Jedi35 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, circadian είπε χαρίζεται κωδικός deals for you που λήγει σήμερα. έχει χρήση μόνο σε box. Καλησπερα θα τον ηθελα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, circadian είπε χαρίζεται κωδικός deals for you που λήγει σήμερα. έχει χρήση μόνο σε box. Και εγώ για την shell. 18 λεπτά πριν, circadian είπε χαρίζεται κωδικός deals for you που λήγει σήμερα. έχει χρήση μόνο σε box. Και εγώ για την shell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κουτι παλιο σιμπιζακι SUPER ATX με 4 πτυσομενες πατουσες σε καλη κατασταση.Εχει επανω 3 drive (dvdr-cdrw-dvdrw multi) KAI flopy συν ενα τροφοδοτικο 350w αγνωστης λειτουργιας. Ειναι λιγο βαριας κατασκευης. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ!!! Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, red66phone είπε ενδιαφέρομαι εγώ από Αθήνα, σε ποια περιοχή μπορείτε συνάντηση ? (αν ταιριάξει τελικά..) ευχαριστώ είναι η ορκωμοσία του αδερφού μου τη Δευτέρα, δεν ξέρω σίγουρα πού θα γίνει ακόμα. Αλλά θα περάσω από Καλλιθέα για μια άλλη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κουτι παλιο σιμπιζακι SUPER ATX με 4 πτυσομενες πατουσες σε καλη κατασταση.Εχει επανω 3 drive (dvdr-cdrw-dvdrw multi) KAI flopy συν ενα τροφοδοτικο 350w αγνωστης λειτουργιας. Ειναι λιγο βαριας κατασκευης. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ!!! Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Εκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου, ἐάν καί ἐφοσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα τα πραγματάκια απο τον @doubt και τον ευχαριστώ. Το μικρό ασύρματο ποντικάκι δεν κάθεται καλά στο χέρι μου λόγω μεγέθους και αν κάποιος το θέλει είναι δικό του, αρκεί να περάσει από το σπίτι μέχρι αύριο απόγευμα. Αλλιώς από Οκτώβρη!!! YΓ με την ευκαιρία βρήκα και άλλο ένα ίδιου μεγέθους (μικρό) που επίσης δεν με βολέυει. Δίνεται και αυτό με τις ίδιες χρονικές προϋποθέσεις. Αν τα θέλει και τα δύο ένας κανένα πρόβλημα. Και τα δύο είναι πλήρως λειτουργικά. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από MessengerOfGood 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Jedi35 είπε Καλησπερα θα τον ηθελα ευχαριστω Χρηση σε aegean ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Κωδικός Deals For You : 671331983 Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά και ισχύει μέχρι 20 Ιουλίου. Καλές αγορές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στις 6/7/2022 στις 3:07 ΜΜ, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Νικητής ο μεγας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Errik είπε Εχω λίγο πιεσμένο πρόγραμμα και δεν θέλω να βάζω κόσμο να παιδεύεται! Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιος που να βολεύεται στην Πάτρα πιο εύκολα, μπορούμε να το κανονίσουμε αν βγαινει σχετικά εύκολα και τυχαίνει να είμαστε κοντά! 5 ώρες πριν, red66phone είπε ενδιαφέρομαι εγώ από Αθήνα, σε ποια περιοχή μπορείτε συνάντηση ? (αν ταιριάξει τελικά..) ευχαριστώ Εγώ θα είμαι στο Γεωπονικό πρωινές ώρες τη Δευτέρα αλλά μπορώ να περάσω κι από γύρω περιοχές (Αιγάλεω, Περιστέρι). Αν μπορείτε κι εσείς στείλτε μου pm πόσους θέλετε να πάω να πάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Brainmorf είπε Κωδικός Deals For You : 671331983 Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά και ισχύει μέχρι 20 Ιουλίου. Καλές αγορές Καλημέρα το χρησιμοποίησα για Everest και και shell thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red66phone Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, staman007 είπε Εγώ θα είμαι στο Γεωπονικό πρωινές ώρες τη Δευτέρα αλλά μπορώ να περάσω κι από γύρω περιοχές (Αιγάλεω, Περιστέρι). Αν μπορείτε κι εσείς στείλτε μου pm πόσους θέλετε να πάω να πάρω. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Κωδικός deals4you που λήγει σήμερα. Έχει χρησιμοποιηθεί σε box, goodys και shell για πλύσιμο αυτοκινήτου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Να ευχαριστήσω τον @gtso για την κάρτα γραφικών και τον @XLV που μου την έφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είμαι εντελώς άσχετα με αυτές τις περιοχές και γενικά είμαι γραφείο 8-7 οπότε αποσύρω το ενδιαφέρον, οπως είπα δεν εχει νόημα να παιδεύω κόσμο. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια, το εκτιμώ. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Errik 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση