kwstas_pap Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, giortsim είπε Χαρίζεται: SAPPHIRE RADEON X1550 256MB PCI-E λειτουργική. Δεν κάνω αποστολές Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος. Με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jefm Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 3 mobile connect usb stick, ήταν οκ όταν αποθηκεύτηκαν. 1 Huawei e170, 1 ZTE K365-Z, 1 ZTE k3715 Θα δοθούν όλα μαζί σε ένα ενδιαφερόμενο, οι μόνο ενδιαφέρομαι να πάρω, εξαιρούνται Αποστολές δεν γίνονται, μόνο παραλαβή απο τον χώρο μου Δόθηκαν στον _Biohazard_ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από jefm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Χαριζεται το World Of Warcraft Battle Chest. και το World of Warcraft Cataclysm expansion set Και τα δυο εχουν τα cd και τα sn.Αν λειτουργούν δεν ξέρω.Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη).Θα προηγηθούν αυτοί που στο παρελθόν μου εχουν χαρίσει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζω κωδικό Deals με ημερομηνία λήξης 27/06(23:59).Εχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Everest και Shell. *Edit:Δόθηκε για χρήση σε BOX στον @arisg90 Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από AntiCambeR 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται καναπές κλασικός αξίας 3.000+ σε πολύ καλή κατάσταση ! διαστασεις πλάτος 1,96μ , ύψος πλάτης 76cm , μήκος 93cm από πολύ καλό ξύλο καρυδιάς χωρις τα μαξιλάρια ... περιοχή παραλαβής Μελίσσια Αττικής (στείλτε pm) Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Ringo106 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Αν θέλει κάποιος κωδικό deals for you για pizza fan 1+1 .... 737220147 όποιος το θέλει το παίρνει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 9:09 ΜΜ, Kostas.karras είπε XAΡΙΖΟΝΤΑΙ: KAΡΕΚΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΒΑΣΗ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ Cenocco Σετ Κουβάς με Σφουγγαρίστρα Αυτοκαθαριζόμενη Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Tα βαζω αλλη μια φορα ,το ερχομενο σ/κ πηγαινουν καδο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Πμ 34 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Tα βαζω αλλη μια φορα ,το ερχομενο σ/κ πηγαινουν καδο. Πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζεται το World Of Warcraft Battle Chest. και το World of Warcraft Cataclysm expansion set Και τα δυο εχουν τα cd και τα sn.Αν λειτουργούν δεν ξέρω.Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Δαφνη/Κυψελη).Θα προηγηθούν αυτοί που στο παρελθόν μου εχουν χαρίσει. Αυτό είναι κάποιου είδους συλλογή με αρχικές συσκευασίες; Αν ναι ίσως ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Αγαπητοί φίλοι, Έχοντας ένα μικρό κενό από τη δουλειά, είπα να αδράξω την ευκαιρία και να μπω έστω για λίγο στο αγαπημένο μας site. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας, γιατί θεωρώ ότι την έχω «πατήσει» κάπως άσχημα. Πριν από λίγες μέρες μπήκα στο Viva.gr για ν' αγοράσω μια κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας για το καρτοκινητό μου. Η κάρτα SIM είναι της Vodafone, αλλά πάνω στη βιασύνη μου, αντί να διαλέξω το σωστό, διάλεξα WIND. Έτσι λοιπόν το σύστημα μου έστειλε στο κινητό μου έναν κωδικό ανανέωσης της WIND αξίας δώδεκα Ευρώ. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος είχα κάνει ήταν αργά και δεν έψαξα καν αν υπάρχει τρόπος ακύρωσης της συναλλαγής, γιατί στο κάτω-κάτω δεν ήταν καθόλου λάθος του site. Έτσι λοιπόν μου περισσεύει ένας αχρησιμοποίητος κωδικός ανανέωσης για καρτοκινητό WIND. Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι, αν κάποιος έχει το εν λόγω καρτοκινητό, να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να του δώσω τον κωδικό ανανέωσης, ώστε να μην πάει χαμένος. Σας ευχαριστώ πολύ ! 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Ξαναγράφω στο ίδιο νήμα, απλά για να ενημερώσω ότι ο κωδικός δόθηκε μόλις τώρα στις 27/06/2022 ώρα 15:50 σε χρήστη ο οποίος τον ζήτησε. Σας ευχαριστώ και πάλι. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_pap Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Στις 26/6/2022 στις 11:43 ΠΜ, giortsim είπε Χαρίζεται: SAPPHIRE RADEON X1550 256MB PCI-E λειτουργική. Δεν κάνω αποστολές Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ για @kwstas_pap Ευχαριστώ @giortsim για την εν λόγω καρτούλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Πρίν αρκετό καιρό είχα πάρει απο τον @tigergreg ένα Ricoh Fax 2100L το οποίο και έδωσα σε ένα σχολείο προς αντικατάσταση του παλιού τους που χάλασε. Αυτές τις μέρες με ρώτησαν αν θέλω να το πάρω πίσω και μου το έδωσαν όπως ακριβώς τους το είχα δώσει (με λίγο παραπάνω σκόνη) οπότε και αμφιβάλλω αν το χρησιμοποίησαν καθόλου. https://ibb.co/mRmJ6w0 Ταυ με μοιρογνωμόνιο. Δεν έχει σπασίματα, απλά θέλει καθάρισμα. https://ibb.co/QQLsBFK Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Tα βαζω αλλη μια φορα ,το ερχομενο σ/κ πηγαινουν καδο. Ευχαριστώ τον Κωστή και την οικογένεια του για την βάση ομπρέλας και το κάδο καθαρισμου!!!Να σαι καλά αδερφε μου ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνεχίζει η εκκαθάριση και έχουμε Πληκτρολόγιο WD media center μάλλον @MessengerOfGood CD / DVD rw IDE άγνωστης λειτουργίας ήταν στα πράγματα του πατέρα μου @άδικος Μια μητρική P48533 με CPU είχε αποθηκευτεί λειτουργική Μια μητρική GA-B75 DV3 πριν σταματήσει να δουλεύει έβγαζε σφάλματα στο bios και έκανε συχνά restore. Ίσως να θέλει αλλαγή αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί. Χ. CPU. @Crybal Παραλαβή από Αμπελοκήπους ή Μαρούσι. Φωτό ΕΔΩΩΩ https://we.tl/t-QhTayVmFJz Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από DeVilMaYcRyGR 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση