Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/5/2022 στις 11:37 ΠΜ, marioz είπε

Καλημέρα, χαριζονται ΜΝΗΜΕΣ KINGSTON 512ΜΒ (2 τμχ)

https://i.postimg.cc/MGXZWQkP/IMG-20220429-090402.jpg

Θεσσαλονίκη κέντρο

Αποστολή με ΕΛΤΑ 3€

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο marioz  για τις μνήμες αλλά και τα πράγματα που μου έστειλε (

2. NINTENDO 3DS DIGITIZER & LEFT CONTROLER ΚΑΛΩΔΙΟΤΑΙΝΙΑ

4. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΟΠΙΝΑΚΑ 'ΑΒΒ' SH201Τ B16 230/400V
17. WIFI ΡΟΥΤΕΡ ZTE ZXHN H108L) 

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά φίλε μου!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/6/2022 στις 9:24 ΜΜ, kyrxanthop είπε
Στις 11/6/2022 στις 9:24 ΜΜ, kyrxanthop είπε

Γεια χαρά σε όλους.

Θα ήθελα να δώσω κάποια πράγματα αμφίβολης λειτουργικότητας ή χαλασμένα. Τα βάζω εδώ πριν τα πάω στην ανακύκλωση μήπως είναι χρήσιμα για κάποιους.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Στείλτε pm βάζοντας τα νούμερα από τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. 

Θα αφήσω την αγγελία για 1 εβδομάδα. Εάν υπάρχουν παραπάνω του ενός ενδιαφερόμενοι θα κάνω κληρωσούλα με ... χαρτάκια όπως κάναμε μικροί (και όχι με μπάλες ζεστές/κρύες αλά ChL).

Εδώ θα ενημερώσω όταν μπορώ την αγγελία με τους ενδιαφερόμενους ώστε να φανεί στο τέλος ποιος θα πάρει τι ή ποιοι θα μπουν στην κλήρωση.

Παραλαβή όλα χέρι με χέρι, θα προτιμούσα από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη), ή αν μας βολέψει με ραντεβού αλλού, εντός Θεσσαλονίκης ή Κιλκίς/Σίνδο/Χαλάστρα που μεταβαίνω συχνά λόγω εργασίας.

ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ:

1. Τηλεόραση 40" Samsung UE40F 3D, όχι smart ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ αλλά λειτουργεί. Ενδεχομ;eνως να είναι xρήσιμη για ανταλλακτικά για κάποιον

2. Εκτυπωτής HP C5280 ALL IN ONE χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας (εκτός αν το βρω στο μεταξύ) ΑΝΑΒΕΙ ΑΛΛΑ έχει βλάβη. Είχε βλάβη με την οποία δεν ασχολήθηκα ποτέ να τον φτιάξω. Όταν λειτουργούσε ήταν πραγματικά εξαιρετικό μηχάνημα για εκτύπωση/σκανάρισμα, εκτύπωση σε λευκά εκτυπώσιμα CD/DVD και επίσης για  φωτοτυπίες και εκτύπωση φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ υπολογιστή και δεν βρήκα αντίστοιχο στα λεφτά του να τον αντικαταστήσω μέχρι σήμερα. Έχει κάποια χρόνια παροπλισμένος.

3. 2 παλιά gaming χειριστήρια USB ένα Bullfrog και ένα HAMA. Το ΗΑΜΑ παίζει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν είναι ΟΚ όλα του τα κουμπιά. Το Bullfrog άγνωστο. Είχαν αγοραστεί όταν υπήρχαν Windows XP αν θυμάμαι καλά.

4. Ένα χειριστήριο ασύρματο (Bluetooth)  Mocute 050 στο κουτί του. Δεν έχω το manual αλλά έχει πίσω αυτοκόλλητο με QR code για σύνδεση με το site της εταιρείας. Με το συγκεκριμένο πήγα να του αναβαθμίσω το firmware, κάτι έκανα λάθος και μετά έχασα την μπάλα και το παράτησα. Φορτίζει κανονικά και ανάβει αλλά θέλει να ασχοληθεί κάποιος για να του περάσει το σωστό firmware. Δεν έχω πλέον χρόνο ούτε λόγο να το κάνω.

5. DVD Philips3380/58 με το χειριστήριό του. Ανάβει, έχει εικόνα σίγουρα μέσω hdmi (τα άλλα δεν τα δοκίμασα), έχει usb που παίζει διάφορα αρχεία φωτό και video με upscale. Παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στην ανάγνωση δίσκων αλλά θεωρώ ότι μπορεί να χρειάζεται μόνο καθάρισμα για να διαβάσει.

Δεν ξέρω πώς ανεβαίνει εδώ φωτογραφία οπότε επισυνάπτω pdf με τα αντικείμενα.

insomnia χαριζω kxanthop.pdf 579 kB · 38 downloads

Γεια χαρά σε όλους.

Τελικά από ό,τι φαίνεται τα περισσότερα θα καταλήξουν στην ανακύκλωση.

Το Νο1 (Τηλεόραση) και Νο4 Mocute BT χειριστήριο πάνε στον φίλο psytrancedirective με τον οποίο θα συνεννοηθούμε για την παραλαβή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε

XAΡΙΖΟΝΤΑΙ:

1. KAΡΕΚΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
  2. Cenocco Σετ Κουβάς με Σφουγγαρίστρα Αυτοκαθαριζόμενη

ο κουβάς και η σφουγγαρίστρα θα μου έκαναν.την μάρκα δεν την ξέρω κώστα 😃

για την καρέκλα μπορώ να δω, αλλά αν είναι ταλαιπωρημένη καλύτερα όχι. θα πάει σε μεγάλο ανθρωπο οπότε αν δεν μπορεί να σηκωθεί πρόβλημα κάνουμε δεν βοηθάμε

Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 10:11 ΠΜ, xcoder είπε

@Silenzio check μήνυμα ;)

Χαρίζονται τα παρακάτω

1. LINKSYS WAG200G (54mbps Ασύρματο ADSL2/2+ Modem Router) >>> Reserved για τον @retroman3

2. TP-LINK TD-8960N (300Mbps Ασύρματο N ADSL2+ Modem Router) >>> Reserved για τον @navger
Αυτό έχει ψιλο-σπασμένη τη μια κεραία, την έχω με μονοτική αλλά θυμάμαι ότι έπαιζε οκ

Όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες με τα κουτιά τους και τα δυο ανάβουν κανονικά.
Γενικά δεν θυμάμαι να είχαν κάποιο θέμα στη λειτουργία τους.

3. Action camera SENCOR 3CAM 2000 >>> Reserved για τον @TasSou
Δουλεύει και αυτή, η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Κομπλέ στο κουτάκι με ότι εξαρτήματα έχει (καλώδια, βάσεις). 

Από ένα τεμάχιο σε όποιους ενδιαφέρονται, με σειρά προτεραιότητας και
στέλνετε προσωπικό μήνυμα ... έρχεστε Άνω Γλυφάδα για παραλαβή.

LINKSYS ADSL MODEM-ROUTER.png

SENCOR 3CAM 2000.png

TD-8960N ADSL2+.png

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο xcoder αν και λίγο καθυστερημένα για το LINKSYS WAG200G (54mbps Ασύρματο ADSL2/2+ Modem Router). Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Εδώ φυσικά θα πρέπει να αναφέρω ότι και αυτή η παραλαβή έγινε χάρη στην συνδρομή του Tassou!!!! 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Επιτέλους καλοκαίρι. Και τι γίνεται κάθε καλοκαίρι ξεκινάς εκκαθάριση όταν λείπουν όλοι. Ξεκινάω με αυτά όπου είναι παιδικά παιχνίδια κυρίως για αγοράκια αλλά προφανώς και κοριτσάκια άμα παίζουν με αυτά. Δύο μπολακια φαγητού, κάποια φούτερ και μπλούζες δικές μου L κ XL φυσικά με άρωμα μανούλα καθαρά @ρεσπεψτ έκλεισε παραλαβή απόγευμα, ένα βιβλίο της Cisco CCNA πρώτος τόμος στα αγγλικά και άλλο ένα στα γαλλικά το οποίο αφορά τις διεθνείς σχέσεις αν τα γαλλικά μου δεν με απατούν μιας και το είχε βγάλει μια κυρία στην πολυκατοικία για χάρισμα,  ένα ζευγάρι Ray-Ban που βρήκε η μάνα μου με ταλαιπωρημένο κρύσταλλο τα οποία όμως έχουν το κάτι τις τους οπότε δεν ξέρω αν κάποιος τα θέλει. https://flioukasvision.gr/shop/gyalia-iliou/andrika/ray-ban-justin-rb-4165-710-13-55mm/?gclid=Cj0KCQjwkruVBhCHARIsACVIiOzDuNp6WTF1KRRN0zLCjcN3E-qmu5SFVNkJGlJhAENtF9kkqOXyxI8aAj8ZEALw_wcB

Διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω σε αυτούς που μου έχουν δώσει παλαιότερα . Παραλαβή από Μαρούσι κατά προτίμηση σήμερα που κάθομαι και ρεπαρω. Θα προτιμούσα να μην τα πάρει όλα ένας αν και δύσκολο και να μοιραστούν.

Φωτό Εδώ

https://we.tl/t-MBQUzm6Aqu

Έστειλα πμ για κάποια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

XAΡΙΖΟΝΤΑΙ:

1. KAΡΕΚΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
  2. ΒΑΣΗ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ
  3. Cenocco Σετ Κουβάς με Σφουγγαρίστρα Αυτοκαθαριζόμενη

Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ.

Θα μπει και σε διπλανο φορουμ.

IMG_20220619_201718.jpg

Screenshot_2022-06-19-20-19-13-279_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-06-19-20-19-15-508_com.miui.gallery.jpg

20200416113002_cenocco_set_kouvas_me_sfougaristra_aytokatharizomeni_cc_9077_grn.jpeg

20201102233002_56aa727e.jpeg

20201102233003_eb9d0f9a.jpeg

Θα με ενδιέφερε το 3 αν δεν έχει δοθεί ακόμα.

Στις 18/6/2022 στις 8:07 ΠΜ, c-max είπε

Δινονται 2 PS3.Το ενα δεν αναβει , και ισως δεν εχουν δισκο

Περιοχη Ανω Γλυφαδα

Θα ήθελα να μπω κι εγώ στην κλήρωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2022 στις 11:18 ΠΜ, TasSou είπε

Ένα up με όσα έχουν απομείνει

Φιλικά,

Φιλικά,

Και εδώ ένα up

Και εδώ ένα up

Φιλικά,

Και εδώ ένα up

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο TasSou για τον  Intel T4400 καθώς και για τις μνήμες που μου έστειλε

Kingston RMN2-667/512 (x2)- PC5300/667MHz 512MB 2x SODIMM- Hynix HYMP564S64CP6-C4 AB (2)
PC4200/533MHz 512MB 2x SODIMM..... Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Θα αξιοποιηθούν στα κατάλληλα μηχανήματα.

Επεξ/σία από retroman3
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κανένας θέλει τη λάμα + αλυσίδα (21 cm)  + κοντάρι από ένα κονταροπρίονο Nakayama (που πολύ σύντομα κούρεψε το ελικοειδές γρανάζι του μοτέρ), ας μου στείλει μήνυμα, τα έχω κρατήσει. Στην ανακύκλωση πήγε μόνο το μοτέρ και το κέλυφός του μοτέρ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. 

Χαρίζεται το παρακάτω τραπέζι, ελαφρός σκονισμένο (αφού πια δεν γίνεται χρήση του πια 😁).  Ελπίζω να πάει σε κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη.

https://www.ikea.gr/en/products/tables/dining-tables/up-to-4-seats/sandsberg-table-110x67-cm/29420393

Όποιος δηλώσει ενδιαφέρων θα πρέπει να έρθει να το παραλάβει από Καλλιθέα. Αν ενδιαφερθούν παραπάνω από 2 άτομα κάνω κλήρωση. 

Μνμ εδώ πρώτα και μετά dm.

Ευχαριστώ πολύ καλό υπόλοιπο!

Επεξ/σία από Tsig0s
  • Like 11
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsig0s είπε

Καλησπέρα στην παρέα. 

Χαρίζεται το παρακάτω τραπέζι, ελαφρός σκονισμένο (αφού πια δεν γίνεται χρήση του πια 😁).  Ελπίζω να πάει σε κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη.

https://www.ikea.gr/en/products/tables/dining-tables/up-to-4-seats/sandsberg-table-110x67-cm/29420393

Όποιος δηλώσει ενδιαφέρων θα πρέπει να έρθει να το παραλάβει από Καλλιθέα. Αν ενδιαφερθούν παραπάνω από 2 άτομα κάνω κλήρωση. 

Μνμ εδώ πρώτα και μετά dm.

Ευχαριστώ πολύ καλό υπόλοιπο!

Μ ενδιαφερει 

Δημοσ.

Γεια και χαρα σε όλους,χαρίζεται μοχλός/κονσολα atari δεν γνωριζω ΑΝ λειτουργει και ΔΕΝ έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ!ΠΑΡΑΛΑΒΗ από ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι,ΔΕΝ στέλνω δυστυχως…ΠΜ ο πρωτος που θα στείλει το τσιμπάει αλλιώς μετά πάμε σε επιλαχόντες!(εγω για διακοσμητικό το είχα)

9225E327-2642-4CA3-ABFC-AD1867899385.jpeg

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια και χαρα σε όλους,χαρίζεται μοχλός/κονσολα atari δεν γνωριζω ΑΝ λειτουργει και ΔΕΝ έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ!ΠΑΡΑΛΑΒΗ από ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικης η Μαρούσι,ΔΕΝ στέλνω δυστυχως…ΠΜ ο πρωτος που θα στείλει το τσιμπάει αλλιώς μετά πάμε σε επιλαχόντες!(εγω για διακοσμητικό το είχα)

9225E327-2642-4CA3-ABFC-AD1867899385.jpeg

Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ

Δημοσ.
Στις 18/5/2022 στις 8:19 ΜΜ, fenrir είπε

Xαριζονται i7 920 S1366 και Celeron G1840T S1150.Mονο Αθηνα χερι με χερι,περιοχες Γουδι,Ανω Λιοσια.

Ευχαριστώ πολύ τον @fenrir για τον Celeron G1840T (και για την υπομονή του...).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...