Locke_John Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, arisg90 είπε Δινεται αυτο το επιπλο ΙΚΕΑ σε καλη σχετικα κατασταση.Απολυτα λειτουργικο,χωρις σπασιματα. Υψος 79εκ πλατος 79εκ βαθος 39εκ.Ειναι πολυ ελαφρυ,απο το κλασσικο πεπιεσμενο ξυλο της ΙΚΕΑ. Παραλαβη απο Βυρωνα Αττικης. Καλησπερα.Μ ενδιαφερει για χρηση στο ΒΟΧ. Και δινω και γω εναν κωδικο εως 16/06 που χρησιμοποιηθηκε μονο στο ΒΟΧ. Πμ 2ος για το επιπλακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, lector είπε Αν εχεις το καμενο ή ξερεις ακριβως ποιο ηταν (πχ. κωδικο ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ και χρωμα φις) πες μου μηπως μπορεσω να σου βρω το ιδιο. Δεν το έχω πια, το πέταξα εδώ και μήνες. Είναι 32V / 2 - 2,5A, για τον OfficeJet PRO 8500. https://www.ebay.com/p/1442699222 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, tigergreg είπε ZTE ZXHN H168N wind VDSL στο κουτι του καινουργιο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ πολύ @tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, snbblp είπε Δεν το έχω πια, το πέταξα εδώ και μήνες. Είναι 32V / 2 - 2,5A, για τον OfficeJet PRO 8500. OK, με μια γρηγορη αναζητηση πρεπει να ταιριαζουν τα 0957-2093 ή 2283 ή 2262 με μπλε φις, μεσα στη βδομαδα κοιταω αποθηκη και αν το βρω θα σε ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, lector είπε OK, με μια γρηγορη αναζητηση πρεπει να ταιριαζουν τα 0957-2093 ή 2283 ή 2262 με μπλε φις, μεσα στη βδομαδα κοιταω αποθηκη και αν το βρω θα σε ενημερωσω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 @tigergreg ευχαριστώ πολύ για το πληκτρολόγιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrxanthop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, marioz είπε Πμ πες μου ποιο θα ήθελες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoz57 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα , χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Ψύκτρα για LGA775 από pre-built της HP (βιδώνει στη μητρική , δεν είναι κουμπωτή όπως οι περισσότερες) 2. Το φανάκι 92mm της ψύκτρας , τοποθετείται σε συγκεκριμένο μέρος του case ώστε να οδηγεί το κρύο αέρα προς το cooler. 3. Ένα καλώδιο FDD της ASUS. 4. Ένα kit καλωδίων από κάποιο παλιό case , αν θυμάμαι καλά είναι για τη σύνδεση usb και ήχου/μικροφώνου από το front panel στη μητρική. Παραλαβή από Ηλιούπολη. Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος και μετά ΠΜ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, arisg90 είπε Χαρίζεται κωδικός Deals For U που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Goody's, έχει ισχύ έως και 13/06. Παρακαλώ να αναφέρετε την χρήση του για να χρησιμοποιηθεί και από άλλους . Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και χρήση και μετά pm. Δόθηκε στον φίλο spiros.christof για χρήση σε Shell. Δόθηκε στον φίλο arisg90 για χρήση σε ΒΟΧ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από retroman3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ζευγάρι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Brown Plak Control Ultra με ένα φορτιστή - θήκη για 2 βουρτσάκια. Ήταν αποθηκευμένες πολύ καιρό και, ενώ ο φορτιστής λειτουργεί, οι μπαταρίες αρνούνται να φορτιστούν. Δεν είναι δύσκολη η αλλαγή των μπαταριών (ίσως με "τσίμπημα" ξυπνήσουν) αλλά δεν χρησιμοποιώ πιά ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αλλά χειροκίνητη. περιοχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, frantan είπε παταρι συνεχεια βρεθηκε σακουλα με φορτιστες απο ρουτερ, θηκες σκληρων δισκων κ δεν ξερω τι αλλο ρευμα βγαζουν κ σωστο εχω αφησει επιτηδες το ρεσολουσιον ψηλα για να κανετε ζουμ να δειτε βολτ/αμπερ παραλαβη απο Νεα Σμυρνη θα ηθελα να τους παρει ενας κ να μοιρασει οτι δεν του κανει ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ntemis21 είπε περιοχη? Έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μετα απο τυχαιες ανασκαφες ανακαλυψα ενα network adapter της d-link και πλεον οι συσκευες μου ολες εχουν wifi adapter, οποτε μαλλον παει για φουντο. Ισως καποιος το θελει, οποτε το δηλωνει κατω απο εδω. 1. Προηγουνται οσοι εχουν χαρισει εδω μεσα 2. Παραλαβη απο περιοχη Πειραια και περιξ 3. Δεν εχω κατι αλλο περα απο το στικακι, οποτε οτι πληροφοριες θελετε απο το λινκ που βρηκα. https://support.dlink.ca/ProductInfo.aspx?m=dwa-130 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, tornado είπε Μετα απο τυχαιες ανασκαφες ανακαλυψα ενα network adapter της d-link και πλεον οι συσκευες μου ολες εχουν wifi adapter, οποτε μαλλον παει για φουντο. Ισως καποιος το θελει, οποτε το δηλωνει κατω απο εδω. 1. Προηγουνται οσοι εχουν χαρισει εδω μεσα 2. Παραλαβη απο περιοχη Πειραια και περιξ 3. Δεν εχω κατι αλλο περα απο το στικακι, οποτε οτι πληροφοριες θελετε απο το λινκ που βρηκα. https://support.dlink.ca/ProductInfo.aspx?m=dwa-130 Καλό βράδυ, ενδιαφέρομαι για το στικάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε παλι.... Δινονται αυτα τα καλωδια ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ. 1.4 καλωδια τροφοδοσιας η/υ κανονικο μηκος. 2.4 καλωδια δικτυου εθερνετ 1,5-2,0 μετρα. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση