georgios65 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... Δινονται αυτα τα καλωδια ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ. 1.4 καλωδια τροφοδοσιας η/υ κανονικο μηκος. 2.4 καλωδια δικτυου εθερνετ 1,5-2,0 μετρα. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τά καλώδια. Εὐχαριστῶ. 1
pantelikas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 ένα τρικυκλο πατίνι κι ένα δίκυκλο σε μέτρια κατάσταση παραλαβή από Θεαγένειο νοσοκομείο θεσσαλονίκης 8 1
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2022 στις 11:19 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Ζευγάρι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Brown Plak Control Ultra με ένα φορτιστή - θήκη για 2 βουρτσάκια. Ήταν αποθηκευμένες πολύ καιρό και, ενώ ο φορτιστής λειτουργεί, οι μπαταρίες αρνούνται να φορτιστούν. Δεν είναι δύσκολη η αλλαγή των μπαταριών (ίσως με "τσίμπημα" ξυπνήσουν) αλλά δεν χρησιμοποιώ πιά ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αλλά χειροκίνητη. Λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος πάνε ανακύκλωση το μεσημέρι (και κρατάω τον φορτιστή για άλλη οδοντόβουρτσα). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από MessengerOfGood 1
tasosv1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, arisg90 είπε Δινεται αυτο το επιπλο ΙΚΕΑ σε καλη σχετικα κατασταση.Απολυτα λειτουργικο,χωρις σπασιματα. Υψος 79εκ πλατος 79εκ βαθος 39εκ.Ειναι πολυ ελαφρυ,απο το κλασσικο πεπιεσμενο ξυλο της ΙΚΕΑ. Παραλαβη απο Βυρωνα Αττικης. Καλησπερα.Μ ενδιαφερει για χρηση στο ΒΟΧ. Και δινω και γω εναν κωδικο εως 16/06 που χρησιμοποιηθηκε μονο στο ΒΟΧ. Παρέλαβα ευχαριστώ πάρα πολύ!!! 1
TasSou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Υπάρχει ακόμα η παρακάτω βάση καρέκλας γραφείου και ένα κάθισμα σκέτο με φθαρμένη δερματίνη. 2
George! Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, TasSou είπε Υπάρχει ακόμα η παρακάτω βάση καρέκλας γραφείου και ένα κάθισμα σκέτο με φθαρμένη δερματίνη. Είναι εύκολο να βάλεις φωτογραφία από την κάτω πλευρά; γιατί έχω μία σπασμένη αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει η συγκεκριμένη.
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Τσάντα μεταφοράς ενδυμάτων (γκαρνταρόμπα ταξιδίου) λίγο χρησιμοποιημένη. Ιδανική για μεταφορά κουστουμιών, πουκάμισων κλπ χωρίς να τσαλακωθούν. 5
Fuel7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, tornado είπε Μετα απο τυχαιες ανασκαφες ανακαλυψα ενα network adapter της d-link και πλεον οι συσκευες μου ολες εχουν wifi adapter, οποτε μαλλον παει για φουντο. Ισως καποιος το θελει, οποτε το δηλωνει κατω απο εδω. 1. Προηγουνται οσοι εχουν χαρισει εδω μεσα 2. Παραλαβη απο περιοχη Πειραια και περιξ 3. Δεν εχω κατι αλλο περα απο το στικακι, οποτε οτι πληροφοριες θελετε απο το λινκ που βρηκα. https://support.dlink.ca/ProductInfo.aspx?m=dwa-130 Με ενδιαφερει.
Locke_John Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Τσάντα μεταφοράς ενδυμάτων (γκαρνταρόμπα ταξιδίου) λίγο χρησιμοποιημένη. Ιδανική για μεταφορά κουστουμιών, πουκάμισων κλπ χωρίς να τσαλακωθούν. Ενδιαφέρομαι αν υπάρχει ακόμα.
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, Locke_John είπε Ενδιαφέρομαι αν υπάρχει ακόμα. Μολις την έβαλα! Υπάρχει. 1
TasSou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, George! είπε Είναι εύκολο να βάλεις φωτογραφία από την κάτω πλευρά; γιατί έχω μία σπασμένη αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει η συγκεκριμένη. Μάλλον εννοούσες την καρέκλα 😅 3
George! Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, TasSou είπε Μάλλον εννοούσες την καρέκλα 😅 Κι όμως την βάση εννοούσα! Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες αλλά επειδή δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει, ανεβάζω μία και από την σπασμένη αραχνιασμένη που έχω στην αποθήκη: Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από George!
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μιας και δεν βλέπω να πωλείται το χαρίζω, παραλαβή από Θεσσαλονίκη (κέντρο) ή αποστολή με επιβάρυνση των μεταφορικών στον παραλήπτη. 5
llabros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ακόμα διαθέσιμο: Στις 11/5/2022 στις 3:37 ΜΜ, llabros είπε Acer Aspire Z3751 στην κατάσταση που βλέπετε (σπασμένη οθόνη) και χωρίς motherboard/gpu/ram/cpu/disk Παραλαβή απο Δάφνη/Αγιο Ιωάννη, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε άτομο όποιον θέλω (π.χ. καποιον που έχει χαρίσει κατι) Ο γάτος δεν συμπεριλαμβανεται.
frantan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αποστολες αδυνατον) 20 DVD (απο εφημεριδες κ περιοδικα) μ ελληνικους υποτιτλους να παρει κ κανενας αλλος , οχι ολο οι ιδιοι παρακαλω τα γνωστα περισσοτεροι του ενος = κληρωση τ απογευμα/βραδυ πανε στον @MessengerOfGood Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από frantan 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση