LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, mclound είπε Έχω 3-4 ζευγάρια μπρατσάκια κάποια αφόρετα τελείως για αγοράκι/κοριτσάκι. Περιοχή Νίκαια. Στείλτε pm πλιζ όποιος τα χρειάζεται και μπορεί να έρθει να τα πάρει. Επίσης, και κάποια βρεφικά/νηπιακά βιβλιαράκια με παραμύθια κλπ. για όποιον ενδιαφέρεται. Καλησπερα με ενδιαφερουν αυτα για κοριτσι αν κανουν για 4 ετων που ειναι η κορη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Κρατημένα τα μπρατσάκια για τον @LLLEFTERIS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 1:59 ΜΜ, Gk2016 είπε Χαρίζω laptop Amilo 1510 στο οποίο θυμάμαι πως η οθόνη του λειτουργεί κανονικά ενώ για το πληκτρολόγιο δεν θυμάμαι αν είναι λειτουργικό. Δεν έχει HDD ούτε RAM. Επίσης, χαρίζω δορυφορικό δέκτη DSN GR-8400 CUCI με το τηλεκοντρόλ του. Όλο το σετ του δέκτη είναι σε άριστη κατάσταση (δεν διαθέτει HDMI). Θα τα κρατήσω για 4 ημέρες. Αν δεν δοθούν, πάνε ανακύκλωση. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και έρχεται να παραλάβει. Περιοχή Αθήνα. Νέα Φιλαδέλφεια. To laptop έφυγε. Το πήρε ο @tigergreg Καλορίζικο στον φίλο. Έχει μείνει μόνο ο δορυφορικός δέκτης που σημειώνω πως δεν διαθέτει HDMI Όποιος ενδιαφέρεται, PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Gk2016 είπε To laptop έφυγε. Το πήρε ο @tigergreg Καλορίζικο στον φίλο. Έχει μείνει μόνο ο δορυφορικός δέκτης που σημειώνω πως δεν διαθέτει HDMI Όποιος ενδιαφέρεται, PM. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Gk2016 είπε To laptop έφυγε Παρελαβα ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 11:16 ΠΜ, frantan είπε 20 DVD (απο εφημεριδες κ περιοδικα) μ ελληνικους υποτιτλους πανε στον @MessengerOfGood Παρέλαβα 25 DVD και ευχαριστώ πολυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν φίλτατο tigergreg γιά τά καλώδια, τίς μπλούζες καί τό πουκάμισο. Εὐχαριστῶ καί πάλι ἀγαπητέ φίλε Γρηγόρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αποστολες αδυνατον) A. 2 πιστολια θερμοκολλας κ 2 στικ το γκρι ειναι low melt κ ειναι περισσοτερο για χειροτεχνιες/ κοσμηματα μιας κ αργει κ δεν λιωνει τη σιλικονη να ρεει (βγαζει λιγη καθε φορα) το μαυρο δουλευει κανονικα απλα στη μυτη του εχει ξεφτισει το κοκκινο πλαστικο B. ενα παλιο πιστολακι δουλευει κανονικα ζεστο/κρυο (το ειχα για να ξεκολαω ετικετες) υπαρχουν ακομα οι μηχανες κ τα κλασερ (μεχρι το Σαββατο) τα γνωστα Θα δοθουν στον @Crybal Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από frantan 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Από την καρέκλα SATO της φωτογραφίας έβγαλα τα μπρατσάκια που δεν βολεύουν τη σύζυγο. Αν κάποιος έχει SATO και τα θέλει πολύ ευχαρίστως να έλθει να του τα δώσω. Είναι με όλες τις βίδες τους κλπ. Δεν δίνω την καρέκλα, μόνο τα μπρατσάκια! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από MessengerOfGood 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 @MessengerOfGood και @tigergregευχαριστώ για τις παραλαβές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 55 λεπτά πριν, frantan είπε Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αποστολες αδυνατον) A. 2 πιστολια θερμοκολλας κ 2 στικ το γκρι ειναι low melt κ ειναι περισσοτερο για χειροτεχνιες/ κοσμηματα μιας κ αργει κ δεν λιωνει τη σιλικονη να ρεει (βγαζει λιγη καθε φορα) το μαυρο δουλευει κανονικα απλα στη μυτη του εχει ξεφτισει το κοκκινο πλαστικο B. ενα παλιο πιστολακι δουλευει κανονικα ζεστο/κρυο (το ειχα για να ξεκολαω ετικετες) υπαρχουν ακομα οι μηχανες κ τα κλασερ (μεχρι το Σαββατο) τα γνωστα Πμ για το μαυρο πιστολι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναχαριζω το λαπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO Pa1510 που παρελαβα γιατι δεν ανοιγει η οθονη μαλλον απο ινβερτερ. Εχω προσθεσει μνημη-μπαταρια μητρικης-και δινω εναν 500αρη δισκο οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι τροφοδοτικο 20V-3,25A. Εχει μικροσπασιματα ανευ σημασιας στις 2 πισω γωνιες. https://www.e-shop.gr/fujitsu-amilo-pa-1510-turion-tl-50-x2-1024mb-100gb-p-PER.906242 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από tigergreg 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, mclound είπε Έχω 3-4 ζευγάρια μπρατσάκια κάποια αφόρετα τελείως για αγοράκι/κοριτσάκι. Περιοχή Νίκαια. Στείλτε pm πλιζ όποιος τα χρειάζεται και μπορεί να έρθει να τα πάρει. Επίσης, και κάποια βρεφικά/νηπιακά βιβλιαράκια με παραμύθια κλπ. για όποιον ενδιαφέρεται. Αν υπάρχει 1 ζευγάρι καί κάνουν για 2 χρονών παιδάκι, με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν θα βολεψουν, αλλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 59 λεπτά πριν, tigergreg είπε Επαναχαριζω το λαπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO Pa1510 που παρελαβα γιατι δεν ανοιγει η οθονη μαλλον απο ινβερτερ. Εχω προσθεσει μνημη-μπαταρια μητρικης-και δινω εναν 500αρη δισκο οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι τροφοδοτικο 20V-3,25A. Εχει μικροσπασιματα ανευ σημασιας στις 2 πισω γωνιες. https://www.e-shop.gr/fujitsu-amilo-pa-1510-turion-tl-50-x2-1024mb-100gb-p-PER.906242 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Κ Εχω ενα χαλασμενο λαπτοπ toshiba στις ιδιες ιντσες και ιδια αναλυση.οποτε οποιος εχει το κουραγιο τα παιρνει και τα δύο και αλλάζει την οθονη.Υποθέτω οτι θα κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 8:53 ΜΜ, tornado είπε Μετα απο τυχαιες ανασκαφες ανακαλυψα ενα network adapter της d-link και πλεον οι συσκευες μου ολες εχουν wifi adapter, οποτε μαλλον παει για φουντο. Ισως καποιος το θελει, οποτε το δηλωνει κατω απο εδω. 1. Προηγουνται οσοι εχουν χαρισει εδω μεσα 2. Παραλαβη απο περιοχη Πειραια και περιξ 3. Δεν εχω κατι αλλο περα απο το στικακι, οποτε οτι πληροφοριες θελετε απο το λινκ που βρηκα. https://support.dlink.ca/ProductInfo.aspx?m=dwa-130 Αν είναι ακόμα διαθέσιμο, ενδιαφέρομαι για το D-Link. Στέλνω και ΠΜ. Στις 12/6/2022 στις 3:43 ΜΜ, geoz57 είπε Καλησπέρα , χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Ψύκτρα για LGA775 από pre-built της HP (βιδώνει στη μητρική , δεν είναι κουμπωτή όπως οι περισσότερες) 2. Το φανάκι 92mm της ψύκτρας , τοποθετείται σε συγκεκριμένο μέρος του case ώστε να οδηγεί το κρύο αέρα προς το cooler. 3. Ένα καλώδιο FDD της ASUS. 4. Ένα kit καλωδίων από κάποιο παλιό case , αν θυμάμαι καλά είναι για τη σύνδεση usb και ήχου/μικροφώνου από το front panel στη μητρική. Παραλαβή από Ηλιούπολη. Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος και μετά ΠΜ. Αν είναι ακόμα διαθέσιμο το floppy drive cable της Asus, θα το ήθελα. Στέλνω ΠΜ. Στις 9/6/2022 στις 8:27 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο PC Card (PCMCIA) modem στον πρώτο ενδιαφερόμενο που θα έλθει να το πάρει. Ενδιαφέρομαι για οτ PCMCIA modem. Στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση