petermeli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Χαρίζεται τηλεόραση Sony Trinitron 29" σε άψογη κατάσταση, ιδανική για ρετρό χρήση. Εγώ έβλεπα βιντεοκασέτες με αυτήν. Παραλαβή από Άργος αλλιώς πάει ανακύκλωση! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, frantan είπε παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αποστολες αδυνατον) 20 DVD (απο εφημεριδες κ περιοδικα) μ ελληνικους υποτιτλους να παρει κ κανενας αλλος , οχι ολο οι ιδιοι παρακαλω τα γνωστα περισσοτεροι του ενος = κληρωση τ απογευμα/βραδυ Ενδιαφέρομαι. Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι είμαστε που δίνουμε και παίρνουμε, αλλά σέβομαι την επιθυμία σου να δοθούν σε νέους του νήματος... πμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια πλαστικη τσαντα περιοδικα για αυτοκινητα-σκαφη-ρολογια-πισι-φωτο κλπ Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, petermeli είπε Χαρίζεται τηλεόραση Sony Trinitron 29" σε άψογη κατάσταση, ιδανική για ρετρό χρήση. Εγώ έβλεπα βιντεοκασέτες με αυτήν. Παραλαβή από Άργος αλλιώς πάει ανακύκλωση! pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoz57 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Παντελεήμων Ν. είπε Μιας και δεν βλέπω να πωλείται το χαρίζω, παραλαβή από Θεσσαλονίκη (κέντρο) ή αποστολή με επιβάρυνση των μεταφορικών στον παραλήπτη. Ενδιαφέρομαι , στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Χαρίζω laptop Amilo 1510 στο οποίο θυμάμαι πως η οθόνη του λειτουργεί κανονικά ενώ για το πληκτρολόγιο δεν θυμάμαι αν είναι λειτουργικό. Δεν έχει HDD ούτε RAM. Επίσης, χαρίζω δορυφορικό δέκτη DSN GR-8400 CUCI με το τηλεκοντρόλ του. Όλο το σετ του δέκτη είναι σε άριστη κατάσταση. Θα τα κρατήσω για 4 ημέρες. Αν δεν δοθούν, πάνε ανακύκλωση. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και έρχεται να παραλάβει. Περιοχή Αθήνα. Νέα Φιλαδέλφεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 11/6/2022 στις 5:56 ΜΜ, tigergreg είπε UPS INFORM GUARD S 600 AP πολυ καιρο αποθηκευμενο μαλλον λειτουργικο. Προφανως θα χρειαστει νεα μπαταρια 12V-7AH (10-12 euro). Με το καλωδιο τροφοδοσιας του. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Παρελήφθη. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Gk2016 είπε Χαρίζω laptop Amilo 1510 στο οποίο θυμάμαι πως η οθόνη του λειτουργεί κανονικά ενώ για το πληκτρολόγιο δεν θυμάμαι αν είναι λειτουργικό. Δεν έχει HDD ούτε RAM. Επίσης, χαρίζω δορυφορικό δέκτη DSN GR-8400 CUCI με το τηλεκοντρόλ του. Όλο το σετ του δέκτη είναι σε άριστη κατάσταση. Θα τα κρατήσω για 4 ημέρες. Αν δεν δοθούν, πάνε ανακύκλωση. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM και έρχεται να παραλάβει. Περιοχή Αθήνα. Νέα Φιλαδέλφεια. Ενδιαφέρομαι κι εγώ. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @gpolic για την ηλεκτρική κουζίνα. Να είσαι καλά αδερφέ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Bρηκα και χαριζω την απο 35ετιας γκαρνταρομπα μου απο μεταξι.... 2 μεταξωτα 100% flying jacket μπορντω και σκουρο πρασινο Νο 58/60 Ειναι πολυ ελαφρια για ανοιξη/φθινοπωρο. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. 1 πουκαμισο μπεζ 100% μεταξι Νο45/46 2 μπλουζες τυπου πολο κιτρινη και μπλε XXL 50%SILK-50% COTTON. Εχουν φορεθει απο 1-2 φορες εως καθολου. Ηταν πανακριβα τοτε και θελουν ειδικο καθαρισμα γιατι ηταν σε ντουλαπα με υγρασια. AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 5. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από tigergreg 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Bρηκα και χαριζω την απο 35ετιας γκαρνταρομπα μου απο μεταξι.... 2 μεταξωτα 100% flying jacket μπορντω και σκουρο πρασινο Νο 58/60 Ειναι πολυ ελαφρια για ανοιξη/φθινοπωρο. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. 1 πουκαμισο μπεζ 100% μεταξι Νο45/46 2 μπλουζες τυπου πολο κιτρινη και μπλε XXL 50%SILK-50% COTTON. Εχουν φορεθει απο 1-2 φορες εως καθολου. Ηταν πανακριβα τοτε και θελουν ειδικο καθαρισμα γιατι ηταν σε ντουλαπα με υγρασια. AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 5. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Κ Το Κ θα πει κρατημένα φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αποστολες αδυνατον) 1. Μια κουρευτικη κ μια ξυριστικη μηχανη καθαρισμενες που δουλευουν αψογα μαζι με τους φορτιστες τους μια βιδα στη κουρευτικη δεν σφιγγει οποτε εβαλα ενα ταΐραπ 2. 6 κλασερ σε κατασταση καινουργιου τα γνωστα Θα δoθουν στον @Crybal Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από frantan 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 2:33 ΜΜ, gpolic είπε Χαρίζω ένα ψυγείο PITSOS και μια κουζίνα ηλεκτρική ELCO (όχι κεραμικές εστίες) Το ψυγείο έχει αρκετή χωρητικότητα για οικογένεια. Παραλαβή από διαμέρισμα στα άνω Πατήσια κοντά στο Γαλάτσι. Το πρωί 10 έως τις 18.00 Ψυγείο: πλάτος 70 , βάθος 58, ύψος 179 Κουζίνα: πλάτος 60, βάθος 93, ύψος 89 Έφυγε η κουζίνα και έμεινε το ψυγείο. Αν το θέλει κάποιος .. αλλιώς θα πρέπει να το βγάλω στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Bρηκα και χαριζω την απο 35ετιας γκαρνταρομπα μου απο μεταξι.... 2 μεταξωτα 100% flying jacket μπορντω και σκουρο πρασινο Νο 58/60 Ειναι πολυ ελαφρια για ανοιξη/φθινοπωρο. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. 1 πουκαμισο μπεζ 100% μεταξι Νο45/46 2 μπλουζες τυπου πολο κιτρινη και μπλε XXL 50%SILK-50% COTTON. Εχουν φορεθει απο 1-2 φορες εως καθολου. Ηταν πανακριβα τοτε και θελουν ειδικο καθαρισμα γιατι ηταν σε ντουλαπα με υγρασια. AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 5. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Κ Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τά ἀνωτέρω, ἐάν καί ἐφόσον δέν ἔχουν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Υ.Γ.: ᾿Αποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά jacket, ἀφοῦ ζητήθηκαν ἀπό τόν Κώστα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση