haris_216 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Στις 27/6/2022 στις 5:29 ΜΜ, e-tic είπε Πρίν αρκετό καιρό είχα πάρει απο τον @tigergreg ένα Ricoh Fax 2100L το οποίο και έδωσα σε ένα σχολείο προς αντικατάσταση του παλιού τους που χάλασε. Αυτές τις μέρες με ρώτησαν αν θέλω να το πάρω πίσω και μου το έδωσαν όπως ακριβώς τους το είχα δώσει (με λίγο παραπάνω σκόνη) οπότε και αμφιβάλλω αν το χρησιμοποίησαν καθόλου. https://ibb.co/mRmJ6w0 Ταυ με μοιρογνωμόνιο. Δεν έχει σπασίματα, απλά θέλει καθάρισμα. https://ibb.co/QQLsBFK Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Σταύρο για τον χάρακα με το μοιρογνωμόνιο. Αλλά κυρίως για την καλή του διάθεση και την ευελιξία του στον ορισμό του ραντεβού. Ευχαριστώ πολύ. 1
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε παλι... KINGSTON 2X1GB KVR667D2N5/1G BLUE Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από tigergreg 3
XLV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παμε παλι... KINGSTON 2X1GB KVR667D2N5/1G BLUE Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ. Αν δεν τις ζητήσει κάποιος άλλος, θα τις ήθελα τις μνήμες, όπως και τις 2Χ1GB ADATA DDR2 800 AD2U800B1G6-S και τις 2Χ512ΜΒ TRANSCEND DDR400 2,5-3-3 . Στέλνω ΠΜ. Στις 27/6/2022 στις 6:50 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Συνεχίζει η εκκαθάριση και έχουμε Πληκτρολόγιο WD media center μάλλον @MessengerOfGood CD / DVD rw IDE άγνωστης λειτουργίας ήταν στα πράγματα του πατέρα μου @άδικος Μια μητρική P48533 με CPU είχε αποθηκευτεί λειτουργική Μια μητρική GA-B75 DV3 πριν σταματήσει να δουλεύει έβγαζε σφάλματα στο bios και έκανε συχνά restore. Ίσως να θέλει αλλαγή αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί. Χ. CPU. @Crybal Παραλαβή από Αμπελοκήπους ή Μαρούσι. Φωτό ΕΔΩΩΩ https://we.tl/t-QhTayVmFJz Με ενδιαφέρι η μητρική P48533 με CPU, στέλνω ΠΜ. 1
Trigger Happy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε ηχεια τηλεορασης ενα zte πληρη συσκεασια ρωγμη στην αφη δουλευει χαλασμενους δισκους 3.5 αν τυχόν και γίνεται κάτι μου λες. τα άλλα άδικα θα τα έπαιρνα. 26 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παμε παλι... KINGSTON 2X1GB KVR667D2N5/1G BLUE ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ... ας πάω και γω επόμενος γρηγόρη.... 😅 1
tolakos100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Δυο σακουλες με οτι ξεκαθαρισα. Απο πλακετες τηλεορασης ηχεια τηλεορασης κομματια απο μικρο λαπτοπ δυο ταμπλετ ενα zte πληρη συσκεασια ρωγμη στην αφη δουλευει αλλα δεν καταφερα να περασω αλλη εκδοση και το αλλο ενα turbox hive που μ ειχε δωσει η θεια μου αρκετα σακατεμενο κατι οπτικα μεσα ide που τελικα δεν με καλεσε αυτος που εδειξε ενδιαφερον χαλασμενους δισκους 3.5 και δεν ξερω τι αλλο πεταξα μεσα. Βαριεμαι να τα βαλω ενα ενα και να τα μοιρασω Αν θελει καποιος για κανα μισαωρο θα ριμαι ακομα αμπελοκηπους να ερθει αλλιως θα φυγουν ολα για ανακυκλωση Καλησπέρα, ΠΜ με ερώτηση. 1
God Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ένας κωδικός για 1€ έκπτωση στο box σήμερα κι αύριο. Αν τον πάρει κάποιος/α, ας αφήσει ένα μήνυμα για να το ξέρουν και οι άλλοι. BOX12NSM12I 4
XLV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Σημερα σωβρακα😀 εψαχνα και αντ αυτων βρηκα μνημες... Χαριζονται λοιπον 2Χ1GB ADATA DDR2 800 AD2U800B1G6-S Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Ακομα 2 παλιες μνημες.... 2Χ512ΜΒ TRANSCEND DDR400 2,5-3-3 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Παμε παλι... KINGSTON 2X1GB KVR667D2N5/1G BLUE Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ... Ευχαριστώ τον @tigergreg για τις μνήμες. Στις 27/6/2022 στις 6:50 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Συνεχίζει η εκκαθάριση και έχουμε Πληκτρολόγιο WD media center μάλλον @MessengerOfGood CD / DVD rw IDE άγνωστης λειτουργίας ήταν στα πράγματα του πατέρα μου @άδικος Μια μητρική P48533 με CPU είχε αποθηκευτεί λειτουργική Μια μητρική GA-B75 DV3 πριν σταματήσει να δουλεύει έβγαζε σφάλματα στο bios και έκανε συχνά restore. Ίσως να θέλει αλλαγή αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί. Χ. CPU. @Crybal Παραλαβή από Αμπελοκήπους ή Μαρούσι. Φωτό ΕΔΩΩΩ https://we.tl/t-QhTayVmFJz Ευχαριστώ τον @DeVilMaYcRyGR για την μητρική, CPU και τις μνήμες. 2
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Κωδικος cu για adidas app και adidas.gr 35% εκπτωση 9KRS-R7GN-V3QV-FSXKS 6 1
TasSou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Κωδικος cu για adidas app και adidas.gr 35% εκπτωση 9KRS-R7GN-V3QV-FSXKS Τον χρησιμοποίησα και ευχαριστώ πολύ τον @GaGaS_Thess για την ευγενική προσφορά του 1
ipal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Cosmote deals 753429483. Λήγει σήμερα 2/7. Έχει χρησιμοποιηθεί goodys και Έβερεστ. Ας αφήσει σχόλιο οποίος τον χρησιμοποιήσει. 5
alexc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Zalmann case, χρησιμοποείται χρόνια και έχει αρκετή σκόνη, παραλαβή από το μέρος μου, Θεσσαλονίκη μόνο. https://photos.app.goo.gl/DWCy5rKbjcmUK5zQ7 https://photos.app.goo.gl/mD5rYnCAxySuHC5w8 Edit: Δόθηκε ! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από alexc 9
kstgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Με ενδιαφέρει μόνο αν δεν το ζητήσει κάποιος άλλος 1
jimwalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Υπενθυμίζω έχω κ εγώ κωδικο deals Αν υπάρχει ακόμα, ενδιαφέρομαι.. 1
stelrp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Όποιος θέλει κωδικό από βονταφον θενκ γιου ασ μου στείλει πμ. Έχω μερικά ευρώ που θα τα φάει η βοντα σε μερικές μέρες και δεν θα κάνω ανανέωση, αλλά δεν θέλω και να τους τα χαρίσω. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση