pananton Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Χαρίζονται 2 routers. Και τα δυο παίζανε με vodafone. Το ένα είναι ένα oxygen multigateway και το άλλο ένα κλασικό zte h267a. Υποθέτω το πρώτο είναι κάποιας αξίας και το είχα με σύνδεση 4g. Δίνονται και τα δυο πακέτο (λειτουργικά) και θα τα κρατήσω για καμία βδομάδα… μετά πέταμα γιατί μου πιάνουν χώρο. περιοχή κλπ με προσωπικό μήνυμα… 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το oxygen. Θα επαναχαριστεί το H267A. Φιλικά, Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, pananton είπε Χαρίζονται 2 routers. Και τα δυο παίζανε με vodafone. Το ένα είναι ένα oxygen multigateway και το άλλο ένα κλασικό zte h267a. Υποθέτω το πρώτο είναι κάποιας αξίας και το είχα με σύνδεση 4g. Δίνονται και τα δυο πακέτο (λειτουργικά) και θα τα κρατήσω για καμία βδομάδα… μετά πέταμα γιατί μου πιάνουν χώρο. περιοχή κλπ με προσωπικό μήνυμα… Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα router 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 1:30 ΜΜ, tigergreg είπε 6 DVD παλιες ελληνικες ταινιες 1.ΥΙΕ ΜΟΥ....ΥΙΕ ΜΟΥ. 2.ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ 3.Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ 4.ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ 5.ΟΙ ΑΠΑΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 6.Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ 6. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Ενδιαφέρομαι. Πμ Στις 27/6/2022 στις 6:50 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Συνεχίζει η εκκαθάριση και έχουμε Πληκτρολόγιο WD media center μάλλον CD / DVD rw IDE άγνωστης λειτουργίας ήταν στα πράγματα του πατέρα μου @άδικος Μια μητρική P48533 με CPU είχε αποθηκευτεί λειτουργική Μια μητρική GA-B75 DV3 πριν σταματήσει να δουλεύει έβγαζε σφάλματα στο bios και έκανε συχνά restore. Ίσως να θέλει αλλαγή αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί. Χ. CPU. @Crybal Παραλαβή από Αμπελοκήπους ή Μαρούσι. Φωτό ΕΔΩΩΩ https://we.tl/t-QhTayVmFJz Ενδιαφέρομαι για το τηλεχειριστήριο WD media player. Πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Χαρίζεται, πλήρως λειτουργικό, με μπαταρίες. Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη. Έρχομαι και κέντρο αν έχεις έναν μικρό IDE δίσκο ή κερνάς γλυκό Μπαίνω σπάνια, οπότε λίγη υπομονή να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 χαριζεται κουπονι ΒΟΧ για 2 ευρω επιστροφη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, rose from hell είπε χαριζεται κουπονι ΒΟΧ για 2 ευρω επιστροφη Μου το στέλνεις σε πμ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, blueangel3 είπε Μου το στέλνεις σε πμ ; σου το εστειλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το oxygen. Θα επαναχαριστεί το H267A. Φιλικά, έστειλα πρώτα πμ, στέλνω κι εδω...με ενδιαφερει το Η267Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελος Χαρίστηκε δορυφορικός δέκτης σε άριστη κατάσταση . Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από Ringo106 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 χαριζεται στρωμα 1,60*2,00 μετρα (ΙΚΕΑ). Περιοχη παραλαβης Μετς, δυστυχως μονο για τις 3 Ιουλιου (μετα το μεσημερι). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 20/6/2022 στις 3:19 ΜΜ, Tsig0s είπε Καλησπέρα στην παρέα. Χαρίζεται το παρακάτω τραπέζι, ελαφρός σκονισμένο (αφού πια δεν γίνεται χρήση του πια 😁). Ελπίζω να πάει σε κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη. https://www.ikea.gr/en/products/tables/dining-tables/up-to-4-seats/sandsberg-table-110x67-cm/29420393 Όποιος δηλώσει ενδιαφέρων θα πρέπει να έρθει να το παραλάβει από Καλλιθέα. Αν ενδιαφερθούν παραπάνω από 2 άτομα κάνω κλήρωση. Μνμ εδώ πρώτα και μετά dm. Ευχαριστώ πολύ καλό υπόλοιπο! Ευχαριστώ πολύ τον @Tsig0s για το τραπέζι και για τη βοήθεια του να το φορτώσω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Χαρίζεται κωδικός deals for you, έχει χρησιμοποιήθει σε shell και pizza fan. Λήγει σήμερα το βράδυ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Παρελαβα τους ανταπτορες κ ευχαριστω τον @pantelikas για τη δωρεα οπως επισης τον @kstgr για τη μεταφορα τους απο Θεσσαλονικη στην Αθηνα. Ειμαι υποχρεος κ στους δυο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Deals for you κωδικός : 825895925 Έχει χρησιμοποιηθεί στο Box.gr , μέχρι 11/07. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από Brainmorf 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση