VarDerSar86 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπερα ξανα σε όλο το group!Δινω το εξής αυθεντικό καλώδιο apple…(ούτε καν θυμάμαι πως έφτασε στα χέρια μου)Λειτουργικότατο 100% πιθανότατα από macbook αλλά λειτουργει σε όλες τις συσκευές apple!Παραλαβή από τον χώρο μου ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι…δεν στέλνω παιδια συγνωμη….Ο πρωτος που θα στείλει δικό του…μετά επιλαχόντες 5
SoullessRider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 3/7/2022 στις 10:35 ΠΜ, tigergreg είπε 2 HAWAIAN SHIRT κοντομανικα πουκαμισα ολοκαινουργια βαμβακερα που αγορασα απο σχετικο σαιτ σε προσφορα αλλα ξεκαθαρα απο κινεζους απατεωνες που αλλα διαφημιζουν και αλλα στελνουν. Κοντολογις τα παραγγειλα 7XL και αν και το γραφουν αυτο δεν ειναι παρα XL H 2XL το πολυ. Εχουν το ιδιο μοτιβο λουλουδιων σε διαφορετικο χρωμα. Πολυ ωραια για βραδυνη εξοδο. 1.ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 2.ΜΠΛΕ Η ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Στειλτε αμεσα πμ εφοσον ποσταρετε εδω. ΔΟΘΗΚΑΝ... Παρέλαβα τα 2 πουκάμισα και 1 ανεμηστηράκι και ευχαριστώ θερμά ! Όπως ακριβώς τα γράφεις (αφού τα δοκίμασα), με τα μπλε πρέπει να είναι xl και με τα κίτρινα 2xl, αν και γράφουν και τα 2 "7XL" Spoiler κι αν στείλεις κανα μέιλ, θα πάρεις καμιά απάντηση του στιλ : “7xl”是我们的品牌名称 !! 😅 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε Καλησπερα ξανα σε όλο το group!Δινω το εξής αυθεντικό καλώδιο apple…(ούτε καν θυμάμαι πως έφτασε στα χέρια μου)Λειτουργικότατο 100% πιθανότατα από macbook αλλά λειτουργει σε όλες τις συσκευές apple!Παραλαβή από τον χώρο μου ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι…δεν στέλνω παιδια συγνωμη….Ο πρωτος που θα στείλει δικό του…μετά επιλαχόντες με ενδιαφερει
panagossss13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε Γεια και χαρα σε όλους! Ηχειακια Logitech(λίγο ταλαιπωρημένα αλλά 100% λειτουργικά,-σηκώνουν το σπίτι στο πόδι!) και ποντίκι σε καλή κατασταση λειτουργικότατο για gaming η σερφάρισμα! πμ ,παλι οποίος στείλει πρωτος θα λάβει μυνημα πρωτος και αν δεν κάτσει επιλαχόντες!Παραλαβη αυστηρά από ΠΑΛΗΝΝΗ Αττικης η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ. καλησπέρα σας θα με ενδιέφεραν τα ηχειάκια της logitech, σας στέλνω προσωπικό μήνυμα
VarDerSar86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, panagossss13 είπε καλησπέρα σας θα με ενδιέφεραν τα ηχειάκια της logitech, σας στέλνω προσωπικό μήνυμα Έχουν φυγει αδερφε
*Kopanos* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. 5
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Δηλώνω ενδιαφέρον!!
blueangel3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Ενδιαφέρομαι !
MEGAS3250 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! Ποστ εδώ και αν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αύριο το βράδυ. Ενδιαφέρομαι κι εγω!
paniti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 40 κάψουλες για μηχανή Nespresso (1ης γενιάς) με ημερομηνία λήξης 17/07/2022 (λήγουν σε 11 μέρες), σφραγισμένες στα κουτιά τους. Μήνυμα πρώτα εδώ. Προτεραιότητα σε μέλη που χαρίζουν και αυτά. Περιοχή: Πάτρα Δόθηκαν στον @red66phone. Να ευχαριστήσω τον @staman007 που ανέλαβε να τις μεταφέρει Αθήνα! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από paniti 7
Errik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρουν! Αλλά είμαι Αθήνα οπότε καλύτερα κάποιος πατρινός. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Errik
georgios65 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας. Θέλω καί δημοσίως νά εὐχαριστήσω τόν VarDerSar86 γιά τό πληκτρολόγιο πού μοῦ χάρισε. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε μου. 1
VarDerSar86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θέλω καί δημοσίως νά εὐχαριστήσω τόν VarDerSar86 γιά τό πληκτρολόγιο πού μοῦ χάρισε. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε μου. Η χαρα είναι όλη δική μου!!!Μεγια! 1
Doubt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 @orenakos Ευχαριστώ πολύ. @MessengerOfGood Να ετοιμάζεται. Spoiler 1
Liako25 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται διαχειριστής καλωδίων ,μου είχαν χαρίσει 2 και εν τέλει ο ένας έμεινε και κάθεται τζάμπα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά να μου στείλει πμ. Περιοχή Ζωγράφου. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Liako25 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση