XLV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε Γεια και χαρα σε όλους,χαρίζεται μοχλός/κονσολα atari δεν γνωριζω ΑΝ λειτουργει και ΔΕΝ έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ!ΠΑΡΑΛΑΒΗ από ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι,ΔΕΝ στέλνω δυστυχως…ΠΜ ο πρωτος που θα στείλει το τσιμπάει αλλιώς μετά πάμε σε επιλαχόντες!(εγω για διακοσμητικό το είχα) Ενδιαφέρομαι κι εγώ, στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Metal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα PC games (Diablo/WoW) τα πηρε ο φιλος @Crybal Ευχαριστώ Τάσο! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από Twisted_Metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε Τα PC games (Diablo/WoW) τα πηρε π φιλος @Crybal Ευχαριστώ Τάσο! Εγω σ'ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε Γεια και χαρα σε όλους,χαρίζεται μοχλός/κονσολα atari δεν γνωριζω ΑΝ λειτουργει και ΔΕΝ έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ!ΠΑΡΑΛΑΒΗ από ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι,ΔΕΝ στέλνω δυστυχως…ΠΜ ο πρωτος που θα στείλει το τσιμπάει αλλιώς μετά πάμε σε επιλαχόντες!(εγω για διακοσμητικό το είχα) Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον τον φίλο @VarDerSar86 για το χειριστήριο - game. Θα το ελέγξω αν λειτουργεί και αν έχει πρόβλημα θα το επισκευάσω Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από polog40 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vennon64 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Κρατημένη για τον συμφουριτη @retroman3 Καλησπέρα έχω NIC card killer, δεν εχει χρησιμοποιηθεί ποτέ 99,99% ειναι λειτουργική σε windows 7 logika λογο drivers φανταζομαι. Ειμαι θεσσαλονίκη οποιος το θέλει ας στείλει. Αλλιως να την ανακυκλώσω. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Vennon64 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, Vennon64 είπε Καλησπέρα έχω NIC card killer, δεν εχει χρησιμοποιηθεί ποτέ 99,99% ειναι λειτουργική σε windows 7 logika λογο drivers φανταζομαι. Ειμαι θεσσαλονίκη οποιος το θέλει ας στείλει. Αλλιως να την ανακυκλώσω. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Tsig0s είπε Καλησπέρα στην παρέα. Χαρίζεται το παρακάτω τραπέζι, ελαφρός σκονισμένο (αφού πια δεν γίνεται χρήση του πια 😁). Ελπίζω να πάει σε κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη. https://www.ikea.gr/en/products/tables/dining-tables/up-to-4-seats/sandsberg-table-110x67-cm/29420393 Όποιος δηλώσει ενδιαφέρων θα πρέπει να έρθει να το παραλάβει από Καλλιθέα. Αν ενδιαφερθούν παραπάνω από 2 άτομα κάνω κλήρωση. Μνμ εδώ πρώτα και μετά dm. Ευχαριστώ πολύ καλό υπόλοιπο! Καλησπέρα και πάλι σε όλους, Μετα απο κλήρωση του @Panagiotis79 και του @frantan νικητής είναι ο @Panagiotis79. Ελπίζω να πάει σε καλή μεριά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Στις 25/5/2022 στις 7:13 ΜΜ, Doubt είπε Χαρίζεται USB 2.0 pocket hub Belkin. Ίσως η μία θύρα να έχει πρόβλημα, θα το κοιτάξω. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Ποστ και πμ. To hub υπάρχει ακόμα. Επίσης, χαρίζω εκ νέου το ασύρματο ποντίκι που πήρα από τον Γρηγόρη. Σε Παράθυρα 10/11 δεν κατάφερα να το δουλέψω καθόλου, σε 7 κάτι γίνεται, αλλά δεν ικανοποιεί η χρήση του δυστυχώς. Ίσως κάποιος άλλος σταθεί πιο τυχερός. Ισχύουν τα ίδια για όποιον ενδιαφέρεται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Doubt είπε Επίσης, χαρίζω εκ νέου το ασύρματο ποντίκι που πήρα από τον Γρηγόρη. Σε Παράθυρα 10/11 δεν κατάφερα να το δουλέψω καθόλου, σε 7 κάτι γίνεται, αλλά δεν ικανοποιεί η χρήση του δυστυχώς. Ίσως κάποιος άλλος σταθεί πιο τυχερός. Ισχύουν τα ίδια για όποιον ενδιαφέρεται. Κριμα γιατι ηταν εντελως καινουργιο. Ενας επιγειος δεκτης με το γνωστο θεμα των 2-3 πυκνωτων που θελουν αλλαγη. Με τηλεχειριστηριο. doop hdmp-100 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κριμα γιατι ηταν εντελως καινουργιο. Ενας επιγειος δεκτης με το γνωστο θεμα των 2-3 πυκνωτων που θελουν αλλαγη. Με τηλεχειριστηριο. doop hdmp-100 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Με ενδιαφερει ο αποκωδικοποιητης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον φιλο lunar για το κουτακι ....... τα παλια πράγματα που δεν πειρε κανεις εφυγαν ανακύκλωση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Al_pacino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/6/2022 στις 10:21 ΜΜ, Trigger Happy είπε Mιας και δεν εκατσε με τον πρωτο, εισαι ο επομενος θα το 3, στειλε πμ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε To hub υπάρχει ακόμα. Επίσης, χαρίζω εκ νέου το ασύρματο ποντίκι που πήρα από τον Γρηγόρη. Σε Παράθυρα 10/11 δεν κατάφερα να το δουλέψω καθόλου, σε 7 κάτι γίνεται, αλλά δεν ικανοποιεί η χρήση του δυστυχώς. Ίσως κάποιος άλλος σταθεί πιο τυχερός. Ισχύουν τα ίδια για όποιον ενδιαφέρεται. Με ενδιαφέρουν και τα 2. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 12:37 ΜΜ, mclound είπε Έχω 3-4 ζευγάρια μπρατσάκια κάποια αφόρετα τελείως για αγοράκι/κοριτσάκι. Περιοχή Νίκαια. Στείλτε pm πλιζ όποιος τα χρειάζεται και μπορεί να έρθει να τα πάρει. Επίσης, και κάποια βρεφικά/νηπιακά βιβλιαράκια με παραμύθια κλπ. για όποιον ενδιαφέρεται. Eυχαριστω για τα μπρατσακια , παρελαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngiaz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Καλημέρα σε όλους, Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) Porst Editor D2 για Super 8 film. https://www.filmkorn.org/super8data/database/viewers_list/viewers_porst/porst_d2.htm 2) 3 Eaton 3105 300W/500VA Ups χωρίς μπαταρίες 3) LG Flatron L1730B, λειτουργεί αλλά έχει λίγες γρατζουνιές λόγω κακής αποθήκευσης https://mobilespecs.net/monitor/LG/LG_Flatron_L1730B.html 4) Σετ μητρική επεξεργαστής και front I/O από ΙΒΜ Netvista s478. Το κουτί χρησιμοποιήθηκε αλλού. Postάρει κανονικά (δεν θυμάμαι επεξεργαστή, αν κάποιος ενδιαφέρεται αν το ανάψω να δω) 5) Διάφορα IDE οπτικά μέσα, αριστερά cd player, μεσαία dvd και δεξιά cdr/dvdr. Φεύγουν πακέτο. Παραλαβή από Μαρούσι :) 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση