Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ξανα σε όλο το group!Δινω το εξής αυθεντικό καλώδιο apple…(ούτε καν θυμάμαι πως έφτασε στα χέρια μου)Λειτουργικότατο 100% πιθανότατα από macbook αλλά λειτουργει σε όλες τις συσκευές apple!Παραλαβή από τον χώρο μου ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι…δεν στέλνω παιδια συγνωμη….Ο πρωτος που θα στείλει δικό του…μετά επιλαχόντες 

DD3919CE-A4CD-4CA1-B3AA-2B0063B81D3B.jpeg

• Like 5
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/7/2022 στις 10:35 ΠΜ, tigergreg είπε

2  HAWAIAN  SHIRT  κοντομανικα  πουκαμισα   ολοκαινουργια  βαμβακερα

που  αγορασα  απο  σχετικο  σαιτ   σε  προσφορα   αλλα   ξεκαθαρα   απο

κινεζους  απατεωνες  που  αλλα  διαφημιζουν   και  αλλα  στελνουν.

Κοντολογις  τα  παραγγειλα  7XL   και   αν  και  το  γραφουν  αυτο   δεν

ειναι   παρα   XL  H  2XL  το  πολυ.

Εχουν  το  ιδιο  μοτιβο  λουλουδιων   σε  διαφορετικο  χρωμα.

Πολυ  ωραια  για  βραδυνη  εξοδο.

1.ΜΠΛΕ  ΜΕ  ΓΑΛΑΖΙΑ  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

2.ΜΠΛΕ  Η  ΜΑΥΡΟ  ΜΕ  ΚΙΤΡΙΝΑ  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

100_6491.JPG.9a0a5e94e1eb0193f483554ad8fd8e3e.JPG

100_6488.JPG.d93f08abde3d577b2ce021e387812b52.JPG

Παραλαβη   το  γρηγοροτερο   δυνατον   ΜΟΝΟΝ  απο  την  εδρα  μου  πισω  απο  το

εφετειο   αθηνας.

ΕΝΑ  ΤΕΜΑΧΙΟ  Ο  ΚΑΘΕΝΑΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Στειλτε  αμεσα  πμ   εφοσον   ποσταρετε   εδω.

ΔΟΘΗΚΑΝ...

Παρέλαβα τα 2 πουκάμισα και 1 ανεμηστηράκι και ευχαριστώ θερμά !

Όπως ακριβώς τα γράφεις (αφού τα δοκίμασα),
με τα μπλε πρέπει να είναι xl και με τα κίτρινα 2xl, αν και γράφουν και τα 2 "7XL"

Spoiler

κι αν στείλεις κανα μέιλ, θα πάρεις καμιά απάντηση του στιλ : “7xl”是我们的品牌名称 !! 😅

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

Καλησπερα ξανα σε όλο το group!Δινω το εξής αυθεντικό καλώδιο apple…(ούτε καν θυμάμαι πως έφτασε στα χέρια μου)Λειτουργικότατο 100% πιθανότατα από macbook αλλά λειτουργει σε όλες τις συσκευές apple!Παραλαβή από τον χώρο μου ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι…δεν στέλνω παιδια συγνωμη….Ο πρωτος που θα στείλει δικό του…μετά επιλαχόντες 

DD3919CE-A4CD-4CA1-B3AA-2B0063B81D3B.jpeg

με ενδιαφερει 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους! Ηχειακια Logitech(λίγο ταλαιπωρημένα αλλά 100% λειτουργικά,-σηκώνουν το σπίτι στο πόδι!)

και ποντίκι σε καλή κατασταση λειτουργικότατο για gaming η σερφάρισμα!

πμ ,παλι οποίος στείλει πρωτος θα λάβει μυνημα πρωτος και αν δεν κάτσει επιλαχόντες!Παραλαβη αυστηρά από ΠΑΛΗΝΝΗ Αττικης η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ.

289D3002-DE4F-4728-9771-65CE36A82322.jpeg

C1670BE5-7EAD-40D9-BA86-CCE0E34CE332.jpeg

καλησπέρα σας θα με ενδιέφεραν τα ηχειάκια της logitech, σας στέλνω προσωπικό μήνυμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panagossss13 είπε

καλησπέρα σας θα με ενδιέφεραν τα ηχειάκια της logitech, σας στέλνω προσωπικό μήνυμα

Έχουν φυγει αδερφε

Δημοσ.

Χαρίζεται κωδικός box

AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! 

Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ.

• Like 5
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Χαρίζεται κωδικός box

AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! 

Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ.

Δηλώνω ενδιαφέρον!! 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Χαρίζεται κωδικός box

Ενδιαφέρομαι !

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Χαρίζεται κωδικός box

Ενδιαφέρομαι κι εγω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται 40 κάψουλες για μηχανή Nespresso (1ης γενιάς) με ημερομηνία λήξης 17/07/2022 (λήγουν σε 11 μέρες), σφραγισμένες στα κουτιά τους. 

Μήνυμα πρώτα εδώ. Προτεραιότητα σε μέλη που χαρίζουν και αυτά.

Περιοχή: Πάτρα indonesia2.jpeg.e1a0b086183fbaf0e8da24a39ebe070d.jpegindonesia1.jpeg.c9111eadb6dda6fca9a4a1300873e0cd.jpeg

Δόθηκαν στον @red66phone. Να ευχαριστήσω τον @staman007 που ανέλαβε να τις μεταφέρει Αθήνα!

Επεξ/σία από paniti
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφέρουν! Αλλά είμαι Αθήνα οπότε καλύτερα κάποιος πατρινός. 

Επεξ/σία από Errik
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, georgios65 είπε

Καλησπέρα σας.

Θέλω καί δημοσίως νά εὐχαριστήσω τόν VarDerSar86 γιά τό πληκτρολόγιο πού μοῦ χάρισε. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε μου.

Η χαρα είναι όλη δική μου!!!Μεγια!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται διαχειριστής καλωδίων ,μου είχαν χαρίσει 2 και εν τέλει ο ένας έμεινε και κάθεται τζάμπα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά  να μου στείλει πμ. Περιοχή Ζωγράφου.

Επεξ/σία από Liako25
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...