο προγραμματισμού. Είναι πολύ ποιοτικά σαν κατασκευή. Παραλαβή από Σταυρό / Αγία Παρασκευή. PM και μετά εδώ. Αν δεν τα ζητήσει κάποιο άλλο μέλος, έχουν ενδιαφέρουσες λειτουργίες, θα τα ήθελα, στέλνω ΠΜ.
SilentVoice Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, TasSou είπε Οι τελευταίες εκδόσεις που κοίταξα θέλουν Android 5+ και μια πιο παλιά που έβαλα μου ζητάει Update. Σε ευχαριστω για την ενημέρωησ.Το πολύ πολύ να περάσω παιδικά βιντεάκια κατεβασμένα τότε. Περιοχή που βρίσκεσαι; Εχω στείλει πμ.
SilentVoice Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 @TasSou Σε ευχαριστώ δημόσια για το τάμπλετ και για την εξυπηρετήση που έκανες και το έφερες στον χώρο μου! Να είσαι καλά! 1
jefm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 10/7/2022 στις 11:44 ΠΜ, papars είπε Δύο universal remote control MX-780 με μπαταρίες που έχουν βγάλει ζουμιά ... https://www.urc-automation.com/product/mx-780/ Από ότι κατάλαβα από το παραπάνω λινκ θέλουν δικό τους δέκτη και τρόπο προγραμματισμού. Είναι πολύ ποιοτικά σαν κατασκευή. Παραλαβή από Σταυρό / Αγία Παρασκευή. PM και μετά εδώ. Καλημέρα, με ενδιαφέρει ένα, έστειλα και πμ
*Kopanos* Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. 2
orenakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Χαρίζονται τα παρακάτω για παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους ενδιαφέρονται για πακέτα. Headset Panasonic Περιεργο πλαστικό κατσαβίδι! 3 ποδοσφαιρικά άλμπουμ Χρυσά πόμολα για πόρτες και ντουλάπια Διακόπτες και πρίζες παλαιά και νέοτερα, πλήρη και όχι 2 σακούλες με διάφορα παιχνίδια 9
Crybal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, orenakos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω για παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους ενδιαφέρονται για πακέτα. Headset Panasonic Περιεργο πλαστικό κατσαβίδι! 3 ποδοσφαιρικά άλμπουμ Χρυσά πόμολα για πόρτες και ντουλάπια Διακόπτες και πρίζες παλαιά και νέοτερα, πλήρη και όχι 2 σακούλες με διάφορα παιχνίδια Πμ για πομολα
VarDerSar86 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Crybal είπε Πμ για πομολα Πμ για παιχνίδι,εργαλείο,τα αλμπουμ
Ser_nikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τον κωδικό 🤗
VarDerSar86 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, orenakos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω για παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους ενδιαφέρονται για πακέτα. Headset Panasonic Περιεργο πλαστικό κατσαβίδι! 3 ποδοσφαιρικά άλμπουμ Χρυσά πόμολα για πόρτες και ντουλάπια Διακόπτες και πρίζες παλαιά και νέοτερα, πλήρη και όχι 2 σακούλες με διάφορα παιχνίδια Παιχνιδια,αλμπουμ,εργαλείο ΠΜ
AMDAKIAS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 4:08 ΜΜ, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, ______ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ για τον AMDAKIAS____ Δίνεται (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) φριτέζα σε 100% λειτουργική κατάσταση Εξωτερικές διαστάσεις ~ Μ35ΧΠ25ΧΥ25 εκ. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθεί με σκοπό το χρηματικό κέρδος από όποιον την παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα αυθαίρετης επιλογής παραλήπτη Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο @1insomnia για την φριτεζα!!!!! 1
masteripper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο @papars για το IBM μηχανάκι...ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση