spiros.christof Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 10:47 ΠΜ, spiros.christof είπε Καλημέρα Χαρίζονται τα εικονιζόμενα: κάποια πολύπριζα, λάμπες led λειτουργικές, αντάπτορες από μεγάλο βιδωτό σε μικρό ή σε βαγιονετ. Οι λάμπες είναι όλες γύρω στα 200 lumens, η πάνω αριστερά συνοδεύεται από το τηλεκοντρόλ για να αλλάζει χρώματα. Τελευταία φορά που δοκιμάστηκαν, λειτουργούσαν όλα. Παραλαβή από Ζωγράφου. Προτιμώ κάποιος να τα πάρει όλα, στείλτε pm κατευθείαν Τα πράγματα δώθηκαν στον @dhmak. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 27/5/2022 στις 11:25 ΠΜ, Xand είπε 7.pc card με 2 usb και 2 firewire κρατημενη Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παρέλαβα την καρτούλα και ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos1221 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO +-* ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 31/07/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ (προτεραιότητα σε άτομα που δεν έχουν πάρει κωδικό) Αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, Panos1221 είπε Αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρομαι! Δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, frantan είπε παραλαβη απο Νεα Σμυρνη 1. σταυρος για λαστιχα αυτοκινητου @e-tic 2. κλειδαρια ποδηλατου μ ενα κλειδι 3. 45 μασκες προστασιας απο σκονες για οικοδομικες κ οχι μονο εργασιες (οχι για κοβιντ) @e-tic 4. συρματοσχοινο μπουγαδας (αχρησιμοποιητο) αρκετα μετρα @e-tic 5. 5 CD & 2 DVD RW τα γνωστα ειναι κ ο αεκτζης αετος ακομα διαθεσιμος ΔΟΘΗΚΕ σ αλλο φορουμ Παρέλαβα τα 1,3 και 4 και στέλνω τις ευχαριστίες μου στον φίλο @frantan που μου τα έδωσε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός Deals For U που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Goody's, έχει ισχύ έως και 13/06. Παρακαλώ να αναφέρετε την χρήση του για να χρησιμοποιηθεί και από άλλους . Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και χρήση και μετά pm. Δόθηκε στον φίλο spiros.christof για χρήση σε Shell. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από retroman3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 6:07 ΜΜ, frantan είπε Κατοπιν κληρωσης το ψαροντουφεκο παει στον @TasSou Παρέλαβα το ψ/τ στην θήκη του (!) και ευχαριστώ θερμότατα τον Χρήστο @frantan για την υπέροχη δωρεά του. Να είσαι καλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, frantan είπε παραλαβη απο Νεα Σμυρνη 1. σταυρος για λαστιχα αυτοκινητου @e-tic 2. κλειδαρια ποδηλατου μ ενα κλειδι 3. 45 μασκες προστασιας απο σκονες για οικοδομικες κ οχι μονο εργασιες (οχι για κοβιντ) @e-tic 4. συρματοσχοινο μπουγαδας (αχρησιμοποιητο) αρκετα μετρα @e-tic 5. 5 CD & 2 DVD RW τα γνωστα ειναι κ ο αεκτζης αετος ακομα διαθεσιμος ΔΟΘΗΚΕ σ αλλο φορουμ pm για τα εναπομείναντα 2 και 5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, TasSou είπε Παρέλαβα το ψ/τ στην θήκη του (!) και ευχαριστώ θερμότατα τον Χρήστο @frantan για την υπέροχη δωρεά του. Να είσαι καλά! ευχαριστω κ εγω απο μεριας μου για το δωρακι (Dell docking station) ειναι ωραιο τελικα ν ανταλασουμε δωρακια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) UPS INFORM GUARD S 600 AP πολυ καιρο αποθηκευμενο μαλλον λειτουργικο. Προφανως θα χρειαστει νεα μπαταρια 12V-7AH (10-12 euro). Με το καλωδιο τροφοδοσιας του. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε UPS INFORM GUARD S 600 AP πολυ καιρο αποθηκευμενο μαλλον λειτουργικο. Προφανως θα χρειαστει νεα μπαταρια. Με το καλωδιο τροφοδοσιας του. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) ZTE ZXHN H168N wind VDSL στο κουτι του καινουργιο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας Π180 Μ112 (σαν κρεβάτι)είναι ανοιχτό γκρί χαρίζω αυτό τον καναπέ διότι έχει σπάσει ο αριστερός μεντεσές και λίγο το ξύλο της πλάτης και έχει γύρει πίσω η πλάτη,έχει κάνει γούβα μικρή στο κάθισμα αριστερά (απλά θέλει ένα μικρό καθάρισμα έχει λίγα σημάδια σκόνης) άμα το θέλει κανείς για κρεβάτι ή οτιδήποτε είναι σχετικά οκ. θα τον κατεβάσω κάτω στο πεζοδρόμιο όταν μου πείτε ότι περνάτε Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από Dark_Beast_John_Gr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrxanthop Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να δώσω κάποια πράγματα αμφίβολης λειτουργικότητας ή χαλασμένα. Τα βάζω εδώ πριν τα πάω στην ανακύκλωση μήπως είναι χρήσιμα για κάποιους. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Στείλτε pm βάζοντας τα νούμερα από τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Θα αφήσω την αγγελία για 1 εβδομάδα. Εάν υπάρχουν παραπάνω του ενός ενδιαφερόμενοι θα κάνω κληρωσούλα με ... χαρτάκια όπως κάναμε μικροί (και όχι με μπάλες ζεστές/κρύες αλά ChL). Εδώ θα ενημερώσω όταν μπορώ την αγγελία με τους ενδιαφερόμενους ώστε να φανεί στο τέλος ποιος θα πάρει τι ή ποιοι θα μπουν στην κλήρωση. Παραλαβή όλα χέρι με χέρι, θα προτιμούσα από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη), ή αν μας βολέψει με ραντεβού αλλού, εντός Θεσσαλονίκης ή Κιλκίς/Σίνδο/Χαλάστρα που μεταβαίνω συχνά λόγω εργασίας. ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ: 1. Τηλεόραση 40" Samsung UE40F 3D, όχι smart ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ αλλά λειτουργεί. Ενδεχομ;eνως να είναι xρήσιμη για ανταλλακτικά για κάποιον 2. Εκτυπωτής HP C5280 ALL IN ONE χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας (εκτός αν το βρω στο μεταξύ) ΑΝΑΒΕΙ ΑΛΛΑ έχει βλάβη. Είχε βλάβη με την οποία δεν ασχολήθηκα ποτέ να τον φτιάξω. Όταν λειτουργούσε ήταν πραγματικά εξαιρετικό μηχάνημα για εκτύπωση/σκανάρισμα, εκτύπωση σε λευκά εκτυπώσιμα CD/DVD και επίσης για φωτοτυπίες και εκτύπωση φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ υπολογιστή και δεν βρήκα αντίστοιχο στα λεφτά του να τον αντικαταστήσω μέχρι σήμερα. Έχει κάποια χρόνια παροπλισμένος. 3. 2 παλιά gaming χειριστήρια USB ένα Bullfrog και ένα HAMA. Το ΗΑΜΑ παίζει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν είναι ΟΚ όλα του τα κουμπιά. Το Bullfrog άγνωστο. Είχαν αγοραστεί όταν υπήρχαν Windows XP αν θυμάμαι καλά. 4. Ένα χειριστήριο ασύρματο (Bluetooth) Mocute 050 στο κουτί του. Δεν έχω το manual αλλά έχει πίσω αυτοκόλλητο με QR code για σύνδεση με το site της εταιρείας. Με το συγκεκριμένο πήγα να του αναβαθμίσω το firmware, κάτι έκανα λάθος και μετά έχασα την μπάλα και το παράτησα. Φορτίζει κανονικά και ανάβει αλλά θέλει να ασχοληθεί κάποιος για να του περάσει το σωστό firmware. Δεν έχω πλέον χρόνο ούτε λόγο να το κάνω. 5. DVD Philips3380/58 με το χειριστήριό του. Ανάβει, έχει εικόνα σίγουρα μέσω hdmi (τα άλλα δεν τα δοκίμασα), έχει usb που παίζει διάφορα αρχεία φωτό και video με upscale. Παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στην ανάγνωση δίσκων αλλά θεωρώ ότι μπορεί να χρειάζεται μόνο καθάρισμα για να διαβάσει. Δεν ξέρω πώς ανεβαίνει εδώ φωτογραφία οπότε επισυνάπτω pdf με τα αντικείμενα. insomnia χαριζω kxanthop.pdf Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από kyrxanthop 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε ZTE ZXHN H168N wind VDSL στο κουτι του καινουργιο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Αν είναι διαθέσιμο, ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση