blueangel3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, staman007 είπε Έχω κι εγώ έναν, αν τον θέλει κάποιος ας στείλει εδώ. Ενδιαφέρομαι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, blueangel3 είπε Ενδιαφέρομαι ! Στον έστειλα, καλά ψώνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Συγχαρητήρια για την κίνηση. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον, για αναβάθμιση παρόμοιοιας motherboard με 2x4GB ram, η για να φτιάξω νέο PC. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται κωδικός για Discord Nitro 3 μηνών. Είναι ΜΟΝΟ για νέα accounts, μέσω XBOX Gamepass Ultimate. Λογικά με το link που μου δίνει θα γίνει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atux_null Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 2 μνήμες RAM (laptop) 1GB & 2GB αντίστοιχα. Παραλαβή από μετρό Περιστέρι, Ανθούπολης ή Άγ. Αντώνιο, Περιστέρι, απογεύματα μετά τις 16:30. Post εδώ & PM Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από atux_null 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, atux_null είπε Χαρίζονται 2 μνήμες RAM (laptop) 1GB & 2GB αντίστοιχα. Παραλαβή από μετρό Ανθούπολης ή Άγ. Αντώνιο, Περιστέρι, απογεύματα μετά τις 16:30. Post εδώ & PM ενδιαφέρομαι και για τις 2, αλλιώς έστω μόνο την 2άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 29/6/2022 στις 12:39 ΜΜ, pananton είπε Χαρίζονται 2 routers. Και τα δυο παίζανε με vodafone. Το ένα είναι ένα oxygen multigateway και το άλλο ένα κλασικό zte h267a. Υποθέτω το πρώτο είναι κάποιας αξίας και το είχα με σύνδεση 4g. Δίνονται και τα δυο πακέτο (λειτουργικά) και θα τα κρατήσω για καμία βδομάδα… μετά πέταμα γιατί μου πιάνουν χώρο. περιοχή κλπ με προσωπικό μήνυμα… Παρέλαβα και ευχαριστώ τον φίλτατο Παναγιώτη @pananton. Θα προσπαθήσω μήπως κάνω κάτι μαζί του και αν δεν τα καταφέρω θα το ξαναχαρίσω εδώ. Το ΖΤΕ θα πάει στον @_Biohazard_ που το ζήτησε και βρισκόμαστε ήδη σε συνεννόηση για παραλαβή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 3/7/2022 στις 10:30 ΠΜ, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Ωραίος. Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον, μήπως κάνω επιτέλους αναβάθμιση ετών στο pc μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orenakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Θα προτιμηθούν άτομα με ενδιαφέρον για πολλαπλά κομμάτια. Επιγραμματικά πρόκειται για cd με παλαιούς drivers κοκ, παλαιες μητρικές με τους επεξεργαστές τους και σποτάκι οροφής. EDIT: Προσθήκες 1 τευχος του automobile quarterly αδειο κουτι της FX5200 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από orenakos προσθηκη 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, orenakos είπε Καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Θα προτιμηθούν άτομα με ενδιαφέρον για πολλαπλά κομμάτια. Επιγραμματικά πρόκειται για cd με παλαιούς drivers κοκ, παλαιες μητρικές με τους επεξεργαστές τους και σποτάκι οροφής. EDIT: Προσθήκες 1 τευχος του automobile quarterly αδειο κουτι της FX5200 Ενδιαφέρομαι για τις παλιές μητρικές και CPUs. Στέλνω ΠΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Deals for you : 187736933 Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά και ισχύει μέχρι 12/07. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, orenakos είπε Καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Παραλαβή από μετρό Ηλιούπολης. Θα προτιμηθούν άτομα με ενδιαφέρον για πολλαπλά κομμάτια. 2 μητρικές ίσως...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται κουπόνι σκρουτζ 5€. Λήγει αύριο 19 λεπτά πριν, lefstef είπε Χαρίζεται κουπόνι σκρουτζ 5€. Λήγει αύριο Έκανα λάθος, το έχει στα ψιλά γράμματα ότι δεν μεταβιβαζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OrestisAr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, lefstef είπε Χαρίζεται κουπόνι σκρουτζ 5€. Λήγει αύριο να στειλω πμ, ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Brainmorf είπε Deals for you : 187736933 Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά και ισχύει μέχρι 12/07. Τον θέλω για shell. απλά όταν ποστάρεται σε κοινή θέα δεν ξέρεις αν πας και είναι χρησιμοποιημένος, άρα είναι λίγο άχρηστος. Μπορείς να τον δίνεις με μνμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση