AMDAKIAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη ΄Στέλνω p.m 1
Panagiotis79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Πμ 28 λεπτά πριν, tsiv είπε Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Panagiotis79
gregdel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, paylidis είπε Ναι φιλε σου Στέλνω πμ αλλον έναν παιδιά έχω PM Ευχαριστώ @paylidis για τον κωδικό Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από gregdel 1
Fanistop Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Ενδιαφέρομαι ΠΜ
lefstef Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη με ενδιαφέρει
tasosv1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Pm
e-tic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Ενδιαφέρομαι και εγώ. Στέλνω πμ.
Infotech.Gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Καλημέρα! καταρχάς συγχαρητήρια για την κίνηση! Θα ήθελα να το ζητήσω και εγώ με τη σειρά μου. Σας στέλνω PM (λογικά θα έχετε μπόλικες προτάσεις)
_Biohazard_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Με ενδιαφέρει κι εμένα, pm 1
mikegad Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Μπράβο ρε μάγκα...ωραίος Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον. Διευκρινίζω μόνο πως δεν είμαι από την περιοχή, αλλά αν είμαι ο τυχερός, μπορώ να στείλω κάποιον άλλον ή στη χειρότερη κουριερ
frantan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Καλησπερα δηλωνω κ εγω οτι μ ενδιαφερει το σετακι ευχαριστω
dess Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Με ενδιαφέρει, έστειλα pm, ευχαριστώ!
stevakoz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη δηλώνω και γω ενδιαφέρον στελνω πμ!
geoz57 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Καλησπέρα! Θα με ενδιέφερε και εμένα , στέλνω προσωπικό μήνυμα
1insomnia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζεται τούμπανο σετάκι που αποτελείται από... Motherboard Intel με HDMI, Spdif, USB3, 5 sata CPU Intel I5 2400 με ψύκτρα + 1 ακόμα ψύκτρα Ram 8 Gb DDR 3 Όταν έκανα αναβάθμιση και βγήκαν λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όροι & Προυποθέσεις... αν δεν συμφωνείτε μην ασχολείστε Τα δίνω όπου θέλω, δεν κρατάω σειρά, προτεραιότητα σε αυτούς που έχω πάρει κάτι. Παρακολουθείτε το νήμα και θα δείτε που θα δοθούν, θα το γράψω. Μην περιμένετε προσωπική ενημέρωση Παραλαβή από Νίκαια ή Νέα Σμύρνη Καλησπέρα, ας δηλώσω κι εγώ ενδιαφέρον... (ποτέ δεν ξέρεις... κι αν μου τύχει?...) Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση