giortsim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Δηλώνω ενδιαφέρον.
Locke_John Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μετά από παραχώρηση του @Panagiotis79 ,ο κωδικός Adidas, -35%, έως 08 Ιουλίου, διαθέσιμος και πάλι. 2
staman007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Locke_John είπε Μετά από παραχώρηση του @Panagiotis79 ,ο κωδικός Adidas, -35%, έως 08 Ιουλίου, διαθέσιμος και πάλι. Έχω κι εγώ έναν, αν τον θέλει κάποιος ας στείλει εδώ. 2
VarDerSar86 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, staman007 είπε Έχω κι εγώ έναν, αν τον θέλει κάποιος ας στείλει εδώ. Ξέρουμε γιατί είδους αγορές είναι;;;Ρωτάω αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στα Σπατα στο εκπτωτικό χωριο
staman007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, staman007 είπε Έχω κι εγώ έναν, αν τον θέλει κάποιος ας στείλει εδώ. Λάθος, εμένα δεν είναι -35%. Είναι 15€ έκπτωση για αγορές άνω των 60€ aka 25% για κάτι που κάνει ακριβώς 60€ Το δικό μου κουπόνι είναι για αγορές στο adidas.gr ή στο adidas app. Δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και δε συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις/προσφορές.
Tsino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Χαρίζεται σφραγσμένο στο κουτί του αχρησιμοποίητο. Post εδω και μετά PM. Παραλαβή από Παιανία 9 1
VarDerSar86 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Tsino είπε Χαρίζεται σφραγσμένο στο κουτί του αχρησιμοποίητο. Post εδω και μετά PM. Παραλαβή από Παιανία Πμ ενδιαφερομαι
XLV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, Tsino είπε Χαρίζεται σφραγσμένο στο κουτί του αχρησιμοποίητο. Post εδω και μετά PM. Παραλαβή από Παιανία Ενδιαφέρομαι και εγώ, ΠΜ εστάλη. 1
mezzanine Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Έχεις pm!
blackhill66 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Με ενδιαφερει και εμενα σε ευχαριστω.
navger Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Tsino είπε Χαρίζεται σφραγσμένο στο κουτί του αχρησιμοποίητο. Post εδω και μετά PM. Παραλαβή από Παιανία Pm
Locke_John Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Επίσης ενδιαφερόμενος. Μπράβο, όπου κ αν καταλήξει.
billys7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Καλησπέρα. Αν δεν έχει δοθεί θα ενδιέφερε και εμένα.
x_revenge Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Καλησπερα, θα ηθελα να δηλωσω και εγω ενδιαφερον εκ μερους των γονιων μου αν επιτρεπεται, αν οχι δεν υπαρχει προβλημα. Πολυ ωραιο δωρο!
Πανος999 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Μπραβο σου οπου κ να καταληξει!! Ενδιαφερομαι κ εγω αν θες καθως πρεπει να ξεκινησω να στησω ενα pc της μικρης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση