pantelikas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 usb δίσκος κρατημένος για τον esem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, frantan είπε Μ ενδιαφερουν οι "αντάπτορες για ξένες πρίζες σε ευρωπαϊκή" παρα πολυ κ ειναι κριμα να πεταχτουν αλλα δυστυχως ειμαι Αθηνα κατανοω οτι δεν υπαρχει χρονος κ εγω αδυνατω να παω ταχυδρομειο αν εσυ ή καποιος αλλος που τα παρει θελει να κανει ενα ψυχικο να τα ταχυδρομησει καλυπτω τα εξοδα ευχαριστω πολυ Άνευ απροόπτου θα έρθω Αθήνα πολύ σύντομα. Αν συμφωνεί κι ο Παντελής, μπορω να τα φέρω μαζί μου αρκεί να βολευει να βρεθούμε σε κάποια από τις λίγες ώρες που θα έχω διαθέσιμες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, pantelikas είπε φωτάκια μπαταρίας με αισθητήρα κινητσης Κι εγώ θα ήθελα αυτά, επίσης Αθήνα είμαι. Αν δεν γίνεται, ΟΚ. Κατανοητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, kstgr είπε Άνευ απροόπτου θα έρθω Αθήνα πολύ σύντομα. Αν συμφωνεί κι ο Παντελής, μπορω να τα φέρω μαζί μου αρκεί να βολευει να βρεθούμε σε κάποια από τις λίγες ώρες που θα έχω διαθέσιμες. Αν δεν κάτσει η κατάσταση μπορώ να αναλάβω την αποστολή στην Αθήνα. Είμαι από Θεσσαλονίκη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, pantelikas είπε 12v αντάπτορας από μια σε 2 πρίζες αυτοκινήτου αντάπτορες για ξένες πρίζες σε ευρωπαϊκή Ενδιαφέρομαι με για αυτά τα δυο με παραλαβή από τον χώρο σου. Σε περίπτωση βέβαια που δεν έχει προλάβει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Παμε και ενα κουπονι για αγορες μεσω σκρουτζ καλαθι απο 50 κ πανω αξιας 10ε απο εμενα... Σημειωση δε ξερω εαν ισχυει κ για αλλους λογαριασμους αλλα ευχαριστως δινω τον κωδικο, εγω δε προκειται να παραγγειλω κατι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, kstgr είπε Άνευ απροόπτου θα έρθω Αθήνα πολύ σύντομα. Αν συμφωνεί κι ο Παντελής, μπορω να τα φέρω μαζί μου αρκεί να βολευει να βρεθούμε σε κάποια από τις λίγες ώρες που θα έχω διαθέσιμες. θα σου δώσω 4τμχ αντάπτορες για να τους μοιράσεις 2 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Ενδιαφέρομαι με για αυτά τα δυο με παραλαβή από τον χώρο σου. Σε περίπτωση βέβαια που δεν έχει προλάβει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος. 2 αντάπτορες και οι 12V σε εσένα 8 ώρες πριν, Doubt είπε Κι εγώ θα ήθελα αυτά, επίσης Αθήνα είμαι. Αν δεν γίνεται, ΟΚ. Κατανοητό. Θα τα δώσω κι αυτά στον kstgr για να φτάσουν σ' εσένα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Παμε και ενα κουπονι για αγορες μεσω σκρουτζ καλαθι απο 50 κ πανω αξιας 10ε απο εμενα... Σημειωση δε ξερω εαν ισχυει κ για αλλους λογαριασμους αλλα ευχαριστως δινω τον κωδικο, εγω δε προκειται να παραγγειλω κατι Πμ. 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Παμε και ενα κουπονι για αγορες μεσω σκρουτζ καλαθι απο 50 κ πανω αξιας 10ε απο εμενα... Σημειωση δε ξερω εαν ισχυει κ για αλλους λογαριασμους αλλα ευχαριστως δινω τον κωδικο, εγω δε προκειται να παραγγειλω κατι Ευχαριστώ πολύ τον @paylidisγια το κουπόνι για αγορές μέσω skroutz! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, ngiaz είπε Καλημέρα σε όλους, Χαρίζονται τα παρακάτω: 5) Διάφορα IDE οπτικά μέσα, αριστερά cd player, μεσαία dvd και δεξιά cdr/dvdr. Φεύγουν πακέτο. Παραλαβή από Μαρούσι Στέλνω PM μπας και έχουν μείνει τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Εστω και λιγο καθυστερημενα, η ψησταριά δόθηκε μαζι με τη βρωμα της στον filarhos για να εχει μια νεα ζωή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 57 λεπτά πριν, pantelikas είπε Θα τα δώσω κι αυτά στον kstgr για να φτάσουν σ' εσένα Έχω στείλει πμ προς συνεννόηση. @kstgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 9:31 ΜΜ, tigergreg είπε Κριμα γιατι ηταν εντελως καινουργιο. Ενας επιγειος δεκτης με το γνωστο θεμα των 2-3 πυκνωτων που θελουν αλλαγη. Με τηλεχειριστηριο. doop hdmp-100 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστω πολύ.Σημερα θα ριξω μια ματια να δω εαν θα μπορέσω να κάνω κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε Εστω και λιγο καθυστερημενα, η ψησταριά δόθηκε μαζι με τη βρωμα της στον filarhos για να εχει μια νεα ζωή. Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ στην συνέχεια την πάσαρα στον πεθερό για τις αντίστοιχες αλλαγές... Ήδη πήγε και πήρε λαμαρίνες και ετοιμάζεται για κολλήματα/κοψίματα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Παρέλαβα τα UPS και ευχαριστώ θερμά τον ngiaz !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, paylidis είπε Παμε και ενα κουπονι για αγορες μεσω σκρουτζ καλαθι απο 50 κ πανω αξιας 10ε απο εμενα... Σημειωση δε ξερω εαν ισχυει κ για αλλους λογαριασμους αλλα ευχαριστως δινω τον κωδικο, εγω δε προκειται να παραγγειλω κατι Εκ νέου διαθέσιμο το κουπόνι 10€ για Σκρουτζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση