XLV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 4/7/2022 στις 8:22 ΜΜ, gtso είπε Καλησπέρα. Χαρίζονται τα κάτωθι αντικείμενα: 1. Αποκωδικοποιητής novabox 831 HD 2. Πολυμηχάνημα canon mp560 λειτουργεί μόνο το scanner. 3.Συστημα εκμαθησης 33 γλωσσών 4. DVD FU άγνωστης λειτουργικής κατάστασης 5.Διαφορα ποντίκια 6. Τροχήλατη βάση tower με ένα από τα 5 ροδάκια να λείπει χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα 7. Θήκες tablet 7 7 8" 8.Καρτες AGP: ASUS AX800 PRO 256, ASUS A9800XT 256, GEFORCE 6200, και μια PCI-X ATO3450HD 512. 9.Τσαντακι μηχανής Επικοινωνία με πμ, παραλαβή από το χώρο μου πλατεία Κολιατσου. Δίνονται μόνο ως πακέτο. Ευχαριστώ τον @gtso για τα αντικείμενα. Τα #3,5,6 πάνε στον @tigergreg , η PCI-E ATi3450HD 512 στον @giortsim , εγώ κρατώ τον αποκωδικοποιητή novabox 831 HD και τις AGP κάρτες, τα υπόλοιπα χαρίζονται ξανα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanatos13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Ενδιαφέρομαι κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ. Χαρίζεται tablet TurboX Breeze III Είναι λειτουργικό αλλά παρωχημένο τεχνολογικά οπότε είναι για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις. Θα δοθεί σκέτο. Χρειάζεται φορτιστή 5V 2.0A και σύνδεση με καλώδιο microUSB. Youtube specs video Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από TasSou 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ 😁😁😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, TasSou είπε Χαιρετώ. Χαρίζεται tablet TurboX Breeze III Είναι λειτουργικό αλλά παρωχημένο τεχνολογικά οπότε είναι για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις. Θα δοθεί σκέτο. Χρειάζεται φορτιστή 5V 2.0A και σύνδεση με καλώδιο microUSB. Youtube specs video Αν παίζει YouTube Kids ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ πολύ Αλέξη alexc για το Zalman case. Πολύ ωραίο, ότι έψαχνα. Πολύ εξυπηρετικός και συνεννοήσιμος. Τιμή για το forum τέτοια άτομα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στις 4/7/2022 στις 8:22 ΜΜ, gtso είπε Χαρίζονται τα κάτωθι αντικείμενα: Ευχαριστω κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Καλημέρα. Επαναφέρω το παρακάτω χάρισμα, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάνεις. Αθλητικά μπασκετικα παπούτσια, και ουρά 53 1/3, αφορετα λόγω λάθος παραγγελιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 @pantelikas @kstgr @frantan Παρέλαβα τα πραγματάκια από Θεσσαλονίκη κι ευχαριστώ πολύ. Ούτε η FedEx δεν τα κάνει αυτά. Μου δόθηκαν και 1-2 adapter για σούκο κι ένα φωτάκι μπαταρίας με διακόπτη on/off τα οποία δεν τα είχα ζητήσει. Αν τα θέλει κάποιος άλλος ας στείλει να δούμε τι μπορεί να γίνει. (Το κάτω μόνο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Doubt είπε @pantelikas @kstgr @frantan Παρέλαβα τα πραγματάκια από Θεσσαλονίκη κι ευχαριστώ πολύ. Ούτε η FedEx δεν τα κάνει αυτά. Μου δόθηκαν και 1-2 adapter για σούκο κι ένα φωτάκι μπαταρίας με διακόπτη on/off τα οποία δεν τα είχα ζητήσει. Αν τα θέλει κάποιος άλλος ας στείλει να δούμε τι μπορεί να γίνει. (Το κάτω μόνο) AKYΡΟ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, paniti είπε Χαρίζονται 40 κάψουλες για μηχανή Nespresso (1ης γενιάς) με ημερομηνία λήξης 17/07/2022 (λήγουν σε 11 μέρες), σφραγισμένες στα κουτιά τους. Μήνυμα πρώτα εδώ. Προτεραιότητα σε μέλη που χαρίζουν και αυτά. Περιοχή: Πάτρα 17 ώρες πριν, Errik είπε Με ενδιαφέρουν! Αλλά είμαι Αθήνα οπότε καλύτερα κάποιος πατρινός. Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Αθήνα, μπορώ να τις πάρω και να τις φέρω τη Δευτέρα. Εγώ δε θέλω καμία, απλά δε βλέπω κίνηση και λέω να εξυπηρετήσω 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Εχω λίγο πιεσμένο πρόγραμμα και δεν θέλω να βάζω κόσμο να παιδεύεται! Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιος που να βολεύεται στην Πάτρα πιο εύκολα, μπορούμε να το κανονίσουμε αν βγαινει σχετικά εύκολα και τυχαίνει να είμαστε κοντά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paniti Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Errik είπε Εχω λίγο πιεσμένο πρόγραμμα και δεν θέλω να βάζω κόσμο να παιδεύεται! Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιος που να βολεύεται στην Πάτρα πιο εύκολα, μπορούμε να το κανονίσουμε αν βγαινει σχετικά εύκολα και τυχαίνει να είμαστε κοντά! Αν το κανονίσετε μεταξύ σας εγώ τις δίνω και σήμερα αν χρειαστεί. Συνεννοηθείτε αν θέλετε και πείτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red66phone Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, staman007 είπε Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Αθήνα, μπορώ να τις πάρω και να τις φέρω τη Δευτέρα. Εγώ δε θέλω καμία, απλά δε βλέπω κίνηση και λέω να εξυπηρετήσω ενδιαφέρομαι εγώ από Αθήνα, σε ποια περιοχή μπορείτε συνάντηση ? (αν ταιριάξει τελικά..) ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
circadian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 χαρίζεται κωδικός deals for you που λήγει σήμερα. έχει χρήση μόνο σε box. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση